שרשור "מחפשים סדרות"

Koki Girl1

New member
סדרת ילדים מצוירת..

הייתה מן רוח רפאים עם שיער ירוק שהייתה יורד למספרה בלילה
מה שם הסדרה ?

MommyHug

New member
הבובה-ילדה "ויקי"

זוכרים שפעם הייתה תכנית טלויזיה שהייתה בה בובה-ילדה שקראו לה ויקי? נדמה לי שלתכנית קראו "ויקי"... (כמה מקורי
) מישהו זוכר? יש תמונות? משהו שיזכיר? תודה

MommyHug

New member
נכוןןןןןן ../images/Emo9.gif

בדיוק נתקלתי בזה אח, איזו נוסטליגה

MommyHug

New member
זוכר אולי...?

באילו שנים היא שודרה בארץ? בערך?... באמריקה היא שודרה בין 1985-1989 אבל בארץ?

JAMES DEAN

New member
אותם השנים, וזה מה שטוב פה בארץ

אני זוכר בתור ילד זה היה בחופש הגדול

נינה6

New member
שאלה על התוכנית "קשרים מצויירים".

אולי מישהו מהמומחים פה יודע: מי היה השחקן בתוך התחפושת של זרוס הדינוזאור?

נינה6

New member
אני חושבת שזה נכון.

אני כמעט בטוחה ששמו הפרטי הוא עמי, אבל לא הייתי בטוחה לגבי שם המשפחה. יש סיכוי שאתה צודק.

roIce

New member
שם של סדרה

היי אני מחפש שם של סדרה מצויירת הסדרה מתחילה בזה שחללית של בני האדם מתרסקת על כוכב. בני האדם מתווכחים ומתפלגים לשניים - טובים ורעים. הם מוצאים מין מחסן גדול שיש בו רובוטים הם מפעילים את הרובוטים ומגלים שיש רובוטים טובים ורעים, כאשר בני האדם בעצם יכולים להיכנס לתוכם ואז הרובוט חזק יותר איך קוראים לסדרה בעברית ובאנגלית? תודה

shv007

New member
מייטי מקס (חתיכת נוסטלגיה)

היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד פרקים של מייטי מקס בדרך מהירה מספיק. תודה רבה :)

saritamedi1

New member
קרוב רחוק!!!

מישהו כאן יכול להסביר בבקשה מה קורה בסדרה שחודשה ממש עכשיו???מעניין אותי לדעת מה קורה עם התינוקת של סאלי פלטשר וליאה....ועוד כל מיני פרטים...

KURZIT

New member
כל קרובים קרובים בDVD-למי שמעוניין

אספתי את כל פרקי הסדרה קרובים קרובים (37 פרקים) לעשרה דיוידי כולל פרק האיחוד וספיישל מאחורי הקלעים...אם מישהו מעוניין הוא יכול ליצור איתי קשר באימייל [email protected] כמו כן יש לי בדיוידי: כל האירוויזיונים והקדם אירוויזיון מתחילת שנות ה70 עד היום!, טקסי אוסקר נדירים מתחילת שנות ה80, שושלת (כל 9 העונות) ועוד ים סדרות ומיני סדרות נדירות כמו תחרה, בתו של מיסטרל וכו...

yahli4

New member
עזרה דחופה !!! לחינוך הדור החדש !!!

יש לי גן ילדים קטן ואני מתה להראות להם קצת ממה שאנחנו גדלנו עליו, בטוח שזה יותר טוב ממה שמייצרים עבורם היום. יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד את "רחוב סומסום" (הישן והטוב כמובן) ו/או את פרפר נחמד? עזרו לי אנשים, הילדים של היום חייבים, אבל חייבים, לראות את זה ! תודה ענקית מראש לכל העונים, בשמי ובשם ילדי שנות האלפיים המסכנים.

למעלה