שרשור "מכירים את זה ש..."

ofir_y

New member
השנה יש 2 סילבסטרים...

שנה מעוברת ..

cobainos

New member
סילבסטר זה ../images/Emo54.gif ../images/Emo3.gif

אנחנו לפני השנה האזרחית החדשה

חןשסק

New member
חחחח כן!

והכי מצחיק זה לראות את זה מהצד חחח... ללכת סתם ברחוב ופתאום לראות איזה בנאדם שמתחיל לחייך לעצמו... משעשע

חחחחחחחחחחחח כן ../images/Emo6.gif

זה קורה לי מלא! לדוגמא- ביום ראשון היה לי יום ממש מצחיק בבי"ס
אז כשחזרתי הבייתה נזכרתי בזה כל הזמן, ובהתחלה רק חייכתי לעצמי אבל לא יכולתי להחזיק את זה יותר בבטן ואז פתאום התחלתי לצחוק

just almog

New member
חחח זה קורה לי כל הזמן..

ואני לא מצליחה רק לחייך,כי זה בד"כ יציאות של אחשלי שהוא הבנאדם הכי מצחיק שאני מכירה אז זה אני ממש נקרעת XD פאדיחות ]:

ofir_y

New member
מכירים את זה ש....

אתם הולכים ברחוב, ופתאום מישהו עושה לכם פרצופים מוזרים, והולך כאילו יש לו תסמונת דאון ברגל, ואחרי זה אתם רואים אותו חולץ נעליים באמצע הרחוב?

cobainos

New member
מכירים את זה...

שאתם גורבים גרביים דפוקות ואז הן מתקפלות בתוך הנעל וצריך לעצור,לשלוח ידיים לתוך הנעל ולמתוח אותן?זה דומה למה שאופיר כתב..

חןשסק

New member
חחח אלו בדרך כלל גרבים שעברו

המון כביסות והן כבר לא גמישות ולא נתפסות על הרגל...

just almog

New member
המ

מכירים את זה שאתם כל היום הולכים מכות עם מי שיושב לידכם בכיתה [ולכל אלה שאין להם בצפר,אוהל ליד?] ואז אתם מחליפים בגדים או משו בבית ושמים לב שכל הגוף מלא בכחולים וסגולים וזה?]]]]:

ofir_y

New member
מכירים את זה ש...

שאתם יושבים עם כמה חברה, מספרים להם משהו בסגנון "מכירים את זה ש..." ומגלים שאתם היחידים שזה קורה להם? ואז כולם מסתכלים עליכם מוזר? ואתם היחידים שצוחקים?

חןשסק

New member
מכירים את זה שיורד גשם

ולכם אין מטרייה אבל לחבר כן? ואז אתם שניכם נכנסים מתחת למטרייה , אבל בגלל שהמטרייה שלו הוא מחזיק אותה, אבל אתה יותר גבוה מהחבר וכל הזמן השיער שלך נתפס במוטות של המטריה וזה כואב?
קרה לי היום חחח

cobainos

New member
מכירים את ז ש...

אתם מתעוררים רק באחד וחצי בצהריים ושומעים את הגשם רק מהחלון?ועוד מסתובבים בבית עם בגדים קצרים כי הוא חם ונעים

חןשסק

New member
היום חזרתי מהבצפר ולא הייתה לי

מטריה. נעזרתי בשירותיו של חמי (ידיד שלי) ועד הבית הלכתי בגשם שוטף ונרטבתי. ואז עוד הייתי צריכה ללכת לקנות חלה, ושוב הייתי צריכה להחליף בגדים, כי הם נרטבו
גררר חורף!

חןשסק

New member
הא, הלכתי עד הבית בלי חמי כי

הוא גר ברחוב שלי ואז הוא נכנס הבייתה ונותרתי ללא מטרייה.

למעלה