שרשור "מכירים את זה ש..."

אממממממ...

מכירים את זה שיש בפורום שרשור שכל אחד כותב בו דברים מצחיקים נורא, וגם אתם רוצים לכתוב משהו מצחיק ומגניב, אבל אין לכם מה לכתוב, ואז אתם מתבאסים על זה שאתם בכלל לא מגניבים ויצירתיים?! ובנוסף לכל אתם קוראים את ההודעה שלכם מחדש ובכלל לא בטוחים שמישהו יצליח להבין את הכוונה שלכם...?

תגידו אתם מכירים את החולה נפש השמן

שמסתובב עירום בעיר לפעמים? הוא פעם חירבן לכמה שוטרים שלנו בניידת לפני 3 שנים ככה

ofir_y

New member
תגידו אתם מכירים שאתם פותחים הודעה

ואתם קוראים כמה פעמים ומנסים להבין איך היא קשורה לשירשור?

just almog

New member
מכירים את זה שאתם רואים הודעה של

רועי אז אתם לא מנסים להבין?:]

H i i B i T c H

New member
אתם מכירים את זה

* אופיר, ברגע עמוק של פלצנות * אני יכול להגיד לך שגם הפיזיקה קובעת לנו את החיים, ובעצם כל מה שקשור לחשמל ומחשבים . אבל לא את כולם מעניין פיזיקה ואלקטרוניקה - נכון? ** LISTEN ** http://stage.co.il/Authors/36898 - - - - - - - - -

ofir_y

New member
מילא להיות טרול, מילא לא להצליח בזה

ומילא לא להיות מצחיק ... אבל בן אדם, יום שישי בערב... תצא! חחח איזה אנשים מסכנים.

just almog

New member
המ,אם היה לי משפחה וילדים..

גם אני לא הייתי יוצאת,אני חושבת.

cobainos

New member
../images/Emo6.gif אני רואה פה רמיזה למיקי...

אני לא בטוח שהוא הטרול. חוץ מזה למה לא לצאת עם משפחה ילדים?שוכרים בייביסיטר ויוצאים!

חןשסק

New member
לא שוכרים ביביסיטר! מה אנחנו מכונית

? אומרים- "מזמינים בייביסיטר- זה יותר הומני. שוכרים... פפ..

cobainos

New member
לא מזמינים בייבי סיטר!מה אתן?זונות?

שוכרים בייביסיטר!כי אתן שכירות,משלמים לכן לפי שעה(לא ראיתי בן שעובד בזה)

מכירים את זה ש....

יום שישי, גשם, קר, אין לאן לצאת כולם חותמים קבע עם הפוך\חבר ואתה מת משעמום ולא יודע מה לעשות עם עצמך ומשדל אנשים שיש להם מכונית לבוא אליך?

מכירים את זה ש....

יום שבת, גשם בחוץ, אתם מתים להישאר מתחת לפוך אבל יש מישהו קטנצ'יק בבית שמחליט שזהו נגמר הלילה, ואז אתם קמים ומוצאים את עצמכם מל המחשב בשעה כזאת... לא אתם לא מכירים , בעתיד תכירו

למעלה