שרשור מכירות והחלפות

ג רפאל

New member
פנטה ריי - והמים לא אותם המים

ובהבעת דיעה ומתיחת ביקורת אין משום יריקה לבאר.

קוראים לזה "ביקורת קוטלת ושלילית"

ואתה שוכח את הימים שהיית פעיל מאד בפורומים. וליוני - מנהל האתר - כל הכבוד על המאמץ וההשקעה למרות הכל !

ג רפאל

New member
אם וכאשר תהיה לי סיבה לשנות את דעתי

לא אהסס לחשוף אותה ברבים.בינתיים זו בקורת אובייקטיבית.מאחר ונכון לרגע זה איני מוצא על מה לשבח - תוכלי בראייתך לקרא לה שלילית.נכון לעכשיו המעבר ישיר מפורום לפורום אינו אפשרי ומה שמוצאים אלו רק מודעות מכירה. וכאלה יש גם בפורומים אחרים.. וברוח דבריו של יוני עצמו לפני כשנתיים שצוטטו לאחרונה ע"י רומן - אני מצפה לראות את היותר טובים שיבואו.

ג רפאל

New member
חלפו שבועיים של חסד -הצצתי, לא נפגעתי

אני מחזק ידי זינו בקביעתו - 'זה לא זה'. אם אילו הם השיפורים - עדיף היה כבר לסגור לגמרי. ובתחיית אתרים באינטרנט ננוחם

hila3000

New member
ספרים למכירה - חלק א'

ספרים למכירה, רובם במצב מצוין. מחירים נעים בין 15-45 ש"ח (עיקר הספרים: 20-35 ש"ח) ספרים בעברית: אודרי ניפנגר - אשתו של הנוסע בזמן אילנה סטרלין - החצר האחורית אונורה דה בלזק - הדודן פונס א.ב. יהושע - מולכו אן מקאפרי - שירת הגבישים אירוינג סטון - חיי מיכלאנג'לו כרך א' אירוינג סטון - חיי מיכלאנג'לו כרך ב' אהרן סתיו ואריה בר - חמשירי זימה אלן דה בוטון - חיבורים של אהבה אריק סגל - אהבה יחידה אנטול פראנס - בית המצלה של המלכה פדוק אייריס מרדוק - חלומו של ברונו אלכס גרלנד - כלב שחור אודטה א. דנין - הכיופים אמונה אלון - שמחה גדולה בשמיים אנרי טרויה - קתרינה הגדולה אליס ווקר - הצבע ארגמן אבנר שביט - זאת לא המסיבה שלך אילת ברעם וקרינה שטוטלנד - החיים בירוק - המדריך המחתרתי למתגייסת ולחיילת אהוד בן עזר - השקט הנפשי אליסון פירסון - אין לי מושג איך היא עושה את זה אדיבה גפן - פיקדילי דרום איליה קאזאן - ההסדר אברהם שליט - הורדוס המלך - האיש ופעלו אמנון בן דרור - ספק גורלי בתיה גור - לא כך תיארתי לי בתיה גור - מוות בחוג לספרות בתיה גור - לינה משותפת בועז גנזבורג - חיידק קטלני ברוס צ'טווין - אוּץ גדי טאוב - מה היה קורה אם