שרשור מיקו אמר,ואנשים הגיבו משום מה

miko1810

New member
שמע

עצות הפסקתי לקבל לפני הרבה שנים, אז בחייך, קח את העצות שלך ותדחף אותן! אתה תחיה בעולם שלך עם לאנס ארמסטרונג ה"נקי", כאשר הפלוטון בעצמו מתחיל להישבר ולפלוט את האמת המרה. וכשזה יתפוצץ, לא יהיה לך אליל! ואז מה תעשה? תזרוק את האופניים שלך מצובא ותגיד, כולם מסוממים! יאללה, תמשיך בשלך ואני אמשיך בשלי.

מה אתה תוקפני?!?!

בסך הכל ניסיתי להציע לך הצעה, חבל מאוד שאתה סגור להצעות כי אנשים במצבים מסויימים יכולים לעזור מאוד!! כי עצה של מישהו אחר לפעמים טובה מההצעה שלך לעצמך! אני חושב שארמסטרונג נקי (אם כדור של bcaa או דומיו נחשבים סמים, אז הוא מכור...
) והוא בינתיים הרוכב הטוב בעולם. ולמה אתה תוקפני איתי?? אני בסך הכל דיברתי איתך כאדם לאדם, אני לא צעקתי, אני דיברתי והצעתי. ככל הניראה אתה אדם סגור שלא מוכן לשמוע מאחרים והולך עם הראש בקיר בדעות שלך, כדי לך לשנות את הגישה שלך בחיים כי אז אתה מאוד תהנה מהחיים!

miko1810

New member
אני נהנה מאוד! מהחיים הכוונה

אתה אפילו לא מדמיין לעצמך כמה אני נהנה כאן, אני מאחל לך ולכל הרוכבים את שיש לי כאן. עצות שמעתי למכביר כאן. תשובות רציניות לשאלותי? נאדה. מציע לך לקרוא את השרשורים ולראות אם מישהו נתן תשובות רציניות לשאלותי.

miko1810

New member
נו תראה תשובה של מיקי בר אור

למה לאנס ביטל את ההשתתפות באולימפיאדה? "כי הוא עייף, כי בא לו לשתות בירה..." הבנת, נכון?! זו תשובה רצינית? זו תשובה ר-צינית! ואני שואל כי הוא הבטיח את השתתפותו ובמהלך הטור ביטל אותה.

yaelh8

New member
מיקו

תשאל שאלות רצניות ותקבל תשובות רצניות. אני שאלתי המון שאלות ולכולם קיבלתי תשובות (תודה לעונים). אולי תפסיק להתנהג כמו ילד מפגר ולחפש מריבות. אתה שם לב שאין כאן כמעט בן אחד שהגיב לך ולא ישר נכנסת איתו לויכוח?! אני לא מכירה אותך (וטוב שככה) אבל קיבלתי רושם שאתה פשוט טיפוס מגעיל! אולי תעשה טובה לרבים כאן ופשוט תנדוד לך לפורום של חבריך הצרפתים?

miko1810

New member
יעל, עד עכשיו התאפקתי

נשבר לי מהצדקנות העוטפת אותך! שאלתי שאלה רצינית מאוד! אם לא שמת לב, אז לא קיבלתי תשובה רצינית. בינתיים אני רואה איך רבים כולל את מתנהגים כמו ילדים. אני לא מוסיף את המילה מפגרים בכדי לא להוריד מערכם! במקום להתעמת ולענות כמו בני אדם אתם מתנהגים כמי שטומן את ראשו בחול. הערה קטנה, אני מגיב למי שכותב אלי, בניגוד לך!

yaelh8

New member
מעניין מאוד

שהרבה משתמשים התעמתו איתך, אך ורק איתך! המסקנה שלי היא שכנראה אתה הבעיה ולא כל השאר. אני באמת לא מצליחה להבין מהי תשובה רצינית לשאלתך מדוע ארמסטרונג לא משתתף באולימיאדה אני מבטיחה שאם היה לי את המספר טלפון של לאנס הייתי שואלת אותו ונותנת לך תשובה סופר רצינית.

כנס מיקו...

דגולתו של אדם זה שהוא יכול לעצור את עצמו, שהוא יודע לתת ביקורת כלפי עצמו, שהוא יודע איפה לשים את הגבולות של עצמו והוא יודע מתי להודות בטעויות שלו תקשול מילים כשאתה אומרת אותם. בחיים הקצרים שיש לי הבנתי שאם אדם טועה ואינו מסוגל להודות בטעות שלו, הוא רק משענע את עצמו והוא לא אדם בוגר מספיק כדי להמשיך לעשות דיונים כאלו. ועכשיו לעינינו, ארמסטרונג לא מסומם, תראה את באסו שנצמד אליו כל העליות חוץ מנג"ש שזה רק הראש. אני מקווה שקיבלת את זה בהבנה
. אין טעם לשרשר לתגובה שלי עוד תגובות כי אני פשוט לא יהיה פה שלושה ימים, אז מיקו, תחסוך את המאמץ מלהקליד. שחר

טיראן מ

New member
למה אתה שואל ?

