שרשור מכירה/החלפה/קנייה

../images/Emo63.gifלמכירה ספרי אלבר קאמי

הזר הדבר מיתת אושר אדם הראשון האדם המורד כלולות/הקיץ הנפילה, גלות ומלכות לקבלת פרטים נוספים במסר או בטלפון 052-4230162

כנרת21

New member
הארי פוטר והנסיך חצוי הדם

באנגלית כריכה קשה מצב מעולה לא נפתח 70 שח במקום 130 שח (המחיר הכי נמוך "בבוק מי") (לא כולל משלוח)

כנרת21

New member
הרלן קובן- ספרים בעברית ואנגלית

עברית: הנעלמים/הרלן קובן ההזדמנות האחרונה/הרלן קובן אנגלית: Harlan Coben/ The Innocent Harlan Coben/ Drop Shot לפרטים, לפנות במסרים או בדואר אלקטרוני: [email protected]

דיטי

New member
GRE

למכירה GRE Practicing to Take the General Test בהוצאת Educational Testing Service משנת 2001.

ltz

New member
מילון אנגלי עברי אלקלעי

למכירה / מסירה כל הקודם זוכה. הודעות לפרטי...

MrCheff

New member
המלצה רומטית + חוויה רומנטית (למכירה)

למכירה שני ספריה של ורדה הורוביץ המלצה רומנטית חוויה רומנטית שני הספרים בכריכה קשה ובמצב מעולה (ממש חדשים) למכירה כל אחד בנפרד ב-65 ש"ח או ביחד ב-110 ש"ח (חדש עולה 120-150 ש"ח כל אחד) פניות במסר תודה, מאיר

AriellA100

New member
למסירה אנציקלופדיה

אנציקלופדיית בריטניקה לנוער אני גרה בעכו, מי שיכול להגיע לקחת - מוזמן

kieslowski

New member
מוכר ספרים

רובם בין 15 ש"ח ל- 20 ש"ח לספר. חלקם ב- 30 ש"ח. כמה מהחדשים יותר - 40 ש"ח רובם במצב טוב, חלקם הגדול כחדשים. מעשה בטבעת - אילן שיינפלד יצר לב האדמה – שהרה בלאו אוסטרליץ – וו. ג. זבאלד המרדף אחר אור היום: כיצד מותי המתקרב שינה את חיי – יוג'ין או'קלי עקרון הארבעה – איאן קולדוול, דסטין תומסון גרעינים לבנים - יוכי ברנדס אצל באבו - שולמית לפיד 2020 - חמוטל שבתאי עיוור צבעים – יעקב בוצ'ן טעם הדבש – רבקה קרן עד גיל 21 תגיע לירח – גפי אמיר ארצות מולדת – הילל רזניצקי החורף בליסבון – אנטוניו מוניוס מולינה קץ האוטופיה – הרברט מרקוזה אילוף הסוררת: הכלכלה המודרנית ובעיותיה – אבא לרנר ליל זכרון – ישראל המאירי מסע דניאל – יצחק אורפז מקלט – וויליאם פוקנר ארצות התן – עמוס עוז מלאכיה נרדמו כולם – מירה מגן כל הדרך הביתה – מירי רוזובסקי שלושה סוסים – ארי דה לוקה בעל ואישה – צרויה שלו בשוכבי ובקומי, אישה – מירה מגן אישה יקרה – יונתן גפן העולם הוא ספר פתוח – ספריית מסע אחר נוסעים גדולים – ספריית מסע אחר מקומות שחייבים לראות – סטיב דייוי בגוף אני מבינה – דויד גרוסמן ארבע אמהות – שפרה הורן גן השבילים המתפצלים – חורחה לואיס בורחס מהפכים – אברהם שוייצר רמון: ביוגרפיה פוליטית – אמנון ברזילי אופטימיות נצחית – לני רביץ הריון ולידה – שילה קיצינגר התינוק והילד – פנלופה ליץ' אומנות המכירה הטבעית – מייקל אוליבר שירים: שירי חרב וההולכי בחושך – יונתן רטוש מסיכות מקסיקאיות – אוקטביו פז מקום של אש, שירים מן המלחמה (1975) הנזיר שמכר את הפרארי שלו – רובין שארמה HISTORIA UNIVERSAL – Charles Seignobos (1967) (8 כרכים מהודרים בספרדית) ילקוט המסות – הוצ' קרני (1972) מקורות לתולדות הרעיון המדיני – ערך: פרופ' זליגר, הוצ' אקדמון, תשמ"א מקורות לתולדות הרעיון המדיני תקופה ב', חוברות א' וב', כנ"ל, הוצ' אקדמון כרכים בודדים של קאסוטו: יהושע-שופטים, שמואל, מלכים, תרי-עשר, תהילים, משלי, דניאל-עזרא-נחמיה, דברי הימים. אטלס כרטא לתולדות מדינת ישראל, עשור שני (1980) מדריך כיס לונדון AA מודן, 1996 מדריך כיס הולנד AA מודן, 1996 עכבר עולם לונדון, 1998 עכבר עולם אמסטרדם, 1999 מדריך כיס תורכיה: אתרי נופש לחוף הים התיכון, 1997, Lonely Planet . קפריסין, מדריכי שיחור (1997) ישראל מגה אטלס, 64 ערים בישראל, כרטא, 1997 ישראל אטלס הזהב, כל הכבישים והרחובות, 143 ערים ויישובים, מפה, 2005 פספורט לאירופה: צפון ספרד והפירינאים הצרפתיים, זאב יפת, 2007 מי שמעוניין, מוזמן לפנות במייל: [email protected]