היינו שוכחים את דוב גבי ניצן - דיוטי פרי גבי ניצן - באדולינה ג'ניפר ויינר - טוב במיטה ג'וזף פיינדר - המנכ"ל ג'וזף פיינדר - פרנויה ג'וזף פיינדר - רצח בעיניים ג'ונתן קו - מועדון האידיוטים ג'יימס רדפילד - הנבואה השמיימית ג'יימס רדפילד - החזון השמימי ג'יימס רדפילד - התובנה העשירית ג'יימס מקברייד - צבע המים ג'וליה ודרק פארקר - חלומות ג'יימס ג'ויס - האחיות, המתים גרהם גרין - קונסול של כבוד דיוויד באלדאצ'י - משחק השעות דברים קטנים על חיים גדולים דורון רוזנבלום - תוגת הישראליות דלית אורבך - קיפודים דן בראון - נקודת ההונאה דן בראון - מלאכים ושדים דוריס לסינג - אדווה מן הסערה דוריס לסינג - מרתה קווסט דני דותן - האוניברסיטה השחורה דניאלה רוט-הלר וניסן נוה - היחיד והסדר החברתי ד"ר דוד רודי - פסיכולוגיה לא לפסיכולוגים ד"ר מיכאל זיו - אטלס היסטורי לתולדות העמים וישראל ד"ר אביבה מהלו - משירי ארץ אהבתי דידי הררי - כל השבוע לח דידי הררי - כולו מין דידי דייב אגרס - יצירה קורעת לב של גאוניות מרעישה דיוויד ברנדון ג'ונס - כירומנטיקה, קריאת כף היד הרלן קובן - הבטיחי לי הגר ינאי - אישה באור היינריך בל - ביליארד בתשע וחצי היינריך בל - בית ללא שומרים הלדור לכסנס - תחנת האטום וירג'יניה וולף - פלאש ורד מוסנזון - הבטחתי לספר לך הכול וא"ב גריפין - החוקרים חיים באר - חבלים חנוך ברטוב - שש כנפים לאחד חנה אבני, יעל קלמן-אבני וענת לב-אדלר - בארכה, ספר ברכת הבית טארי וסוס - ארמון הקרח יוכי ברנדס - הגר יהודית קציר - למאטיס יש את השמש בבטן יאיר לפיד - החידה השישית יהושע בר יוסף - עיר קסומה יעקב שטיינברג - ילקוט סיפורים ישראל לרמן - דרבנות ליגאל יורם קניוק - בתו יעקב שביט - ירושלים - ביוגרפיה יהודית ברודי - החברה היהודית בימי הבית השני יהודה הלוי - שירים נבחרים כריס בוג'אליאן - רדיו טרנסג'נדר ליב אולמן - להשתנות לימור נחמיאס - צבוטותי לואיג'י פיראנדלו - מתיא פסקל המנוח לונדון - מדריכי שיחור לונגוס - דפניס וחלואה לילי פרי אמיתי - גולם במעגל לוק ריינהרט - איש הקובייה מנואל פואיג - טנגו שברון הלב מיץ' אלבום - ימי שלישי עם מורי יצירת קשר: -במסרים -במסנג'ר: [email protected] -באימייל: [email protected]

