שרשור 'מי פה!?'

אני ^___^

שם אמיתי: קרן/קוטג' D: מקום מגורים: מודיעין גיל: 16 שיר אהוב של הים: lose u tonight ו right here in my arms יש את הדיסק החדש?: חחח כע מסר לאומה: גסטין סקסי |ריר| DD:

מממ.. אני פה.. ואני חדשה.. =]

זו הפעם הראשונה שאני באתר עצמו... Oם כלומר, בתפוז... חיפשתי לי לתומי פורומים מגניבים, ומצאתי את הפורום הזה!! D= אני מקווה להשתלב.. שם אמיתי: גל מקום מגורים: פוריה... [אין טעם לציין שאתם לא מכירים... זה ליד טבריה.. -_-] גיל: בינואר אני אהיה בת 17.. =] שיר אהוב שלHIM: שיר אחד??? =,[ יש את הדיסק החדש?: יהיה לי אותו בינואר.. [ביומולדת...^_^] מסר לאומה: Ville הוא גם גאון, וגם סקסי!!!!!! *-* מממ.... זה יהיה נחמד אם מישהו יגיד לי איך מוסיפים תמונה במקום המשונה הזה... Oם... תודה מראש!! D= - גל -

TheSini

New member
מתחת לתוכן בהוספת תגובה ^^

וברוכה הבאה... מה התאריך שלך בינואר?:p

אממ אני

שם אמיתי: יעל מקום מגורים: חור יהודה (דפנטלי חור) גיל: 16 וחתי שיר אהוב שלHIM:כרגע JOIN ME IN DEATH יש את הדיסק החדש?:לא, אבל אני רוצה לקנות מסר לאומה: אל תבכו על חלב שנשפך (לאו דווקא על חלב אבל נו שיהיה) ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : יותר מאוחר /w/18-200/150392-18.jpg

../images/Emo210.gifא-ט| זה לא יוצא לי

מישהו יכול להגיד לי איך אני יכולה להעלות תמונה ולעשות ממנה קישור אשמח אם מישהו יגיד לי יום נעים

הצלחתייייי!!! D=

חחחח סתומה שכמותי.. עם קצת עזרה קלטתי בסוף איך מעלים תמונה XDD פיגור קל, זה הכל... P= אז... הנה התמונה.. ^_^

למעלה