ariela1612
Well-known member
לא. הולכת לקיסריה אוהבת את זהבה, אבל קשה לי אישית עם חוסר צדק באופן כללימוכרת ת'כרטיסים?..
לא. הולכת לקיסריה אוהבת את זהבה, אבל קשה לי אישית עם חוסר צדק באופן כללימוכרת ת'כרטיסים?..
ותעשי לה שמח...גם "בשמנו"...לא. הולכת לקיסריה אוהבת את זהבה, אבל קשה לי אישית עם חוסר צדק באופן כללי
בשמחהותעשי לה שמח...גם "בשמנו"...
לכי תדעי אולי תפגשי בכל הדיירים..
נראה לי כולם יהיו שם בטוח...
על עוז תזרקי משהו חחחחבשמחה
על עוז תזרקי משהו חחחח
תהני,הכי חשוב ...לא. הולכת לקיסריה אוהבת את זהבה, אבל קשה לי אישית עם חוסר צדק באופן כללי
תהני בהופעה. מתבאסת שלא הסתיים כמו שרצית.לא. הולכת לקיסריה אוהבת את זהבה, אבל קשה לי אישית עם חוסר צדק באופן כללי
תודה כנ"לתהני בהופעה. מתבאסת שלא הסתיים כמו שרצית.
בכל אופן, אשמח אם כן תחזרי בעונה הבאה
נעמת לי מאוד
חג שמח, אריאלי.אין סיום מבאס כזה לעונה עוד יותר מבאסת לי זה היה ברור מההתחלה, עוז לא היה משפיל אותה ונותן לה לצאת שניה בחיים בכל זאת זהבה בן.
עכשיו אני יכולה לספר לכם שג'וזי הוביל עד הדקה התשעים ותשע ואז סגרו את ההצבעות לא סתם.
תודה שהייתם פורום תומך,עזרתם לי לצלוח את העונה ההזויה הזה עם חוקים מהגיהנום, נהנית לקרוא כל אחד ואחד מכם גם אם לא הסכמנו על הפייבוריט.
מאחלת לג'וזי רק טוב ושיצליח כי באמת מגיע לו וגם הניצחון הגיע לו
חג שמח לא בטוחה שנפגש בעונה הבאה אבל Nevr say nevr
חיבוק ענק אריאליאין סיום מבאס כזה לעונה עוד יותר מבאסת לי זה היה ברור מההתחלה, עוז לא היה משפיל אותה ונותן לה לצאת שניה בחיים בכל זאת זהבה בן.
עכשיו אני יכולה לספר לכם שג'וזי הוביל עד הדקה התשעים ותשע ואז סגרו את ההצבעות לא סתם.
תודה שהייתם פורום תומך,עזרתם לי לצלוח את העונה ההזויה הזה עם חוקים מהגיהנום, נהנית לקרוא כל אחד ואחד מכם גם אם לא הסכמנו על הפייבוריט.
מאחלת לג'וזי רק טוב ושיצליח כי באמת מגיע לו וגם הניצחון הגיע לו
חג שמח לא בטוחה שנפגש בעונה הבאה אבל Nevr say nevr
לרגע קראתי. , .ומלא זהבה...חיבוק ענק אריאלי
ומלא אהבה
@בסדר555
אין היילייטים של העונה?
הזוכים האמיתיים של העונהצפה בקובץ המצורף 19731 צפה בקובץ המצורף 19732
חמודים. שיהיה להם בהצלחה בחוץ.
גלגול הייתה הורסת כהרגלה ההערב וכיכבה בקליפים, נהנתי סך הכל
בהחלט הם הזוכים שלי!צפה בקובץ המצורף 19731 צפה בקובץ המצורף 19732
חמודים. שיהיה להם בהצלחה בחוץ.
גלגול הייתה הורסת כהרגלה ההערב וכיכבה בקליפים, נהנתי סך הכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.