hila3000

New member
ספרים למכירה - חלק ב'

ספרים למכירה, רובם במצב מצוין. מחירים נעים בין 15-45 ש"ח (עיקר הספרים: 20-35 ש"ח) המשך רשימה: מאנלין ארגטה - יום אחד בחיים מיכל שלו - רחמים מיכל שלו - מלאכי עליון מבחר שאול טשרניחובסקי לבתי הספר ולעם מלחמה וניצחון (בהוצאת מ. מזרחי) מכס ברוד - ראובני: שר היהודים (חלק ראשון) מכס ברוד - ראובני: שר היהודים (חלק שני) מסתורי המילניום - 2000 שנים של תעלומות מדעיות מרווין האריס - בני מיננו מרים נוימאיר - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש שלישי, פסיכולוגיה חברתית. משה דיין - לחיות עם התנ"ך מארגריט דיראס - הכאב מרגריטה אנגל - אותיות בשמים נעמי רגן - עקדת תמר נעמי רגן - ואל אישך תשוקתך נרציה אגילר - עמק הארזים (חלק ראשון) ניר קיפניס - תשליך נתן שחם - הלוך ושוב נלסון דה-מיל - בית הספר לקסם אישי סיפורים ישראלים - כל הקיץ כל הלילות, כמיהה לאהבה סמואל בקט - אהבה ראשונה סופוקלס - אנטיגונה סיגריד אונדסט - ויגה-ליוט וויגדיס סמדר שיר - כתם לידה סוזאנה תמרו - ללכת בעקבות הלב סטפן צוויג - לילה מופלא - מכתבה של אלמונית, משחק המלכים, אמוק סטיפן קינג - בית כּברות לחיות שעשועים סוזן פוליס שוץ - אמא, אוהבך לעד ענר שלו - החומר האפל עירית זהרוני - דרך ארץ - עם חי בנופיו עפרה אילון - איזון עדין - התמודדות במצבי לחץ במשפחה עליזה אלרואי - מראות מצחיקות עמוס חכם - ספר איוב פרנסואָ מוריאק - פקעת הצפעונים פרנסואָ מוריאק - מדבר האהבה פטריק זיסקינד - הבושם פנינה שכטר - חיוכים פאולו קואלו - ורוניקה מחליטה למות פיטר מייל - שנה בפרובאנס פרנק סלוטר - הניתוח הגורלי פייר קלוסטרמן - ההצגה הגדולה פאולו מאורנסיג - קנון מהופך פיליפ דיג'יאן - 37.2 בבוקר בטי בלו פרדריק נוימן - חדר בידוד פטרושקה קלארקסון - ניתוח תקשורת בינאישית כפסיכותרפיה פטר מרום - ארץ בראשית פ.מ. דוסטויבסקי - הכפיל פ.מ. דוסטויבסקי - הקוביוסטוס ציפי בר-אל ומרים נוימאיר - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש ראשון, פסיכולוגיה כללית, חלק א` ציפי בר-אל ומרים נוימאיר - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש ראשון, פסיכולוגיה כללית, חלק ב` ציפי בר-אל - מפגשים עם הפסיכולוגיה - מפגש שני, פסיכולוגיה התפתחותית צבי אדר - יסודות החינוך צרויה שלו - חיי אהבה צבי לביא - אתגרים בחינוך קלייב סינקלר - אופרת סבון מהגיהנום - מסות על עובדות החיים ועל עובדות המוות קארול ג'אקסון - צבע של יופי קארל רוג'רס - חופש ללמוד קארל צ'יפאק - מסעות לצפון קאמי מקגאוורן - קשר עין קארין ארד - יש אלוהים קולין מקאלוג - ציפורים מתות בסתר קוסטס מורסלאס - שיער צבוע אדום רוז'ה פריזון רוש - החטיפה רוברט ג'יימס וולר - הגשרים של מחוז אדיסון רונית אופיר ונירה דינרי - כימיה לבגרות רונית ורד, אפרת שהם ורועי ורד - רק ימים טובים - 101 מקומות שתרצו לחזור אליהם רם אורן - משחק מכור רנה סדילו - דברי ימי האנושות רמי טל ויוסף שביט - וידוי גורלי רפאל בן ידידיה - פותר חלומות ריקה זראי - הרפואה הטבעית שלי שלמה לב-עמי - במאבק ובמרד - הגנה, אצ"ל ולח"י שלמה ארצי - 122 שירים מתוך תקליטים שלום עליכם - ימים טובים שלום עליכם - עירם של האנשים הקטנים תומר שריג - לו הייתי תיקן תורנטון וויילדר - גשר סן לואיס ריי DOS בעידן WINDOWS - הוצאת פוקוס שונות: משרד החינוך - מנהיגות ומנהיגים במקרא מבט לשלום - עובדות, סיכויים וסיכונים משרד הביטחון - מלחמת העצמאות משרד הביטחון - מערכת סיני משרד החינוך - ראשית הציונות משרד החינוך - תולדות ישראל בימי הבית הראשון - כרך א` ספרים באנגלית: Andy Mcnab - Deep Black arthur c. clarke - glide path Bill Bryson - A Short Story Of Nearly Everything ben elton - popcorn benvenuto cellini - the life of benvenuto cellini bill russel & taylor branch - second wind c.s. lewis - the last battle don l. eicher - geologic time david grossman - the zigzag kid david gelernter - mirror worlds Eleanor Atkinson - Greyfriars Bobby frederik pohl - alternating currents ian caldwell & dustin thomason - the rule of four isaac asimov - earth is room enough jan morris - destinations Jack London - Call of the Wild & White Fang james joyce - dubliners jeannine kadow - burnout jeffery deaver - garden of beasts mark bowden - black hawk down michael crichton - the andomeda strain nicholas evans - the loop Natalie Hess & Ezra Evelyn - Talking About Literature stanislaw lem - microworlds stephen king & peter straub - black house stephen king - dreamcatcher tom wolfe - hooking up william gibson - mona lisa overdrive William Shakespeare - The Merry Wives of Windsore יצירת קשר: -במסרים -במסנג'ר: [email protected] -באימייל: [email protected]