beky1

New member
ספרי רומן רומנטי למכירה

למכירה בלבד כחדשים , במסירה ישירה בלבד באזור השרון , ב"ב , גבעתיים , רמת גן לפי נגישות. פרטם נוספים במסרים המספרים בסוגרים הוא המחיר המקורי או מספרם בסידרה 1.קסם הזהב – אליבט לאואל (78) 2. אוצר הקיסר – אליזבט לאואל (82) 3. רק אהבה – אליזבט לאואל (84) 4. מסע לגן עדן – קרן רובארדס (89) 5. הרי את מקודשת - אמנדה קוויק (74) 6. האלמנה השחורה – אמנדה קוויק - (69) 7. נמל מבטחים – דניאל סטיל (84) 8. פיתוי לפי פקודה – קתי' ויליאמס (מספר 250) (68) 9. נישואים מסחריים – הלן ביאנצ'ין (מספר 246) (68) 10. אשת תענוגות – מירנדה לי (מספר 243) 11. אהבה ללא התחיבויות – מריון ברונקס (מספר 247) 12. תשוקה במדבר – סנדרה מורטון (מספר 255) 13. האהובה הסרבנית – מג'י קוקס (מספר 256) 14. כלה מתוקה – מירנדה לי (מספר 265) 15. לפקודת הדוכס – מדלין קר (מספר 267) 16. השותפה הסקסית – מדלין קר (מספר 268) 17. מדריכת הטיולים – מישל ריידר (מספר 269) 18. גבר עוצר נשימה – הלן ברונקס (סופר נובלה)

beky1

New member
למכירה ספרי קריאה , מעט עיון

כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות) סגנון חיים - ליאת תימור - אלבום בנושא עיצוב. מורשת - עם ישראל בתרבות האנושית - אבא אבן. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור ליבי הפצוע - מרטין דרי רודף העפיפונים חדש למכירה - הקיסרית - חדש לחלוטין כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות)

../images/Emo204.gif מוכרת כל ספר ב-20 ש"ח ../images/Emo204.gif

מצבם מעולה. חלק גם כחדשים. קוסמופוליס / דון דלילו מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש ראשון, חלק ב' / ציפי בר-אל, מרים נוימאיר טאי צ'י צ'ואן - התרגילים הבסיסיים / שינג ין-לינג, פרופ' וונג פאי-קון תיאטרוני הגוף / ג'ויס מקדוגל להיות דיגיטלי / ניקולס נגרופונטי מעצבי האדם / ואנס פקרד האני ומנגנוני ההגנה / אנה פרוינד טוטם וטאבו / זיגמונד פרויד פסיכודרמה / אליאב נהרין תיאטרוני הנפש / ג'ויס מקדוגל במה במקום ספה / עיניה ארצי האבולוציה של האהבה / עדה למפרט אאגוניקה / מינה ודן גראור ניתן ליצור קשר במייל או בטלפון (הפרטים שלי בחתימה למטה, באתר שלי) או במסרים של תפוז. אני גרה במרכז תל אביב.
מיכל

DEATH82

New member
אואן קולפר, טולקין, קים רויטבורד

: ג'.ר.ר טולקין - עץ ועלה - 30 שקל קים רויטבורד - לונאריס: הכניסה לעיר האסורה - 30 שקל אואן קולפר - ארטמיס פאול - 30 שקל אואן קולפר - ארטמיס פאול: התקרית בקוטב הצפוני - 30 שקל אני מעוניין להחליף את שלושת ספרי טרילוגיית שר הטבעות בתרגום של עמנואל לוטם שברשותי, באותם ספרים בתרגום הישן של רות לבנית. מוכן להוסיף כסף. ספרים באנגלית: Eoin Kolfer - The Legend Of Spud Murphy - 20 nis Eoin Kolfer - Artemis Fowl: The Eternity Code - 40 nis Eoin Kolfer - Artemis Fowl: The Arctic Incident - 40 nis Eoin Kolfer - The Supernaturalist - 40 nis כל הספרים נקראו מקסימום פעמיים והם במצב כמו חדש!

Mupirocin

New member
טרילוגיית שר הטבעות - ספרים חדשים

שר הטבעות : אחוות הטבעת , שני צריחים ושיבת המלך של טולקין, במצב חדש לחלוטין (לא נקראו...) , הדפסה מ 1998. 60 ש"ח בלבד לשלושתם ביחד ! ! !

ghost35

New member
כל ספרי הארי פוטר בעיברית

כל ספרי הארי פוטר בעיברית מצב חדש !!! 35 ש"ח לספר

../images/Emo220.gifדיסקים/תקליטים יד שניה לכאן

דיסקים ו / או תקליטים ו / או קלטות לקניה / מכירה / החלפה לכאן בלבד

למעלה