שרשור מכירה/החלפה/קנייה

tallyas

New member
בובת הסקובי

את לא יודעת כמה אני שמחה שענית להודעה. אני מחפשת כבר שבועיים בכל החנויות שבסביבה את הבובה. הבת שלי שבורה מהגנבה של הבובה שלה בחול ולא מפסיקה לבכות. האם את מסכימה למסור לנו את הבובה או למכור לנו אותה? הטלפון שלי הוא 0528806756 שמי טלי. את לא יודעת איזה אושר תגרמי לביתי אם הבובה תחזור אליה.

spiderrrman

New member
סרטי דיוידי למכירה

סימה וקנין מכשפה ספרה ציידי המחשבות זהות היו זמנים במכסיקו לקחת חיים מליון דולר בייבי אקסודוס LORD OF THE DANCE עשרת הדיברות יום בניו יורק מוצאים את נמו – ללא תרגום זון 1 עידן הקרח גארפילד מפלצות בע"מ סקובי דו 1,2 באד קומפני ירח דבש מטורף היצ' חברים שרים לריי הגרינץ הופעה של HANSON אבי גרייניק ועידן אלתרמן- ילדים סורגים הופעה של כריסטינה אגילרה הופעה של שר (CHER אנשי המזימות היום השישי (ללא תרגום) נולד ב-4 ביולי אבולוציה המנסרים מטקסס בלייד אפולו 13 שלטון האש הענק טומב ריידר המרדף אחר אוקטובר האדום המופע של טרומן ספיידרמן 2 אקסמן 1,2 אהבה בשחקים הג'וב האיטלקי 2 צעדים למוות גברים בחלל פרוע על המערב עקיצה ב-60 שניות מצור ימי בחורים רעים 1 שעת שיא 2 כרטיס רוק- לא מפחד מאף אחד (מופע) כוכב המטמון משפחת סופר על-2 דיסקים באטמן 3,4 הגריניץ'- 2 דיסקים קיץ אחד של סוטול the messenger- זון 1 טראפיק Murder by numbers thirteen days S.W.A.T צל הרשע לקחת חיים היו זמנים במכסיכו זהות ציידי המחשבות ספרה באד קומפני דוני ברסקו-ללא תרגום ספי קידס 1,2 פארק היורה 3-זון 1 תיק שקנאי היום השישי זון 1 -------------------------------- סימון איש העץ-ללא תרגום-ג'קי צ'אן קרוקודיל דנדי 3 לזכות בדייט עם טד חיזורי קיץ ללכת על הכל אני מרגל-עטיפה מודפסת ה-11 של דני אושן שר הטבעות 1 -ללא עטיפה קנגרו ג'ק-מצוייר הרולד וקומר האיש שבכה משבר אמון רייבנהוק פשע אמיתי(קלינט איסווד) עיניים עצומות לרווחה רומיאו חייב למות אימייל מסנג'ר- [email protected]

YugiBoy

New member
לא כריס הזה,

הרי זה כתוב... כריסטינה אגילרה...אני רגיל לקרוא לה כריס

spiderrrman

New member
כתוב על זה "MY REFLECTION"

זה ההופעות שפעם היו מוכרים יחסית בזול...

hila3000

New member
2 סרטים למכירה

-הארי פוטר ואבן החכמים, על גבי DVD. במצב מצוין, ללא שריטות. עם תרגום עברי (זון 2). 50 ש"ח. -פאקינג אמאל, על גבי DVD. במצב מצוין, ללא שריטות. עם תרגום עברי (זון 2). 20 ש"ח. צרו קשר: [email protected] או במסרים.

halloo

New member
אממ

אני חושבת שכדאי לך להוזיל את המחיר של הארי פוטר, כי ככה בערך זה עולה בתור חדש

YUYOYU

New member
עשרות סרטי DVD למכירה

שלום לכולם! אני מוכר את רוב האוסף DVD. מצורפת רשימה מסודרת של הסרטים והסדרות. נא לשים לב - המחירים לא סופיים. אני בהחלט גמיש במחירים. אנשים אשר ירכשו כמה סרטים יקבלו הנחה משמעותית. לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות או במסרים או בטלפון 054-5544639 תודה, ראביב רשימה חלקית של הכותרים: 2000.1 החלל מת מצחוק 21 גרם A Kiss Before Dying אודות שמידט אושן 11 אני רובוט אנימטריקס אקס מן (2 דיסקים) אקס מן 2 ארבעת המופלאים בדיוק כשהתאהבנו בלייד (מנויילן עדיין) בלייד 2 (2 דיסקים) בלייד 3 : טריניטי (2 דיסקים) בלתי שביר בן חור (4 דיסקים) בשרות המדינה ג'ארהד גרין מייל דוגוויל דרדוויל האויב שבפנים 1 + 2 הבית הלבן עונה 1 + עונה 2 הבריחה מלוס אנג'לס הגרינץ' הטייס היום שאחרי מחר הלבוי המסכה הפריצה ללאס וגאס התרסקות ואן הלסינג חלף עם הרוח (4 דיסקים) חניבעל טעות בסנדק טרמינל כיפור לאכול בגדול לאקי ברייק מאטריקס ריבולושיין (2 דיסקים) מאטריקס רילודד (2 דיסקים) מלחמת העולמות מת על המתים נפלאות התבונה (2 דיסקים) סיוט בקצה האופק סיפורו של שוטר 1+2 סמולוויל - עונה 1 + 2 + 3 ספיידרמן (2 דיסקים) ספרה עיר החטאים עמוק במים פולטרגייסט פיץ' בלאק פנטום האופרה פרוע על המערב (מנויילן עדיין) קונסטנטין קיוב 1 + 2 + 3 קליאופטרה (3 דיסקים) שנחאי נון 1 + 2 תככים בלאס וגאס תפוז המכני תרגיל לשוטרים מתחילים 1 - 7 (חלק עדיין מנויילנים)

o r 1 5 9 3 5 7

New member
היי

הסרטים הם מקוריים, נכון?! ולגבי הסרט חלף עם הרוח, הוא עדיין למכירה?

YUYOYU

New member
בוודאי שמקוריים..

חלף עם הרוח ספציפית נמכר כבר את מוזמנת להתקשר אלי לקבלת פרטים נוספים 054-5544639 תודה, ראביב

DEATH82

New member
קומדיות והופעות...

מת לצעוק 2 - 50 שקל אוסטין פאוורס - המרגל שתקע אותי - 50 שקל שלום אסייג - סטנדאפ לא מצונזר - 50 שקל Metallica - S&M - 120 nis American Pie ללא תרגום - 40 שקל מייל 8 - 50 שקל קיץ אחד של סוטול - 50 שקל הסרטים במצב מעולה, בקושי שומשו.

כנרת21

New member
למכירה, הסרט "נערה עם עגיל פנינה" , DVD מקורי

חדש לגמרי בלי שריטות בכלל לא היה בשימוש. לפרטים לפנות במייל [email protected]

למעלה