שרשור "מחפשים סדרות"

RossandRachel

New member
כעקרון אסור לדבר על הורדות...

נסי לפנות לחברים בפורום במסרים פרטיים, או משהו בסגנון (לא אליי, כי אני אל מבינה בהורדות ונגד זה)

CAM1LA

New member
שאלה על סדרה מפעם

לפני עשר שנים בערך הייתה איזו סדרה, סוג של טלנובלה/ אופרת סבון/ דרמה על בחורה מערבית ובחור אינדיאני שמתאהבים. זאת הייתה סדרה תקופתית, על המאה ה- 19 אני חושבת. אבל יכול להיות שגם על תקופה מוקדמת יותר. הייתי דיי קטנה אז... את השפה אני לא זוכרת. היא דובבה לרוסית אבל היא גם שודרה באיזשהו ערוץ בשפה המקורית שלה. הסדרה תיארה את האהבה האסורה של הזוג ואת הקשיים שלהם להיות יחד. מישהו אולי זוכר או מכיר את הסדרה הזאת? יש לכם מושג איך קוראים לה? תודה מראש על כל עזרה

CAM1LA

New member
שאלה על סדרה מפעם

לפני עשר שנים בערך הייתה איזו סדרה, סוג של טלנובלה/ אופרת סבון/ דרמה על בחורה מערבית ובחור אינדיאני שמתאהבים. זאת הייתה סדרה תקופתית, על המאה ה- 19 אני חושבת. אבל יכול להיות שגם על תקופה מוקדמת יותר. הייתי דיי קטנה אז... את השפה אני לא זוכרת. היא דובבה לרוסית באיזה ערוץ רוסי אבל היא גם שודרה באיזשהו ערוץ בשפה המקורית שלה. הסדרה תיארה את האהבה האסורה של הזוג ואת הקשיים שלהם להיות יחד. מישהו אולי זוכר או מכיר את הסדרה הזאת? יש לכם מושג איך קוראים לה? תודה מראש על כל עזרה

izik79

New member
הסדרה המצויירת "סיפורי עמים"

איך אני מוצא אותה? מה השם באנגלית, מישהו יודע?

למעלה