** שרשור מנצח העונה - אור **

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
רציתי לכתוב גם לתשלום חובות...
טוב נו השארתי לו 350000 שח הוא ישלם בזה....
לפחות לא התרוששו הקהל שלו בלגייס לו עוד כספים. אם לא היה זוכה, סביר להניח שאנשים שלעצמם אין היו נותנים יד מעצמם לבזבוזים שלו.
הכל לטובה ;)
איזה יתן לגרושה? אחרי 3 חודשים של צפיה, לא מקנאה במי שנהנה מחברות או קשר קרוב איתו

wellcome2

Well-known member
סתם באו על נועם והדר, הם התנהגו ככה כי היו בודדים
השבע לא יבין את הרעב. שיהיה להם בהצלחה 🙁

willing

Well-known member
או שהכל הולך ישר לבעל החוב שלו....
((שבתיאוריה זה גם מסביר את ההלם השקט שלו אחרי הניצחון))
לא בטוחה שיש כזה חוב ומה הסכום.
אין לזה שום בסיס שאפשר להתייחס לזה מלבד המילה שלו.
שכאמור, יש פער בין לא היה לי 10 שקל לארטיק לילד, לבין, מי שוכר חליפה? אני רק קונה אותן. לא משנה כמה זה עולה אין אצלי דבר כזה להחזיר בגד.
עריכה: הוא גם דיבר על זה כמשהו מהעבר, וביציאות שפלט כל פעם ציין אילו מותגים אוהב וקונה, לא דברים של 10 או 200 שקל. מי ישכנע אותי שיש לו חובות?

נערך לאחרונה ב:

מרגוליקו

Well-known member
שכאמור, יש פער בין לא היה לי 10 שקל לארטיק לילד, לבין, מי שוכר חליפה? אני רק קונה אותן. לא משנה כמה זה עולה אין אצלי דבר כזה להחזיר בגד
כל השהות שלו באח היתה בפוזה של שופוני ואז היה זורק משפטי מסכנות לחפות על השופוני.

אני חושבת שהאמת נמצאת איפה שהוא באמצע.

דבר שני - אנשים של שופוני לא שומרים גרוש לבן ליום שחור וגם מבזבזים את מה שאין להם כי מה פתאום להשכיר? זה רק לקנות...

תוך פחות משנה לא יישאר לו גרוש מהזכייה. בטון.

willing

Well-known member
כל השבות שלו באח היתה בפוזה של שופוני ואז היה זורק משפטי מסכנות לחפות על השופוני.
אני חושבת שהאמת נמצאת איפה שהוא באמצע.
דבר שני - אנשים של שופוני לא שומרים גרוש לבן ליום שחור וגם מבזבזים את מה שאין להם כי מה פתאום להשכיר? זה רק לקנות...
תוך פחות משנה לא יישאר לו גרוש מהזכייה. בטון.

אם היה טיפש, את צודקת. אבל יש פה בנאדם חכם מאוד, עם אינטלגנציה מאוד מפותחת ומינימום אמפתיה ורגש.
אלו שמחסלים את הזכיה לרוב אנשים עם חולשות ורגישות. לא בטון קר מהונדס ומחושב. שרגשות אנושיים זרים לו

גליה 1211

Well-known member
שכאמור, יש פער בין לא היה לי 10 שקל לארטיק לילד, לבין, מי שוכר חליפה? אני רק קונה אותן. לא משנה כמה זה עולה אין אצלי דבר כזה להחזיר בגד.
עריכה: הוא גם דיבר על זה כמשהו מהעבר, וביציאות שפלט כל פעם ציין אילו מותגים אוהב וקונה, לא דברים של 10 או 200 שקל. מי ישכנע אותי שיש לו חובות?
חובות חובות את יודעת כמה הלוואות צריך לקחת כדי לתחזק אורח חיים כזה?
סורי זה גולש לפרידה זה בלתי נמנע.
לבכות שאתה בחובות על קניית מותגים זה פשוט הזוי בעיניי.

lady mahvat

Well-known member
אוי….. הצבא יירט בטעות את חללית האם על שם גוצ׳י שהייתה אמורה לנחות בטבריה ולאסוף את אור לכוכב הלכת קריוקי🤦‍♀️

יונתנסקי

Well-known member
עוג כותבים פה על הגמר ?
שליש המדינה מושבת, ופה אנשים כותבים על
מקום ראשון, שני, שלישי.

אני משתגעת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה