שרשור 'מי פה!?'

LoveYourHate

New member
אני פה !!!../images/Emo9.gif

שם אמיתי:אופק/אופקיטה
מקום מגורים:קרית חיים..[הלא חור
] גיל:15[עוד פחות מחודש ..נו מה!?
נראה לי אני הכי קטנה פה
] שיר אהוב שלHIM:ברצינות את רוצה שאני אבחר אחד.?...אמ.I've Crossed Oceans Of WineTo Find You יש את הדיסק החדש?:עוד לא ..אבל אני מקווה שיהיה בקרוב.!!
מסר לאומה:געגועים זה חרא..אבל צריך להתמודד
ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : תמונה שלי תהיה או היום בהמשך היום או מחר.כי עכשיו אני עם אמא בעבודה..

LoveYourHate

New member
והתמונה המובטחת../images/Emo3.gif

למרות שלא תסתכלו..אבל בשביל שלא תגידו שלא שמתי

5ifi

New member
הסתכלתי!

ואת אפילו מוכרת מאיפשהו...היית בהופעה של טוקיו?

מדHIMה

New member
אני =)

שם אמיתי:ריטה מקום מגורים:ת"א גיל:15 ^^ שיר אהוב שלHIM:יש המוןןןןן אבל בינתיים זה דד לאברס ליין יש את הדיסק החדש?:עוד מעט מסר לאומה:משעמם לי ו...תמונה! ש ל כ ם !:אין לי אחת במחשב הזה =(

Blade Of Fire

New member
אני עוד פה../images/Emo3.gif

שם אמיתי: עידן מקום מגורים: פ"ת גיל: 21 ומזדקן שיר אהוב שלHIM: אההה.. אין ג'וי אנד סורו יש את הדיסק החדש?: הדודה מהעולם השלישי שלחה, כן
מסר לאומה: אל תתגייסו. אין לכם שום צורך בזה. ו...תמונה! ש ל כ ם ! (ברצינות.) : באחת מהמסיבות האחרונות---

5ifi

New member
ג'יזס!!!

יש לי תחושה חזקה שראיתי אותך...!! חה... אתה לומד באוניברסיטת בנגוריון ב"ש? או שנסעת לשם היום? אוי, זה יכול להיות מצחיק...

5ifi

New member
חחח מזלך

כי ההוא שראיתי היה חתיכת הומו מתפלצן שמאמין בהורוסקופים...אבל הוא היה ממש דומה לך...רק עם סרט סרוג וסגול... כן בהחלט מזל שזה לא אתה...

5ifi

New member
יפי עוד פה

היישר מהרופא שיניים- טפחו לי על השכם- לא הספקתי לחורר לעצמי את השיניים במהלך השנה האחרונה!! טפח-טפח טפח-טפח. טוב, ובכן... שם אמיתי: יפעת.לצערי. יפי למען רווחת העם. מקום מגורים: כפר מימון- מי אמר שהוא גר בחור? נראה אתכם יודעים איפה זה כפר מימון!!! גיל: 17 וחודשיים פלוס...(וחמישה ימים ושלוש שעות ואני בכלל לא מפרטת!!) שיר אהוב של הימ.... הוווו....לא בוחרת. הדיסק החדש: יהיה רייט היר אין מיי ארמס יום אחד... מסר לאומה: איכס ליבי דיכס. תמונה.... אין לי עדכניות..צר לי. ורעיון השרשור הזה הוא פשוט טוב- מישו צריך לעשות פה מונה חדשים בפורום! אני לא מספיקה לעקוב- אז לכל החדשים... יו וולקאם! וסליחה על חוסר היחס...יש לי תירוצים! טובים! מאוד אפילו! טוב זהו...יומטוב!

למעלה