שרשור מיקו אמר,ואנשים הגיבו משום מה

חאלאס נגמר - הבוס לקח שישיה../images/Emo47.gif

יאללה איש תעבור לנושא הבא

ל נ ו ן

New member
אתה בוודאי יודע למי ניתנה הנבואה...

ובכל זאת אתה מתעקש לעמוד בשער העיר ולזעוק חמס או כמו שחכם סיני די נמוך ניסח זאת - נחיה ונראה.

miko1810

New member
שאלתי שאלה לגיטימית

ואתם יודעים מה? אני אף פעם לא חשדתי שמילאר נוטל "תוספים"! בחיי, חשבתי שהוא נקי, כי אני זוכר את הפעם הראשונה שלו עם החולצה הצהובה. הוא ישן איתה בלילה, הבחור. אז חשבתי שעם כזו תמימות נהדרת לא מגיעים לסמים, אבל, הנה, גם הוא.. אז, נסו לענות לשאלה. קודם כל האם ייקחו ממילאר את התואר או לא? ואם כן, האם יעשו זאת בעתיד לכל מי שיימצא שלקח תוספים אסורים? גם אם זה לאנס ארמסטרונג? הנבואה אכן ניתנה לשוטים, לכן אתה ועוד אחרים השתתפתם במשחק הפנטזיה וניסיתם ל"נבא".

ל נ ו ן

New member
אני בתור אינדיבידואל ?

או שמא בתור קולקטיב ? דווקא נשמע מדבריך שיש לך זיקה רפובליקנית לא רעה, אולי תחבור ללאנס ויחדיו תעזרו לבוש ג'וניור להישאר על כסאו.

miko1810

New member
למה אתה לא עונה לעניין?

עזוב פרשנויות ונבואות. שאלתי שאלה, יש לך איזה הערכה?

yorlah

New member
miko1810

האם אתה יכול לנסות לבסס את טענותיך לגבי לאנס והסמים? אילו סימנים מחשידים יש לך לגביו? מצפה לתשובה מפורטת ומנומקת.

miko1810

New member
גם אתה לא עונה לשאלה שלי

תגיד, איזה סימנים מחשידים ראית אצל דיויד מילאר? הוא תמיד היה טוב בנגד השעון, הוא גבוה, ויש לו מנוף גדול, ותמיד היה בין הראשונים. אז קורה שהוא גם לוקח מקום ראשון. אבל אין שום סימן שמחשיד אותו במיוחד.

זו בדיוק הבעייה, מילאר לא היה תמיד

"בין הטובים" והיו לו תנודות רציניות בין להיות טוב מאוד בהרים ובין לא לטפס טוב יש עוד סימנים מחשידים אצל אחרים... לדוגמה מבנה לסת של כמה ספרינטרים בפלוטון יכול להעיד על מיני חומרים אסורים לשיפור ביצועים. גם על קרל לואיס אף אחד לא האמין עד שהעיד על עצמו שהשתמש בחומרים "עוזרים". מעניין שממנו לא לקחו את המדליות. בקיצור, נכון להיום ועד אשר הוכח אחרת, זה ממש לא מעניין את אף אחד. לוקח? לא לוקח? who gives? אם לאנס משתמש במשהו, אז כולם משתמשים. עדיין ידו על העליונה, רוכב האופניים הטוב בעולם. בקיצור ה"אישיו" שלך כבר אינו "אישיו", הגיע הזמן להמציא משהו חדש...

miko1810

New member
ענית בעקיפין לשאלה

כי אם לקרל לואיס לא לקחו, למרות שהודה, מה יקרה עם ארמסטרונג? יקחו או לא?

