OO"
מ מלפפון ים New member 13/9/05 #12 ספוילר לפרק 48 מעליי../images/Emo58.gif (כדי לציין על איזה פרק הספוילר, נרהלי.) (וגם בהודעה הזו יש לאותו פרק.) וזה רק אני או שהתמקדו קצת יותר מדיי בחזה של רוקיה ושל העוזרת של טושירו? 0.0;; לא שזה מפריע לי, אבל נו
ספוילר לפרק 48 מעליי../images/Emo58.gif (כדי לציין על איזה פרק הספוילר, נרהלי.) (וגם בהודעה הזו יש לאותו פרק.) וזה רק אני או שהתמקדו קצת יותר מדיי בחזה של רוקיה ושל העוזרת של טושירו? 0.0;; לא שזה מפריע לי, אבל נו
I Ichimaru Gin New member 13/9/05 #13 אני חושבת שלעולם לא יהיה ספוילר בשבילי :X מואהאהאהאההאהא או יותר נכון בואהאההאהאהא
מ מלפפון ים New member 13/9/05 #14 יש לי בשבילך נשמה ../images/Emo3.gif קראתי איפושהו לפרקים שעדיין לא הגיעו לאנימה. רוצה ספוילר? ^_^; *שורקת*
יש לי בשבילך נשמה ../images/Emo3.gif קראתי איפושהו לפרקים שעדיין לא הגיעו לאנימה. רוצה ספוילר? ^_^; *שורקת*
מ מלפפון ים New member 13/9/05 #9 צירפתי אותך!! אוה, אופסי @_@. כבר יש לי אותך. ושלי טהטהנ: [email protected]
I Ichimaru Gin New member 13/9/05 #17 קפיצ קפוץ!!!!!111 מואהאההאהאהא בואהאהאההאהא טיניניניניינ טיהיהיהייהיה ניהיהיהייהיה
K keep smiling New member 13/9/05 #19 שלי אומשו. @@; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif [email protected] להלהלה D:<
P PakoLina New member 13/9/05 #20 אנוכי~../images/Emo118.gif [email protected] ואין איסיקיו. ממ, כמו שכתבתי בתגובה לאפרת - למישו בא לצרוב לי כמה שיותר פרקים מ 18 ומעלה? ;; אנגאי ;;
אנוכי~../images/Emo118.gif [email protected] ואין איסיקיו. ממ, כמו שכתבתי בתגובה לאפרת - למישו בא לצרוב לי כמה שיותר פרקים מ 18 ומעלה? ;; אנגאי ;;
P PakoLina New member 13/9/05 #23 יאיאיאיא אני אוהבתותך!!../images/Emo118.gif אני אסגוד לך לנצח, מלפפונע!! *O* את תוכלי להביא לי את זה למפגש?
יאיאיאיא אני אוהבתותך!!../images/Emo118.gif אני אסגוד לך לנצח, מלפפונע!! *O* את תוכלי להביא לי את זה למפגש?
P PakoLina New member 13/9/05 #24 יאיאיאיא אני אוהבתותך!!../images/Emo118.gif אני אסגוד לך לנצח, מלפפונע!! *O* את תוכלי להביא לי את זה למפגש?
יאיאיאיא אני אוהבתותך!!../images/Emo118.gif אני אסגוד לך לנצח, מלפפונע!! *O* את תוכלי להביא לי את זה למפגש?
N NuShiCieNta New member 13/9/05 #27 אמממ שלי [email protected] אני מבקשת, תוסיפו אותי רק אם אתם באמת רוצים לדבר איתי, לא סתם כי אתם רוצים אותי ברשימה יש לי יותר מדי אנשים מיותרים ברשימה >_>
אמממ שלי [email protected] אני מבקשת, תוסיפו אותי רק אם אתם באמת רוצים לדבר איתי, לא סתם כי אתם רוצים אותי ברשימה יש לי יותר מדי אנשים מיותרים ברשימה >_>
F Fay Wood New member 13/9/05 #28 בעו~ ../images/Emo168.gif [email protected] נכון שזה מייל פקאצי? ._.;