עשרות סרטי DVD למכירה
שלום לכולם! אני מוכר את רוב האוסף DVD. מצורפת רשימה מסודרת של הסרטים והסדרות. נא לשים לב - המחירים לא סופיים. אני בהחלט גמיש במחירים. אנשים אשר ירכשו כמה סרטים יקבלו הנחה משמעותית. לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות או במסרים או בטלפון 054-5544639 תודה, ראביב רשימה חלקית של הכותרים: 2000.1 החלל מת מצחוק 21 גרם A Kiss Before Dying אודות שמידט אושן 11 אני רובוט אנימטריקס אקס מן (2 דיסקים) אקס מן 2 ארבעת המופלאים בדיוק כשהתאהבנו בלייד (מנויילן עדיין) בלייד 2 (2 דיסקים) בלייד 3 : טריניטי (2 דיסקים) בלתי שביר בן חור (4 דיסקים) בשרות המדינה ג'ארהד גרין מייל דוגוויל דרדוויל האויב שבפנים 1 + 2 הבית הלבן עונה 1 + עונה 2 הבריחה מלוס אנג'לס הגרינץ' הטייס היום שאחרי מחר הלבוי המסכה הפריצה ללאס וגאס התרסקות ואן הלסינג חלף עם הרוח (4 דיסקים) חניבעל טעות בסנדק טרמינל כיפור לאכול בגדול לאקי ברייק מאטריקס ריבולושיין (2 דיסקים) מאטריקס רילודד (2 דיסקים) מלחמת העולמות מת על המתים נפלאות התבונה (2 דיסקים) סיוט בקצה האופק סיפורו של שוטר 1+2 סמולוויל - עונה 1 + 2 + 3 ספיידרמן (2 דיסקים) ספרה עיר החטאים עמוק במים פולטרגייסט פיץ' בלאק פנטום האופרה פרוע על המערב (מנויילן עדיין) קונסטנטין קיוב 1 + 2 + 3 קליאופטרה (3 דיסקים) שנחאי נון 1 + 2 תככים בלאס וגאס תפוז המכני תרגיל לשוטרים מתחילים 1 - 7 (חלק עדיין מנויילנים)