ל נ ו ן

New member
את העולם שלי

(מדובר בחוויה סובייקטיבית לעילא ועילא, אז אל תיקח זאת אישית לוחצת מידי) ניתן, כמו כל טופס שלישותי שמכבד את עצמי, לחלק לשלוש. עבר - מה שניתן לדבר אודותיו ולהסתייע בעובדות אמפיריות, זכרונות , חוויות וכו' הווה- מה שניתן לחוש אותו בכל רגע, עליו אין צורך לדבר, הוא מוחשי מדי עתיד- ושוב, ללא ספק ניתן לדבר עליו, דא עקא , כל ניסיון כזה יהיה עורבא ופרח. כן, גם אם מכנים אותם "הערכות". עושה רושם שכושר ההשלכה שלך (ושל כולנו) מאירועים בעבר, מחוויות חזקות שעברת (ועברנו) מעוור מעט את עינך (ועיננו) עד שאינך מבחין בכיוון זרימתו הטבעית של הזמן. ההערכה היחידה שאני מסוגל לתת היא שאם וכאשר יגיע הרגע בו כל נבואותיך יתגשמו, תוכל לשבת אל מול הטלוויזיה, לזפוק כפיים בהנאה עילאית ולסנן מבין שפתיך - "אמרתי להם". בנקודה הזו תוכל אף למצוא חמור לבן, לעלות עליו להדהיר אותו ארצה ולדרוש שימשיחו אותך תיכף ומיד (אם ישאר הר בית עד הרגע הזה). נ.ב - יש לך במקרה את המספרים של הלוטו ?

miko1810

New member
משעשע

רק שכמו כל שאר החוויות, להגיד אמרתי לכם, יהיה סתמי מידי. ואתה יודע מה, וזה כבר לא ניחוש, העסק מתחיל "לתפוח" וכל מיני רוכבים פותחים את הפה. נכון, עד עכשיו הצליחו לסתום לכמה, אבל זה יוצא החוצה, וכשזה ייצא במלוא עוצמתו, אפילו אתה ואני נתפלא עד לאן הגיעו. ואגב, אני כבר זכיתי בלוטו!

yorlah

New member
מי מתעסק עם miko..?

miko אתה מתחמק מהשאלה. האם יש לך הוכחות שלאנס לוקח סמים?

yaelh8

New member
התשובה שלי

מסומם, לא מסומם בשבילי לאנס ארמסטרונג הוא הספורטאי הגדול ביותר בכל הזמנים!!! לחזור ממצב של כמעט מוות ולהגיע להשגים שלו זה מכובד גם עם קצת "עזרה" (זה בצחוק) הוא נקי וגם אם לא אף אחד לא יכול לקחת ממנו את מה שהוא השיג

miko1810

New member
זה לא מה ששאלתי

שאלתי שאלה ואת עונה תשובה על משהו שבכלל לא נשאל. אני לא מבין, השאלה לא הייתה ברורה? מה אני צריך להוסיף בכדי שהיא תהיה ברורה?

התשובה שלי

לדעתי, גם אם יגלו יום אחד אצל לאנס סמים בדם, הפרשה תושתק ואולי תתגלה עוד שנים רבות. לאור מה שעבר לאנס בחייו, לאור תרומתו במאבק במלחמה בסרטן, פשוט נראה שגם אם הוא "משתמש" תהיה קונספירציה להדים את העניין הזה לכמה שיותר זמן, אם לא לעד. צריך להבין שכזה בלון שמתפוצץ יכול להרוס את ענף הרכיבה לחלוטין, בדיוק כמו מה שיקרה לג'ורג' בוש, אם יגלו שהוא נקבה שעברה ניתוח לשינוי מין לפני 40 שנה...

yaelh8

New member
תגיד לי מיקו

מה אני נראית לך? מאיפה לי לדעת אם ישללו לו את התארים? מה אני מארגנת הטור? אני עניתי לך איך אני ארגיש אם יגלו שלאנס השתמש בחומרים אסורים. למה אתה תוקף אותי על זה? וקצת חומר למחשבה, אם אף לא ענה לשאלה שלך היא כנראה או לא ברורה או דבילית (תסלח לי על הבוטות)

miko1810

New member
אבל אם אין לך תשובה

אל תגיבי! שאלתי שאלה, מישהו דווקא ענה לעניין.

yaelh8

New member
חבל מיקו

בא לי להגיב. חבל שאתה מתעקש להתווכח ולהתכסח איתי. עד עכשיו באמת שניסית לענות לך בנימוס אבל אתה עונה כל כך מגעיל שעדיף פשוט להעלם מההודעות שלך (שגם ככה חוזרת על עצמם שוב ושוב) . מה שנשאר לי לאחל לפורום הזה הוא שתעזוב אותו בקרוב כי אתה ממש לא מוסיף. לי בכל אופן לא נעים להיות פה בגללך.

למעלה