robotrik1

New member
קומיקס למכירה : אוגדנים של Wolverine

לכל שאלה או תגובה -- לפנות למייל : sixpackpuppy1atwalla.com ניתן להיפגש איתי ברמת-גן / ת"א , או לארגן משלוח בדואר . ניתן לראות תמונות בשרשור הזה (הודעה שנייה) : http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?whic...opic_id=1464679 למכירה : X-MEN - AGE OF APOCALYPSE 2005 Books : 1-7 + the official handbook (caracter profiles , timeline , ect.) מצב : טוב מאד . מחיר : 40 שח -- ל-8 חוברות -------------------- Age of Apocalypse storyline in chronological order TPB : 1 , 2 , 3 . מצב : מצויין . מחיר : 35 שח ליחידה ( או 90 שח לשלושתם) ---------------------- Essential Wolverine TPB (B/W) : 1 , 2 . (דפוס בשחור/לבן) מצב : לא טוב ! ה-TPB היחידים שהתפרקו לי אחרי קריא ראשונה עקב איכות חרא של החיבור בין העטיפה החיצונית לדפים . מחיר : 25 שח ליחידה . ------------------ Zero Girl TPB - by Sam Kieth ( Maxx) מצב : מצויין ! מחיר : 25 שח . ------------------- E.V.E - Proto Mecha , Sins of the Daughter TPB מצב : טוב מאד . מחיר : 25 שח . ------------------------ Wolverine - Weapon X , TPB . מצב : טוב מאד . מחיר : 40 שח ------------------------------- Wolverine TPB , by Chris Claremont and Frank Miller מצב : טוב מאד . מחיר : 45 שח ------------------

diego5

New member
מדב למכירה

1 הנזיר שמכר את הפרארי שלו שארמה ס. רובין 30.00 ש"ח כחדש 2 התוהו מזדחל ה. פ. לאבקראפט 40.00 ש"ח כחדש 3 הנסיכה הקסומה גולדמן וויליאם 45.00 ש"ח כחדש 4 היפריון סימונס דן 50.00 ש"ח טוב 5 הכוח פרנק מ. רובינסון 35.00 ש"ח טוב 6 המפלצת מן הככבים הינליין רוברט 40.00 ש"ח טוב 7 המלחמה באחו וונגרין וולטר 50.00 ש"ח טוב 8 בני מתושלח היינלין רוברט 40.00 ש"ח סביר 9 נוסע בלילה ק. ג`. צרי 40.00 ש"ח סביר 10 השחקנים של טיטן פיליפ ק. דיק 30.00 ש"ח לא משהו 11 הצלם פיליפ ק. דיק 30.00 ש"ח

ספרי לימוד למכירה

המכירה בירושלים בלבד, נא ליצור קשר במסרים. מבוא לכלכלה מיקרו כלכלה יצחק אורון, נילי מארק, גליה עופר מהדורה שניה ומורחבת, 50 ש"ח, מצב מצוין מבוא לכלכלה מאקרו מהדורה שניה דניאל ביתן מהדורה שניה 30 ₪, חדש clinical nutrition and dietetics /francies.j.zeman 150 ש"ח מהדורה שניה - חדש - במצב מצוין Biochemistry / Lubert Stryer 150 ש"ח מהדורה רביעית - חדש - במצב מצוין שפת C אל השיא 40 ₪ - הספר חדש, במצב טוב עד סביר. יסודות הסוציולוגיה – יונתן שפירא, אורי בן אליעזר 40 ₪ - הספר במצב טוב עד סביר. סוציולוגיה – יסודות עקרונות גישות, ליאוניד ברום ופיליפ סלזניק 47 ₪ - הספר חדש במצב מצוין. היחיד והסדר החברתי – הוצאת עם עובד 35 ₪ - הספר במצב טוב עד סביר. מישטרים ופוליטיקה – הוצאת עם עובד בעריכת בנימין נויברגר 35 ₪ - הספר במצב טוב עד סביר. ספרי או"פ האדם בחברה - מבוא לסוציולוגיה יחידות 1-12, 6 חוברות, 15 ש"ח לחוברת - סה"כ 90 ₪ לכל. חדשים במצב מצוין. ניהול השיווק כרכים א´-ד´, 4 כרכים, 50 ש"ח הכרך – לכל יחד 150 ₪. חדשים במצב מצוין. שוויון הזדמנויות ואיסור הפליה בעבודה כרכים א´-ג´, 3 כרכים, 40 ש"ח לכרך, חדשים במצב מצוין. – לכל יחד 100 ₪. מבוא לאלגוריתמים כרך א´ 60 ש"ח, חדש במצב מצוין. יסודות החשבונאות יחידות 1-10, 5 חוברות, 35 ש"ח לחוברת ,חדשים במצב מצוין. – לכל יחד 135 ₪. ניהול משאבי אנוש יחידות 1-10, 3 חוברות, 30 ש"ח לחוברת – לכל יחד 70 ₪. חדשים במצב מצוין. תקשורת המונים כרכים א´-ג´, מקראה, שו"ת - סה"כ 5 חוברות, 150 ש"ח לכל ביחד, חדשים במצב מצוין. תרבות תקשורת ופנאי בישראל 3 כרכים 45 ש"ח הכרך, חדשים במצב מצוין. 100 ₪ לכל יחד. מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א´ יחידות 1-8, 2 כרכים, 35 ש"ח לכרך, חדשים במצב מצוין. מבוא לכלכלה מיקרו, יחידות 1-6, 2 חוברות, 15 ש"ח החוברת, במצב סביר. שיטות מחקר במדעי החברה יחידות 1-8, 3 חוברות, 105 ש"ח לכל החוברות יחד, חדשים במצב מצוין. דמוקרטיות ודיקטטורות במאה ה 20 מקראות חלק א'+ חלק ב'+ יחי' 1-12 8 ספרים סך הכל, 150 ₪ לכל הספרים יחד. חדשים במצב מצוין. ממשל ופוליטיקה במדינת ישראל מקראה + יחי' 1-12 11 חוברות וספרים סך הכל, 170 ₪ לכל הספרים יחד, חדשים במצב מצוין. דיני עבודה בישראל ספר הקורס + לקט פסקי דין

