למה אתה שואל ?
אתה הרי יודע את התשובה. אתה צודק, הטיעון שלי חלש. 6 בדיקות דם מקיפות בטור הנוכחי. עשרות, אם לא מאות בדיקות דם בשנים האחרונות. בכולן לא נמצא כלום והטיעון שלי חלש... לעומת זאת, אתה יודע שזה כבר יותר חזק וגם פורומים צרפתיים מלאים בזה והם בוודאי יודעים. תגיד, אתה נהנה מכל הסיפור הזה ? נהנית מהטור האחרון ? אני אספר לנכדים שלי על רוכב גדול שנלחם בסרטן וניצח. אראה להם תמונות של החולה במיטה בבי"ח, אחרי "כימו", עם אלקטרודות על הראש וצלקת עגולה בגולגולת ואח"כ תמונות מניצחונותיו ואספר להם על נצחון הנפש. נצחון האדם והספורט. אתה תספר להם שאתה יודע. תראה להם את אותן תמונות ותגיד להם "הרי זה ברור, אחרת זה לא ייתכן". אתה בטח מרגיש כמו הילד שצועק "המלך ערום". אבל אתה לא שם לב שזה הפוך. אתה המלך בסיפור הזה. רק אתה רואה את הבגדים (החומרים האסורים) שכל הטיפשים (רופאים, כימאים, רוקחים) לא מצליחים לראות. למה ? כי רק "חכמים" רואים את הבגדים שלך. אגב, אנקדוטה, במערכון של שייקה אופיר "בגדי המלך החדשים" המלך מדבר במבטא צרפתי כבד ... אחלה מערכון. נחזור ל"סיפור". מרוב דרייב אתה גם מגיב בציניות לכותבים (חלקם מומחים בדיוק בתחום הזה) למשפטים כמו "החלפת מסת גוף עליון". ראית תמונות של ארמסטרונג בבי"ח ? אחרי 4 טיפולי "כימו" ? שבר-כלי, צל-אדם, איש שדוף וחלש כמעט בלי שרירים. הבחור קם מהמיטה ועלה על אופניים. אז למה זה לא אפשרי ? אבל אתה יודע . די התעייפתי, הבטחתי לא להגיב יותר אבל תגובתי זו נכתבת בעיקר לקוראי הפורום האחרים. תהנו מגדולת הרגע. מההיסטוריה. מהענף הנפלא. מגדולת האדם. אל תקשיבו לנביאי זעם קטני אמונה. Vive le tour.