שרשור מיקו אמר,ואנשים הגיבו משום מה

Tomer w

New member
מסכנים הצרפתים

תלו להם דגל ארה"ב באמצע העיר. מישהו יודע מה וויל סמית עשה שם ????? על הפודיום ???

miko1810

New member
הנה הגיע נצחון שישי

שאלה קצת "אכזרית", מה יקרה אם מחר או מחרתיים או בעוד שנה, ארמסטרונג יודה שהוא לקח סמים ממריצים (או ייתפס, או מה שתרצו) האם ישללו ממנו את כל התארים בהם זכה כפי שמתכוננים לעשות לדיויד מילאר? ואם ישללו, אז מי יקבל את המקום הראשון בטור? יהיה בלאגן רציני!

miko1810

New member
מישהו יודע למה

לאנס ארמסטרונג החליט שלא להשתתף באולימפיאדה?

negev

New member
לכל חולי [חולמי] הקונספירציה ....

למה אתם תקועים עם לאנס והסמים ? מי רצח את קנדי ? ומי רצח את רבין? ומי את שרון? ויונתן בשיא גם ! קצת מחשבה יוצרת , בבקשה תעברו לאתר של תיק דבקה יש שפ הרבה קונספירציות .

miko1810

New member
שמע, אתה לא מעודכן

דגל ארצות הברית היה למעלה גם בטורים של 86, 89 ו 90 עם אמריקאי אחר, קרא גרג למונד. והצרפתים בכלל לא היו מסכנים אז! להיפך.

ל נ ו ן

New member
אני לא יודע מה איתכם

אבל אני כרגע ראיתי את אלוויס ממשש עגבניות בשוק הכרמל

לנון אני חייב לתקן אותך

אני הייתי בדיוק מולך ועגבניות כל כך יפות שזה לא יכול להיות אלא מלפפונים מסוממים

מאדמאן

New member
וענונו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני יודע --- אני יודע ---- אני יודע ---- אני יודע --- ברי חמיש ברי חמיש

Gspin

New member
מה, לאנס לוקח סמים??

לא יכול להיות! איך לא מגלים אותם?

miko1810

New member
מה, מילאר לוקח סמים?

אז איך לא גילו אותם?? מה, חיכו עד שהוא יודה או שמישהו ילשין?

miko1810

New member
זו באמת הסיבה?

הרי הוא הודיע שישתתף ונכלל בנבחרת, ונרשם, ואז חזר בו! אז מה הסיבה הרצינית.

miko1810

New member
חוץ מזה

אתה בטח יודע מה אומרים על ריבוי סימני קריאה! טיעון חלש, מה!

Gspin

New member
ואם יתפסו מישהו מהפורום

שלוקח סמים אסורים? ימחקו את כל השטויות שהוא כתב?

miko1810

New member
ואם יתברר

שאותו מישהו בפורום צדק, האם השטויות שכל השאר כתבו ייאכלו על ידם בארוחת צהריים שלאחר הרכיבה היומית? תנסה להאזין לרוכבים בפלוטון, הם מכירים יותר טוב את המאטריה.

קצת משפטים

מבחינת החוק, כל אשם הוא זכאי עד שהוכחה אשמתו. עכשיו זה לא משנה אם לאנס לוקח סמים או לא, הוא זכאי כי עדיין לא הוכיחו שהוא אשם! אני מקווה שתיתפכח, תבין, ולאט לאט תנסה לחשוב פעמיים. יש לי הצעה, תיקח את כל המגה שירשורים שפתחת, תוציא מהם את כל המידע ותחלק לטבלה, ואז תחשוב, תקרא ותחשוב ותגיע למסקנה שלך. ובלי לשנוא כי זה הדבר הכי גרוע שקיים (כמו שמאדמאן אמר), ותנסה להגיע לחשיבה של כל אחד. תנסה להתחיל מאפס ולא ישר עם טיעונים, תעשה את זה בראש פתוח. ועוד המלצה, תקרא את הספר שלו.

למעלה