beky1

New member
למכירה ספרי קריאה ומעט עיון

כולם כחדשים ,פרטים במסרים למסירה ישירה באזור השרון והמרכז (בהתאם לנגישות) סגנון חיים - ליאת תימור - אלבום בנושא עיצוב. מורשת - עם ישראל בתרבות האנושית - אבא אבן. דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני אשטרלינה אהובתי - אלמוג אטינגר נערה עם עגיל פנינה - שבלייה מראות מצחיקות - עליזה אלרואי על ראש הגבעה - קריסטין גור ליבי הפצוע - מרטין דרי רודף העפיפונים הקיסרית - חדש לחלוטין עזר כנגדו- נעמי רגן

MADMUAZEL

New member
ספר להחלפה : "הטעם שבצמחונות"../images/Emo210.gif

אדי ראג' - "מתכוני בריאות לגוף ולנפש - מדריך לבישול צמחוני מעודן ותורת האכילה הרוחנית" זה ספר קטן (185 עמודים), עם מתכונים צמחוניים מהמטבח ההודי בעיקר, מתאים לרוחניים שבכם , כתוב בו גם קצת על תרבות הודו (קניתי אותו בשביל המתכונים והיות ואני לא כ"כ טיפוס רוחני - אני רוצה להחליף אותו) אשמח לקבל במקומו: ספר אחר על בישול (צמחוני) / פנטסיה-מד"ב / כלבים-חתולים / ועוד... נא לפנות במסרים

MADMUAZEL

New member
התחרטתי ! ../images/Emo9.gif "הטעם שבצמחונות" נשאר אצלי../images/Emo9.gif

גיליתי פה מתכונים שאני בהחלט מתכוונת לנסות חוצמיזה כתוב פה שפיתגורס (שאני דיי מעריצה אותו) היה צמחוני...בקיצור - הספר נשאר אצלי נא לא לפנות, תודה.

mortis

New member
מחפש לקנות

איי מונשיי (בעברית או אנגלית העיקר שיהיה!!) הנוסע השמיני (חוץ מהראשון שיש לי ואם אפשר אז בעברית) ספרי רומח הדרקון (יש לי את הטרילוגיה , צבא האבדון , אגדת הומה , מלחמת התאומים , עת התאומים ) בעברית את כל ספרי הארי פוטר (חוץ מהראשון) בעברית זהו לביינתים אפשר להשיג אותי או במסנג'ר [email protected] או במייל [email protected] תודה רבה:)

mortis

New member
../images/Emo178.gifאופס שירשור לא נכון!!

אם אחד המנהלים יוכל להעביר את ההודעה הזאת וגם הקודמת שלי למקום המתאים להן (ואם אפשר מעודכן כדי שיקפצו לזמן מה עם השירשור ) אני אהיה אסיר תודה :)

דנטל

New member
אי אפשר להעביר הודעות מאמצע שרשור

תאלץ להעלות שוב את ההודעה שלך במקום הנכון.

mortis

New member
זה מה שקורה שנוטשים את הפורומים להרבה זמן

תודה על הריענון החכמה:)

למעלה