זמן טוב להצטרף לחונטה אנחנו פותחים עצומה להכניס את קארין גם לעונה הבאה
היית מפרסם לפני שעתיים הייתה זוכהחצי עונה אני מחזיק את התמונה הזאת ולא ידעתי מתי ולמה לפרסם אותה... הגיע הזמן
צפה בקובץ המצורף 19735
אחת היפות אם לא הכי יפה שהיתה באח הגדול אוור..היא מהממתחצי עונה אני מחזיק את התמונה הזאת ולא ידעתי מתי ולמה לפרסם אותה... הגיע הזמן
צפה בקובץ המצורף 19735
יפהפייה אך הבגד ים נורא.חצי עונה אני מחזיק את התמונה הזאת ולא ידעתי מתי ולמה לפרסם אותה... הגיע הזמן
צפה בקובץ המצורף 19735
לא סגור על זה שזה של דליתיפהפייה אך הבגד ים נורא.
זה של דלית נכון?
חצי שנה??? ומה עם קצת shadows, קצת brightmess, קצת cropping מצד שמאל יאללה תיפתח את הארכיון שלךלא סגור על זה שזה של דלית
זה היה אחרי שדלית הודחה והיא לבשה את הבגד ים לשניה וחצי (בתמונה היא חיפשה את נועה לקבל אישור... וישר רצה להחליף למלא שלא מצאה את נועה)
שלמותחצי עונה אני מחזיק את התמונה הזאת ולא ידעתי מתי ולמה לפרסם אותה... הגיע הזמן
צפה בקובץ המצורף 19735
אני אחתום, כי כך לפחות ייעשה לה צדק מסויים. היא זו שהיתה צריכה ליזכותזמן טוב להצטרף לחונטה אנחנו פותחים עצומה להכניס את קארין גם לעונה הבאה
נכוןאגב, שתדעו- יהודה לא היה זוכה.
הוא היה מקום 2 וג'וזי היה נופל ל3.
מסתבר שזה היה של זהבה מההתחלה.
נכון הנאום השבוע בפרקזהבה קיבלה שניי נאומי זכייה בחדר האח בשבוע אחד
אתכתב עם ליברמן. הוא לא מפסיק לשלוח לי מסרונים עם אייקון של אס או אס מהקמפיין.טוב האמת שזה יחסר לי עכשיו, הקשקשת שלהם ברקע
זה כיף לצפות במשהו 24/7, בריחה למציאות אחרת, אפילו שהיא לא תמיד אמיתית. אבל לפחות זה משכיח קצת את החיים האמיתיים ואת הצרות.
מה תעשו עכשיו?
למזלנו השעמום בשבועות האחרונים עזר לגמילהטוב האמת שזה יחסר לי עכשיו, הקשקשת שלהם ברקע
זה כיף לצפות במשהו 24/7, בריחה למציאות אחרת, אפילו שהיא לא תמיד אמיתית. אבל לפחות זה משכיח קצת את החיים האמיתיים ואת הצרות.
מה תעשו עכשיו?
מוכרת ת'כרטיסים?..אין סיום מבאס כזה לעונה עוד יותר מבאסת לי זה היה ברור מההתחלה, עוז לא היה משפיל אותה ונותן לה לצאת שניה בחיים בכל זאת זהבה בן.
עכשיו אני יכולה לספר לכם שג'וזי הוביל עד הדקה התשעים ותשע ואז סגרו את ההצבעות לא סתם.
תודה שהייתם פורום תומך,עזרתם לי לצלוח את העונה ההזויה הזה עם חוקים מהגיהנום, נהנית לקרוא כל אחד ואחד מכם גם אם לא הסכמנו על הפייבוריט.
מאחלת לג'וזי רק טוב ושיצליח כי באמת מגיע לו וגם הניצחון הגיע לו
חג שמח לא בטוחה שנפגש בעונה הבאה אבל Nevr say nevr
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.