שרשור 'מי פה!?'

אורורו

New member
נמ אנייי D: [חדשה ^^]

שם אמיתי:אור מקום מגורים:ב"ש [באר שבע] גיל: 14 [בנובמבר] שיר אהוב של HIM : Join Me In Death יש את הדיסק החדש?:נופ מסר לאומה: תנשום, זה בריא D:

סנופקיןןןןןןןןןןןן!! D=

(אפשר לקרוא לך פה סנופקין??) סנוף, צריך לעשות משהו... הבנתי מרוני שאריאדנה עובדת במקום כזה שעוסק בארגון הופעות בארץ... היא שאלה את רוני אם היו באים הרבה אנשים אם היתה הופעה של HIM בארץ... כי היא רוצה לסדר שהארגון הזה יביא אותם לארץ!! *-* צריך לדבר איתה!!!... יצא לך לדבר איתה לאחרונה באייסי???

אורורו

New member
נופ, לא יצא לי לדבר איתה ../images/Emo9.gif

אבל היא הזכירה את זה באותו יום בצ'ט D:

צריך לדבר איתה!!!!!!!!

אם היא תארגן שהם יבואו........ את באה איתי להופעה??? *-* (אני מקווה שאני יודעת מה התשובה...)

אורורו

New member
אם את חושבת שבתשובה היא לא..../images/Emo10.gif

אזז את טועההה ובגדווולללללל!!!!!!!!1 D:: שאני יפספס את זה? נווורר D:

גאדדדדדדדדדדד לרגע הבהלת אותי כ"כ!!!!!!!!!!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDD לא עושים דברים כאלה... =]

milkshakit

New member
אוקי דוקי ../images/Emo122.gif

שם אמיתי: קארין
מקום מגורים: פ"ת
שיר אהוב שלHIM: רייט היר אין מיי ארמס, קילינג לונלינס, דה סקרמנט, וון לאב אנד דת' אימברייס, דה קיס אוף דון.
יש את הדיסק החדש?: כבר נרכש, אמור להגיע בשבוע הקרוב (זה מה שאני מקווה
)
מסר לאומה: כיף שהפורום מתעורר לחיים
וכמה חדשים
איפה כולם הסתתרו? חח ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : התמונה הכי עדכנית שלי, לפני חודש-חודשיים בערך.. לא משהו אבל זה'מה'יש. (אני נראית שם בדיכאון חבל"ז
אבל אני סתם אוהבת לדפוק פוזות דרמטיות)

חדשים זה טוב, לא?? D=

אנחנו נעיר את הפורום ^_^ באמת חסר פה קצת אקשן.. =] איזה עוד להקות אתם טובות אתם שומעים?? =] [אני שואלת שאלות, אתם עונים!! ^_^ סתם, זה מעניין אותי.. P=]

milkshakit

New member
זה לא טוב

זה מעולה!!!
חח ואם שאלת אותי גם (
), אלה הלהקות שאני אוהבת ושומעת (בואי נראה אם אני אזכור את כולן): Motley Crue Depeche Mode Bon Jovi Aerosmith Cradle Of Filth Marilyn Manson Bullet For My Valentine Led Zeppelin T. Rex Sonata Arctica Within' Temptation Lacuna Coil Entwine Lovex Kiss Whitesnake The 69 Eyes Negative Type O Negative Limp Bizkit Linkin Park My Chemical Romance (לא אוהבת אותם, אבל יש כמה שירים בודדים שאהבתי אצלם) Avenged Sevenfold Def Leppard Korn Seether Lordi Children Of Bodom Poets Of The Fall Duran Duran (הם כאלה לא קשורים לרשימה
אבל הם להקה, מה
) For My Pain Poisonblack Sentenced Skid Row The Doors Van Halen INXS ולא עולות לי עוד
נראה לי שזה מספיק :)

פששששששששששש.... D=

אוהבת!!!!! ^_^ היו חלק שלא הכרתי... Oם עכשיו אין מצב שאני נזכרת במה אני שומעת XDD שניה אני אנסה לחשוב... Bullet For My Valentine Cradle Of Filth metalica Megadeth Disturbed Korn Lacuna Coil NeverMore SlipKnot Nirvana The 69 Eyes Trivium Apocalyptica The Rasmus Iron Maiden Within Temptation Seether Children Of Bodom MCR (גם אני חושבת שיש להם יציאות טובות!! ^_^ במיוחד באלבומים הישנים...) Kiss Deep Purple גם קצת- Scorpion (גם אני רציתי להקה אחת לא קשורה XDD בעצם אצלי אף להקה לא קשורה לשניה בערך... P=) אוף לא עולים ליייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! T____T חחח זה יהיה ממש ממש פלצני להוסיף עוד שירים לרשימה ברגע שיעלו לי?? XDDD ממ אוקיי, אני מניחה שכן... P= חח לא חשוב.. ^_^

milkshakit

New member
OMG ../images/Emo7.gif צריך להרוג אותי../images/Emo7.gif

שכחתי 2 להקות כ"כ חשובות לי
איירון מיידן וסקורפיונס, אדירים.
בקשר ל-MCR, שמעתי במלואו רק את האלבום האחרון, ודווקא אהבתי את הכל משם. את החומרים הישנים לא עד כדי כך אהבתי (ולא שמעתי הרבה).

חחחח גאדדד, שחכת את מטאליקה?!? O=

איך אפשר???? אפילו ל=י זה לא קרה.. =] שאני אף פעם לא זוכרת איזה להקות אני שומעת XDDD אבל זה בסדר.. =] גם אני שחכתי את- Dream Thiter ואת- After Forever... -_- ואת Marilyn Manson!!!!!!!!!!! T_T *shame*

little WhiSper

New member
לא תוכלו להיפטר ממני. ../images/Emo11.gif

שם אמיתי: אָדְוַוה. מקום מגורים: תלאביב סיטי. גיל: לאמדבריםעלזה.
שיר אהוב שלHIM: לא החלטתי עדיין. יש את הדיסק החדש?: עדיין לא
מסר לאומה: תהיו בריאים ותהנו. ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : ביום האחרון של הקורס (בגלל זה החיוך.)

למעלה