שרשור 'מי פה!?'

TheSini

New member
כפר מימון-

מושב בנגב הצפוני-מערבי, כ-5 ק"מ מנתיבות וממערב לתושיה, המשתייך למועצה אזורית שדות נגב. (גוד בלס ויקיפדיה :p )

TheSini

New member
בטח שכן,

ואני מצטט-"מקום מגורים: כפר מימון- מי אמר שהוא גר בחור? נראה אתכם יודעים איפה זה כפר מימון!!!" אני מראה לך שאני יודע:p

5ifi

New member
אתה יכול להמשיך לחטט באף יקירי

אבל להעתיק מהויקיפדיה זה לא לדעת! אלא אם כן חפרת בויקיפדיה ובמקרה של הכפר... פשוט עדיף לא לחפור... תחפור בויקיפדיה על היינריך היינה- הוא לפחות מצחיק! (ומוכשר ומקסים...בכלללאמאוהבתבמישושמתלפנימאתייםשנה...!)

TheSini

New member
דווקא לא חפרתי,

כל מה שהייתי צריך לעשות זה לכתוב "כפר מימון" בגוגל חיחיחי אבל בסדר אז אני לא יודע...סתם רציתי להתבדח קצת:p סולחת לי?

5ifi

New member
טוב נו...

אתה יכול ללקק את כפות רגליי ואז אני אולי אחשוב על לסלוח... חחחח! לסלוח? על מה? תהיה בריא...

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifחי! אמג, ../images/Emo99.gif חיי. אני כלכך שמחה.

לא הייתי כאן הרבה זמן, והמקום... חיי.
שם אמיתי: חן. מקום מגורים: תלאביב. גיל: 14 וחצי. שיר אהוב של HIM: שיר?
אחד?
זה אפשרי? אני פשוט אתו אתן את לאבמטאל. יש את הדיסק החדש?: אני מקבלת אותו בגרסא המיוחדת-מיוחדת-גדולה-וואטאבר.
מסר לאומה: סודה. D: ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : נו שיהיה.
אני הולכת לצבוע בקרוב, ולקבל מצלמה חדשה, אז... זאת התמונה היחידה שיש לי עכשיו.

TheSini

New member
חמודה מאוד:p

תשלחי לי הודעה בפרטי אני ידבר איתך קצת... : )

linkintrance

New member
נוכחת!

שם אמיתי:קטיה מקום מגורים:חיפהה גיל:החודש 16=) שיר אהוב שלHIM:עוד לא החלטתי יש את הדיסק החדש?:לא, אבל אני עוד אקנה אותו מוחעחעחע מסר לאומה:נמאס מתפוז. אני מנסה לשלוח את הודעה הזאת משלשום! ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) אין עדכנית

כולם שמו תמונות כאלה קשוחיות ../images/Emo163.gif

שם אמיתי: נועה מקום מגורים: גיל: 16 שיר אהוב שלHIM: ל For You יש את הדיסק החדש?: לא מסר לאומה: צ'ופצ'יק זאת מילה קורעת. ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : אני ומצלמתי החדשה משלשום... ווהוהוה

inbal287

New member
היי../images/Emo9.gif

שם אמיתי: מטילדה [נו רציתם שם אמיתי, לא?] מקום מגורים: ירושלים גיל: 18 שיר אהוב שלHIM: Sweet Pandemonium יש את הדיסק החדש?: יאפ מסר לאומה: יש מלא ברקים בירושלים וזה כ"כ יפה
ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : אז זהו, שאין. סורי.

למעלה