שרשור "מחפשים סדרות"

BeDaZzLeD

New member
דו רה מי פה

מי זוכר את קלטת הילדים של קלאסיקלטת עם שני התווים החמודים? היו שתי קלטות כאלה. היה שם קטע של ילדים שהולכים ביער חשוך ומגלים עץ שוקולד, אחד מהילדים אכל והפך לארנב, אני לא זוכרת מה קורה בדיוק בהמשך. בכל מקרה, מישהו יודע מה שם היצירה שהיתנגנה בזמן הקטע הזה? ומי המלחין שלה? זה משגע אותי!

pjsad

New member
מחפש תוכנית עם שיר של יהודית רביץ

אז ככה לפני שנים רבות, בימי הטלוויזיה הלימודית בשחור לבן של הערוץ ה-1 והיחיד, שודרה סידרת ילדים עם איזה רובוט חוצני באנימציה פשוטה שעשויה מכל מיני חלקי מתכת וברקע התנגן השיר 'יוסי יוסי' של יהודית רביץ כפתיח של התוכנית הקסומה הזו, שלימים שבתי וגיליתי שהוא נמצא גם בכבש ה16. מישהו מכיר את התוכנית הזו עם החוצן שירד מחללית ועל מעלליו בתוכנית? מה שמה ואיפה אפשר להשיג קטעים ממנה? מקווה שתוכלו לעזור לי המון תודה

izik79

New member
סתם סדרה שנזכרתי בה ../images/Emo13.gif

לא משהו מיוחד. מעניין אותי סתם לראות מי עוד ראה וזוכר
"סוכן חשאי מ.י.ל" מצלצל מוכר?

porky169

New member
עזרה../images/Emo206.gif../images/Emo134.gif

מישהו יודע איזה פרקים היו בצצקנים חוץ מ: חמת גדר 1+2, עין גדי ונמל יפו?

לא בדיוק נוסטלגיה, אבל קרוב

מישהו זוכר את התכנית ג'ק וג'יל? (אני אמשיך לכתוב בהנחה שכן. חחח) אז זהו, שהיום ראיתי שהיא חוזרת לאקסטרה הוט. מישהו יודע על מה מדובר? אם מתחילים מההתחלה, בצורה רציפה, משהו?

porky169

New member
אפשר לאכול שוקולד?../images/Emo134.gif

עוד לא!!! אז עכשיו אפשר סוף סוף לאכול שוקולד???? אוי אני הייתי חולה על זה!

אני יודע מה זה

ג'ק היא הבחורה וג'יל הוא הבחור.. אבל ראיתי רק את הפרק הראשון או משהו (סיגל, סמאללה הפורום מבולגן)

נינה6

New member
הפרק האחרון היה באילת.

כן, היו רק 5 פרקים בסה"כ. חבל, יכלו להמשיך לעשות עוד הרבה פרקים ולפתח את העלילה להרבה כיוונים... מאוד אהבתי את הסידרה הזאת, ואני כ"כ מצטערת שפיספסתי עכשיו את ההזדמנות לראות אותה שוב. בפעם האחרונה שראיתי אותה הייתי בת 10 או מקסימום 11 (היום אני כבר בת 27, אך אינפנטילית נצחית).

porky169

New member
כן....../images/Emo134.gif

היה תו אחד צהוב ואחד אדום דיבבו אותם אריה מוסקונה(כאילו) וניצה שאול

BeDaZzLeD

New member
וואלה אריה מוסקונה =]

אבל הקול של ניצה שאול לא עולה לי =] אבל אני אסמוך עליך שאתה זוכר :>

חגיכי

New member
סדרה שבטוח לא תדעו אני מקווה שכן...

חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי! מצורף קובץ תנסו להבין איזו סדרהזו. ציירתי את זה מאיזו תמונה שמצאתי בפוקס בגוגל אבל אני לא מוצא אותה שוב... למה שציירתי יש עין אחת והדברים הירוקים, אם אני זוכר טוב, הם כפתורים. מקווה שתזהו!.

BeDaZzLeD

New member
הוא דיי מזכיר לי

את הייצורים מהמשחק הישן הזה "יומו של הטנטקל"

למעלה