שרשור מכירה/החלפה/קנייה

שרשור מכירה/החלפה/קנייה

ספרים/דיסקים/תקליטים/סרטים ועוד כל הודעות המכירה/קנייה לכאן בלבד, שרשרו או שתמחקו! וגם חשוב לשרשר למקום הנכון! הודעות של מכירת/קניית דיסקים לדוגמא על ההודעה של ספרים או ההודעה הכללית גם ימחקו! אין להגיב להודעה זאת!!!

amirkoz

New member
ספרי קריאה למכירה

פרנויה - ג'וזף פיינדר (כריכה רכה, מצב טוב מאוד) - 45 ש"ח הדון האחרון - מריו פוזו (כריכה רכה, מצב טוב מאוד) - 30 ש"ח בילי באתגייט - א.ל.דוקטורוב (כריכה קשה, מצב טוב מאוד) - 39 ש"ח

ליטרט

New member
ספרים למכירה!

אלטלנה - שלמה נקדימון - 49ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה עם מעטפת האבק). מכתבי יוני - יוני נתניהו - 44ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה). אויבי, אחי - אורי אבנרי - 39ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה). בדם ואש יהודה (צמיחתה של העצמה הישראלית מראשית הציונות ועד אחרי מלחמת יום הכיפורים) - אורי מילשטיין - 44ש"ח - מצב טוב מאד (כריכה קשה עם מעטפת האבק). חסות - סמי מיכאל - 19ש"ח - מצב טוב. נוצות - חיים באר - 19ש"ח - מצב טוב. החתונות שלנו - דורית רביניאן - 24ש"ח - מצב טוב מאד. נקסוס - הנרי מילר - 44ש"ח - מצב טוב מאד. ספר הבדיחה והחידוד (א´+ב´) - דרויאנוב - 49ש"ח - מצב טוב (כריכה קשה). הטור השביעי / שירי העת והעיתון נתן אלתרמן - 34ש"ח - מצב טוב (כריכה קשה עם מעטפת האבק). עד לא אור / פואמה פרטיזנית - אבא קובנר - 40ש"ח - מצב טוב (הוצאת ספרית הפועלים 1947. הספר הראשון מפרי עטו שהודפס). "קשת" רבעון לספרות עיון וביקורת - חוברות ד´, ה´, י"ד - 25ש"ח כ"א. ------------------------------- ספרים נוספים בקישור אשר בחתימה. דורון.

halloo

New member
הארי פוטר-מכירה/החלפה

מוכרת את הספר "harry potter and the sorcerers stone". זו הגרסה האמריקאית, במצב טוב-30 שקלים. או, מעוניינת להחליף את הספר, תמורת אותו אחד רק בגרסה בריטית או תמורת כל ספר אחר שתציעו. לפרטים במסרים או כאן.

כנרת21

New member
ספרים ועוד ספרים:)

רשימת ספרים: סדרת הרוחות המשתנות (פנטזיה)/ג'ק ל.צ'וקר: • כאשר הרוח נושבת... • רוכבי הרוחות המשתנות • מלחמת הסערות ארטמיס פאול/אואן קולפר מי הזיז את הגבינה שלי/ד"ר ספנסר ג'ונסון אחי, היאקוזה-מסע אישי אל תוך המאפייה היפנית/יעקב רז הגר/יוכי ברנדס תורת הקוונטים/יואב בן-דב מעשה תמר/שלומית אברמסון הנעלמים/הרלן קובן ההזדמנות האחרונה/הרלן קובן הארי פוטר ואבן החכמים/ג'יי.קיי. רולינג הארי פוטר וחדר הסודות/ ג'יי.קיי. רולינג הארי פוטר וחדר הסודות/ ג'יי.קיי. רולינג הארי פוטר ומסדר עוף החול/ ג'יי.קיי. רולינג רודף העפיפונים/ חאלד חוסייני ספרים באנגלית: Love Me Or Leave Me/Josephine Cox The Search/Iris Johansen Eye Of The Storm/V.C. Andrews Oracle Night/Paul Auster The Kite Runner/Khaled Hosseini Dude, Where's My Country? /Michael Moore The Little Prince/Antoine de Saint-Exupery Harry Potter And The Half-Blood Prince/J.K. Rowlling

טלוש 12

New member
הרלן קובן

מה המייל שלך? וכמה את רוצה על הפרים שלו באנגלית?

shir7777

New member
למכירה-רבי מכר פנטזיה נוער ועוד!

*רבי מחר ב-35 ש"ח בלבד! חמשת רבעי התפוז ג'ואן האריס התמימים הרלן קובן אל תגלה הרלן קובן הבטיחי לי הרלן קובן המוות והפינגווין אנדריי קורקוב נושא הקונכיה צ'יטרה בנרג'י דיוואקרוני מארלי ואני-ג'ון גרוגן זיכרונותיה של גיישה-ארתור גולדן. הקשר הפרנציסקני ג'ון סאק *פנטזיה! קטן גדול ג'ון קראולי-50 ש"ח וינדהייבן ג'ורג' ר.ר. מרטין וליסה טאטל -40 ש"ח (חדש!) אחיות הגורל-טרי פראצ'ט-25 ש"ח שבוע המכשפות דיאנה ווין ג'ונס-35 ש"ח *נוער\ילדים ב-20 ש"ח בלבד! יומני הנסיכה מג קאבוט ספר השלשה לויד אלכסנדר אהבה אינדיאנית ליאורה כרמלי פוליאנה אלנור הודג'מן פורטר חבורת כח המח 11 והמלכודת בטחול השנתי זהר אביב חבורת כח המח 7 בעקבות הכסף האבוד זהר אביב חבורת כח המח 3 והתעלומה באולם הספורט זהר אביב קרן אור בעתלית רות ירדני כץ המלך מתיא באי השומם יאנוש קורצ'ק כל הספרים במצב מעולה. המחירים אינם כוללים משלוח.

noaaaa

New member
ספרים להחלפה

יש לי את הספרים שבחתימה, מי שמעוניין באחד או יותר מוזמן לשלוח לי מסר ולהציע ספר/ים אחר/ים במקום. קריאה מהנה

כנרת21

New member
מחפשת את הספר "הטיית לב" של ג'ין אוסטין

באנגלית/עברית (עם עדיפות לאנגלית):) מוכנה גם להחלפה.

למעלה