שרשור 'מי פה!?'

little WhiSper

New member
שרשור 'מי פה!?'

אמנם עכשיו לא הראשון למשהו (לאיזה חודש..) שיש בו בד"כ שרשור התפקדות, אבל שמתי לב שיש פה כלמיני אנשים חדשים ולא עקבתי אחרי המצטרפים החמדמדים
(וגם בגלל שעכשיו אני כל יום בבית
לכן... התפקדו נא! שם אמיתי: מקום מגורים: גיל: שיר אהוב שלHIM: יש את הדיסק החדש?: מסר לאומה: ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.
) :

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שם אמיתי: אלכסנדרה מקום מגורים: אילת גיל: 17וחצי שיר אהובשלHIM: right here in my arms יש את הדיסק החדש?: כה D: מסר לאומה: ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) :

Rose131

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם אמיתי:נועה מקום מגורים:מבשרת\ירושלים גיל:16 שיר אהוב שלHIM: אבל אי אפשר לענות על זה
זה our diabolikal rapture, fortress of tears, for you, don't close your heart, song or suicide, poisen girl.. יש את הדיסק החדש?:כן מסר לאומה:המממ ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) :

DropDeadAlice

New member
אני פה XD../images/Emo11.gif

שם אמיתי: גליה\אליס
מקום מגורים: נתניה
גיל: 16 וקצת. שיר אהוב שלHIM: אין אחד. יש את הדיסק החדש?: בנתיים לא
מסר לאומה: everybody lies

אני גם כאן. ../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif

שם אמיתי: XD עדי. מקום מגורים: נתניה. גיל: 16 וחצי. שיר אהוב של HIM: קשה. :/ ויש עוד שירים שאני לא מכירה.
אבל אני חושבת דה פיונרל אוף הרטס.
יש את הדיסק החדש: לא. מסר לאומה: אין לי מה להגיד.
ו... תמונה שלכם! אני שונאת להצטלם. ואף פעם אין לי תמונות. אבל יש לי אחת שצולמה לא מזמן במפגש MCR, אז אני אשים אותה, אם ממש חייב. אני הימנית. ><

ImNOTokay1

New member
אלפקה!../images/Emo9.gif י'מהממת!!!../images/Emo99.gif@!$%&*#

וכן,אני רודפת אותך
מואהאההאה ~נחנקת~

FFTL

New member
את שרשרת ואפילו לא ענית בעצמך!? באמת! -.-

שם אמיתי: ליעד.
מקום מגורים: קדימה. גיל: 15.
שיר אהוב שלHIM: מממממממ. בארי מי דיפ. :] יש את הדיסק החדש?: באאאאאאאאאאאאאאאאארור! D: מסר לאומה: אני רעבה.
ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : ציפציף.

D;

שם אמיתי: ברי/ברידג'יט/רונע מקום מגורים: ת"א. גיל: 14. שיר אהוב שלHIM: יותר מדי
. יש את הדיסק החדש?: עוד לא יצא לי להיות בסנטר. מסר לאומה: טוסט זה יאמי!
ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : אהמ....לא

TheSini

New member
אני פה ^_^

שם אמיתי: אופיר מקום מגורים: קרית אתא עיר המחר
גיל: 17 ורבע (בינואר יש לי 18 D: ) שיר אהוב של HIM: אמממ קשה...The Funeral Of Hearts יש את הדיסק החדש?: במחשב,כבר אמרתי שגנבו לי אותו:( מסר לאומה: Rock ON!!! ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) :------> שבוע טוב :)

The Fantasy

New member
מאיפה בקריה??

אני גם מקרית אתא :]] אתה בי"ב או סיימת? בחיים לא ראיתי אותך בקריה
אתה ממש

למעלה