שרשור מזל"ט לפורום הנולד!

a d i d a s 2 1

New member
נשתדל....

בואנו עליי... האבסנט עליך! :) יואו...אוחתיה את קולטת שנתנו להודעות בקשת להכחד ועכשיו לאלה בקומונה? מה יהיה כמה כבר מופעי סטנד אפ נעשה לעצמינו?!

לספריה! לאן הולכים? לספריה!

חטפני אסור לך לחטוףףףףף!! בוקר טוב... ויום נעים... אני חוזרת אחה"צ.... ביי ביי מדורה....

טלי יופי שבאת, מזל"ט לפורום

רק אתמול נולד וכבר הפורום פעיל ביותר והלוואי שיהיה מלא רק בדברים טובים וחיוביים , הופעות של ג'קו,ההודעה הרישמית על הדיסק שייצא בעז"ה ולא בשרשורי טרולים שמבלבלים ת'מוח על מה שהספקנו כבר לשכוח
נ.ב: כמה תגובות צריך כד ששירשור בפורום ייסגר עם כותרת?

talytal

New member
בפורומים זה עובד שונה מאשר בקומונות

שם זה מספר קבוע - 36. כאן כל משתמש מחליט לבד. יש למעלה בפס הכתום כיתוב בלבן "אופן הצפייה" - כתוב הסתרת שרשור וברירת המחדל היא 100. תשנו את זה למספר הרצוי, וזה המספר שהחל ממנו ייתקפלו ההודעות. המלצה - לא יותר מ-40. זה גורם לדפים להיות נורא מסורבלים וארוכים אחרת.

עכשיו ב"כספת"מי הזוכה ה4 בכוכבנולד?

את התשובה לא צריך להגיד לכן
,מזל שהמועמד גם ידע מייד...

מזל טוב!!!!!!!!!!!!

יו, אני כל כך מתרגשת!!!!!!!!! כאילו נולד לי משהו... מזל טוב וחיים ארוכים

talytal

New member
לכל המאחלים והמעודדים! ../images/Emo140.gif

תודה רבה! אני שמחה ומאושרת לראות את הפורום החדש שלנו מתחיל כל כך יפה. מקווה שרק נלך ונשתפר, ושג'קו ייתן לנו המון המון על מה לדבר (ורק דברים טובים!
). שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ורגוע.

דורית41

New member
סופ"ש רגוע כנראה לא יהיה...

כי יש הופעה באשדות יעקב ואנחנו מחכות (מקקות) בקוצר רוח לשמוע איך היה,מנציגותינו הצפוניות. (בו'נה ג'קו מתי ההופעה במטולה?שם עוד לא היינו) בינתיים אנחנו נהיה כאן ונשמור על הגחלת אבל לא בשקט.

דורית41

New member
ברוכה הבאה!!

כל מי שאוהב את ג'קו מתקבל אוטומטית בלי ועדת הקבלה והגיבושון.

למעלה