אתה הרי יודע את התשובה. אתה צודק, הטיעון שלי חלש. 6 בדיקות דם מקיפות בטור הנוכחי. עשרות, אם לא מאות בדיקות דם בשנים האחרונות. בכולן לא נמצא כלום והטיעון שלי חלש... לעומת זאת, אתה יודע שזה כבר יותר חזק וגם פורומים צרפתיים מלאים בזה והם בוודאי יודעים. תגיד, אתה נהנה מכל הסיפור הזה ? נהנית מהטור האחרון ? אני אספר לנכדים שלי על רוכב גדול שנלחם בסרטן וניצח. אראה להם תמונות של החולה במיטה בבי"ח, אחרי "כימו", עם אלקטרודות על הראש וצלקת עגולה בגולגולת ואח"כ תמונות מניצחונותיו ואספר להם על נצחון הנפש. נצחון האדם והספורט. אתה תספר להם שאתה יודע. תראה להם את אותן תמונות ותגיד להם "הרי זה ברור, אחרת זה לא ייתכן". אתה בטח מרגיש כמו הילד שצועק "המלך ערום". אבל אתה לא שם לב שזה הפוך. אתה המלך בסיפור הזה. רק אתה רואה את הבגדים (החומרים האסורים) שכל הטיפשים (רופאים, כימאים, רוקחים) לא מצליחים לראות. למה ? כי רק "חכמים" רואים את הבגדים שלך. אגב, אנקדוטה, במערכון של שייקה אופיר "בגדי המלך החדשים" המלך מדבר במבטא צרפתי כבד ... אחלה מערכון. נחזור ל"סיפור". מרוב דרייב אתה גם מגיב בציניות לכותבים (חלקם מומחים בדיוק בתחום הזה) למשפטים כמו "החלפת מסת גוף עליון". ראית תמונות של ארמסטרונג בבי"ח ? אחרי 4 טיפולי "כימו" ? שבר-כלי, צל-אדם, איש שדוף וחלש כמעט בלי שרירים. הבחור קם מהמיטה ועלה על אופניים. אז למה זה לא אפשרי ? אבל אתה יודע . די התעייפתי, הבטחתי לא להגיב יותר אבל תגובתי זו נכתבת בעיקר לקוראי הפורום האחרים. תהנו מגדולת הרגע. מההיסטוריה. מהענף הנפלא. מגדולת האדם. אל תקשיבו לנביאי זעם קטני אמונה. Vive le tour.

כי הוא עייף מדיי??

רוצה ללכת הבייתה, לשתות בירה קרה עם החברים, לבלות עם הילדים? סתם, ככה כמה דברים שנשלפו לי...

magnetron

New member
תשובה :

בזכות ההתמקדות בטורדה בלבד, הצליח ארמסטרונג לשמור על כושר כל כך גבוה בטור הששי שלו
הוא כנראה ילך על טור שביעי ולא "יבזבז" זמן וכושר על אף מירוץ אחר. כולל האולימפי.

תאמין לי שבשנת 89, כאשר למונד

"גנב" את הניצחון מפיניון ביום האחרון, הצרפתים היו יותר עצבנים מאשר היום!

miko1810

New member
אתה טועה טעות חמורה ביותר

הצרפתים שנאו ושונאים עד היום את פיניון! זו הסיבה שלא רואים ולא שומעים אותו! הוא היה שחצן גדול בטורים שהוא השתתף. הוא ניצח טור ראשון ב83 רק מכיון שפאסקל סימון נפל ושבר את עצם הצוואר, ושנה אחר כך הוא "העיז" לנצח את ברנרד הינוץ ואז, בשנת 89, אני לא אשכח את הראיון השחצני שלו אחרי שהוא הוביל באלפ דהויז בחמישים שניות! כאילו שכבר הנצחון בכיס שלו! וכששאלו את גרג הוא אמר "תאמינו לי שהטור עדיין לא גמור". וגרג צדק. ואני לא אשכח, כמה שמחה הייתה בקולו של הקריין כשהוא אמר בצרפתית: Fignon a perdu le tour de france אם אני לא טועה זה היה פטריק משהו (הקריין הניצחי של הטור, יחד עם זאן קלוד אוליבייה)

כשבאו לראיין את פינייון אחרי הסיום

בפאריז, הוא כמעט הרביץ לשדרן של הטלוויזיה הצרפתית...

למעלה