שרשור "מכירים את זה ש..."

חןשסק

New member
שרשור "מכירים את זה ש..."

בזאת נפתח שרשור
"מכירים את זה ש..."
כל אחד מוזמן לכתוב מקרים משעשעים שקורים לכולנו וכולנו נגיד- "כן! מכירים את זה!
" אני אתחיל: מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום מתחיל לגרד לכם בכף הרגל/ בין האצבעות ברגליים ואי אפשר לעצור ולגרד?! אז אתם מתחילים לכווץ את האצבעות ברגליים, לעוות את הפנים וללכת בצורה מצחיקה עד שאתם מתייאשים, מתיישבים על ספסל, מורידים את הנעל ומגרדים....? איזו הקלה....
ואותו דבר עם אבן בנעל.... אתם מוזמנים לכתוב הרבה יותר מדבר אחד

חןשסק

New member
מכירים את זה

שאתם הולכים ברחוב, ופתאום נזכרתם ששכחתם משהו ואתם חייבים לחזור אחורה? ובשביל שהאנשים ברחוב לא יחשבו שאתם מעורערים בנפשכם אתם נעצרים, עושים פרצוף מבולבל כזה או שמים יד על המצח וחוזרים אחורה?

NoWords

New member
חחחחח כן../images/Emo182.gif

קרה לי לא מזמן אחלה רעיון לשרשור חן אני אנסה לחשוב על משו

Shark Alarm

New member
מכירים את זה ש... ../images/Emo26.gif

אתם הולכים ברחוב/ עולים על אוטובוס/ או בקיצור נתקלים במישהו שאין לכם מושג מאיפה אתם מכירים אותו, ופתאום הוא אומר לכם שלום. ואתם מחזירים לו גם שלום, אבל פשוט אין לכם מושג מאיפה אתם מכירים אותו...

חןשסק

New member
חחח זה מזכיר לי גם שאיזה סטנדאפיסט

אמר- "אתם מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב, ופתאום איזה אופנוען מצפצף לכם ואומר לכם שלום- אתם מחזירים לו שלום אבל אין לכם מושג מי זה??" או שזה כמו שאתם הולכים ברחוב, חושבים שרואים מישהו ועושים לו שלום, וכשרואים שזה לא הוא ישר מרגדים בראש או מסדרים את הכובע...

חחחחחחחחחחח

קרה לי, רק שאני הייתי על האופנוע. והבן אדם הסתכל עלי כאילו ירדתי מהפסים. מאוחר יותר באותו יום אחרי שירד לו האסימון הוא התקשר אלי להתנצל. מסכן... ואם כבר אופנועים אז הבייבי שלי למכירה!!! לא נראה לי שיש כאן בפורום מעוניינים אבל אם בכל זאת... אז פרטים במסרים (GS500).

קיר קמט

New member
מכירים את זה ש...

אתם מתגייסים, ואחרי ארבעה חודשים של טירונות וקורס מורידים לכם פרופיל, ואז אחרי חודש של סיפוח בבקו"ם אתם הולכים לקצין(ת) מיון, והיא נורא נחמדה ואז היא מציעה לכם שח"ם ואתם שמחים לקפוץ על המציאה ואז יש לכם ראיון ביום ראשון ואתם כולכם לחוצים?

dilan angel

New member
מכירים את זה...../images/Emo110.gif

שאנשים מספרים לכם משהו ארוווווווווך מאוד מאוווווד ואז בסופו של דבר אין לסיפור הזה פואנטנה (בכלל!!) ואז מי שאומר לכם מצפה לתגובה ופשוט אין לכם
או שמישהו מספר לכם משהו שאמור להצחיק ואתם שוברים ת'ראש מה מצחיק ואז אתם מנסים לצחוק בכוח
שאתם אומרים משהו בקולם רם (מדי)
ובמקום הכי לא מתאים
מזכיר לי שהייתי באילת אז אני אמרתי "יוווו כמהה ערביםם יש פה
" ואז הסתובבתי לצד ימין וקלטתי משפחה של ערבים בוהים בי בצורה מפחידה ביותר..ומהר ברחתי מהמקום חח

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כןןןן

יוווו קרה לי פעם שהייתי עם נעם בים ולא היו אנשים בכלל, ואז עברו איזה שני אנשים ואני צועקת- "יוו! נאצים!" וזה יהה ממש לא נעים

cobainos

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק!!קרה לי גם

פעם בחג היין(שהייתי בכתה ו') והסתובבתי עם חברים עצרנו לנוח באיזו הופעה של להקה חסידית והתחלנו לדבר על דוסים ופתאום אנחנו קולטים שכולם מסתכלים...

../images/Emo6.gif... אפרופו ערבים... ../images/Emo6.gif

לפני כשנה, החלפתי את אחד השדרנים בתחנת הרדיו בה שידרתי (WFM) ובהפקה היו שתי בנות. האחת הייתה המפיקה שלי, ואני לא ידעתי מי השניה... כששאלתי "מי זאת הבחורה הנאה שלידך", המפיקה ענתה: "בת הדודה שלי". אז עניתי "יופי". אבל שמתי לב שלבחורה השניה יש צבע עור שונה משל המפיקה (הפרסית-שחומת-העור), ובכלל היא לא דומה להּ!
ואז התעקשתי מהבחורה השניה לספר לי "מה העדה שלך". היא התעקשה לא לענות, בטענה שזה לא חשוב ומהותי. וככה שיגעתי אותה בשאלה הרת-הגורל הזאת שעה שלמה, מבלי לקבל תשובה, בעוד המפיקה שלי נקרעת מצחוק...
אחרי כשעה, כשהיא עשתה לי פרצופים של "מה אכפת לך מה העדה שלי?", הבנתי שאני עושה מעשה לא נאה, ואמרתי: "את צודקת. זה לחלוטין לא משנה מה העדה שלך ומה העדה שלי... כולנו יהודים וזה מה שמאחד אותנו...". כל מי שהיה באיזור נקרע מצחוק, כולל הבחורה השניה. מסתבר שאותה "בחורה שניה" היא פאטמה או משהו כזה. מתלמדת הפקה ברדיו, ערבייה. אה אה, פאדיחה!!!
(ויש לי עכשיו, חבר חדש מדמשק; כשאני עצובה הוא שולח לי ורד אדום; זה לא חכמה לאהוב רק כשיש לך חשק; אני רוצה לעשות את זה איתו כל היום;)

omg

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כ"כ מתאים למעייןןןן אה זאת שני (\שניידר..) אם אתה זוכר... פרלמנט..

cobainos

New member
מכירים את זה ש...

אתם הולכים ברחוב ונזכרים במשהו מצחיק שקרה לכם מתישהו ועולה לכם חיוך דבילי על הפרצוף(במקרה הטוב,במקרה הרע מתחילים לצחוק) ככה סתם באמצע הרחוב

מכירים את זה ש...

"מה אתה עושה בסילבסטר?" הופכת בתקופה זו של השנה לשאלה הבאה אחרי "מה המצב"?

מכירים את זה ש...

אתם מתים לכתוב איזו הודעה רק כדי לראות איך יצאה החתימה החדשה שלכם?

למעלה