שרשור מזל"ט לפורום הנולד!

livi4

New member
דוריתוש' מה מצב??../images/Emo20.gif

אצלי חצב זז כמו צב - עד שלא אראה את ג'קו - לא ארגע!!!

דורית41

New member
אהלן!!!

'תגעגעתי אליך....סופסוף הגעתי למנוחה ולנחלה היום....יום מוטרף לחלוטין. לאילו הופעות את מתכננת להגיע? ואגב,יש לך מושג לאן נעלמה הילה?היא לא מצטרפת לכאן?

livi4

New member
היי מותק =גם אני התגעגתי...

אני מתכוונת לבוא להופעות בת"א - כמובן !!!! לא אבוא לאשדות . ולחיפה בנתניים לא יודעת...

דורית41

New member
תבואי

תבואי גם לחיפה...אני מתכוונת להגיע טפו טפו טפו.ול-2 ההופעות בת"א כמובן.

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif יא, אנחנו פורום אחד גדול ../images/Emo9.gif

טליטל מתוקה המון בהצלחה X_X חתיכת השקעה זה פורום, אללה ג'קו חוזר ובגדול :) *אני כ"כ שמחה*

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif תודה רבה. :)

עשיתי, או לפחות ניסיתי לעשות הכל בשביל שג'קו יקבל ביטחון עצמי. והנה, בעזרת כל המעריצים הוא חזר!11 יואווווו

Karina85

New member
מזל טוב לפורום החדש וברוכים הבאים

לכל החדשים והחדשות!!! וכל הכבוד לטליטל!!! וג'קו תעשה לי הודעה בפורום החדששש! ג'קו תעשה לי פורום רשששמי!

אושRתי

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif ו../images/Emo49.gif

מוזמנים לפורום אריק איינשטיין ....

thr7

New member
../images/Emo199.gif כמובן רובכן ישנות אבל........

אני ממש שמחה כי אני חשבתי שהקומונה תדעך אחרי ההופעה אבל טעיתי ואני שמחהההההההההה. הוא רק עשה חשק לעודדדדדדדדד. גוד נייט

a d i d a s 2 1

New member
תאמיני לי..אותך אני ממש רוצה לפגוש!

כמובן שאת כולם...אבל אין לי מושג למה..את מעניינת אותי! אל תדאגי אין לי נטיות ואני לא לסבית... הכל אפלטוני! :)

תאמיני לי שווה לך להכיר אותה...

באמת מגניבה... עשתה לנו את הנסיעה לחיפה... מישהו טען שאת לסבית?? בסה"כ יש לך נטיות לרדת על אנשים ולאנשים זה הכל...

a d i d a s 2 1

New member
אין לי נטיה לרדת על אנשים...!

זה יש למזל בתולה..ותזהרי ממני אם תמשיכי אני אעשה לך הרצאה על מזלותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת והיא יכולה להיות ארוכהההההההההההההההההההההההה (ומביט למעלה..) יותר ממה שנדמה לך! לאנשים זה כבר סיפור אחר ורדוד! הבעיה שלי לא הביקורתיות בכלל, הבעיה שלי שאין לי מעצורים על הפה, הכל הוא מוציא החוצה, לפחות אולקוס לא יהיה לי... אני כנה ואמיתית הלו הלו תרגעי! :) כפרה על הפיצול שלי הכל מאהבה ענקית... אני יודעת ששוה לי להכיר אותה...תגידי מה יותר גרוע? שילוב שלי ושלך? או שלי ושלה? (טלי לא?...לא זוכרת!)

שלך ושלי בובי ללא ספק...

שילוב הרבה יותר גרוע ורדודדדדדדדד... שיחה של שעתיים איתך בטלפון ועכשיו צריך לענות לך גם פה???? שב"ש ומבורך... עם הרבה מחשבות טהורות.... נשששששששמה... בהצלחה לך בהופעה היום ג'קו... נשלח לך אנרגיות חיוביות דרך הפס הרחב...

juanes

New member
מזל טוב וכל הכבוד לטליטל!!!

תודה על ההשקעה וההתמדה, ותודה לג'קו, שהביאנו עד הלום.

juanes

New member
ואני צריכה להתמודד עם...

חיילים ואנשי קבע קצת עצבניים. יש כאלו שמבחינתן אסור להגיד את השם "ג'קו", כמה ויכוחים שאני נהלתי...

למעלה