הוספתי את כולכם ^_^ מסכנים =X
D dark max New member 14/9/05 #42 [email protected] זמינה בשעות הערב. יש לי איסיקיו אבל אני לא זוכרת אותו... פנו אליי בפרטי אם אתם רוצים אותו
[email protected] זמינה בשעות הערב. יש לי איסיקיו אבל אני לא זוכרת אותו... פנו אליי בפרטי אם אתם רוצים אותו
S SasuNaru New member 14/9/05 #45 טיהיההיי שלי: [email protected] אין לי אייסי T^T [איצ'יגו לא הומו!!!הוא בישי שקסי ובעלי לעתיד~!]
S Sakura K New member 14/9/05 #46 ניאמ 3: [email protected] והאייסי-220986286 נמנמ. ורק בשביל המסורת- ישלי שם ארוךארוךארוך באנגלית X:
J Jifannit New member 14/9/05 #47 הייתי מוסיפה עכשיו את כולם, אבל אני בבית ספר והספרנית לא תסכים לי להוריד מסן -.-; אמממ, שלי- [email protected] דירבאלאק אם אתם לא מוסיפים אותי. פתחתי לכם קבוצה! D:
הייתי מוסיפה עכשיו את כולם, אבל אני בבית ספר והספרנית לא תסכים לי להוריד מסן -.-; אמממ, שלי- [email protected] דירבאלאק אם אתם לא מוסיפים אותי. פתחתי לכם קבוצה! D:
E Envious New member 14/9/05 #52 D= [email protected] אני רוצה לראות מה קורה כשכותבים את זה בעברית P= שמזמ@יםאצשןךץבםץןך XDD נורא הגיוני X_X
D= [email protected] אני רוצה לראות מה קורה כשכותבים את זה בעברית P= שמזמ@יםאצשןךץבםץןך XDD נורא הגיוני X_X
F Fay Wood New member 15/9/05 #53 XDDDDD שרוטע D= ../images/Emo168.gif ברוכהבאה אומשו ^___^ את כבר המשכת לראות בליץ' אני מקווה.. נכון? *מבטרצחני* >>
XDDDDD שרוטע D= ../images/Emo168.gif ברוכהבאה אומשו ^___^ את כבר המשכת לראות בליץ' אני מקווה.. נכון? *מבטרצחני* >>
F Fay Wood New member 15/9/05 #55 אה, דיסקים..? מה? אה X_X ../images/Emo168.gif אין דיסקים T-T ריקים, לפחות... את מוזמנת להביא לי למפגשפורום דיסקים (הרבה) ואני אביא לך ל..אייקון אומשו?
אה, דיסקים..? מה? אה X_X ../images/Emo168.gif אין דיסקים T-T ריקים, לפחות... את מוזמנת להביא לי למפגשפורום דיסקים (הרבה) ואני אביא לך ל..אייקון אומשו?
G Greenleef New member 15/9/05 #57 [= המסנג'ר שלי: [email protected] אימייל חדש! ואני גאה בו אז הוא פה בשביל להשוויץ D= [email protected] כי זה- Kaoru Kamiya Himura השם המלא שיהיה לקאורו מקנשין אם הם יתחתנו קצת מסובך... אבל שווה את זה <<:
[= המסנג'ר שלי: [email protected] אימייל חדש! ואני גאה בו אז הוא פה בשביל להשוויץ D= [email protected] כי זה- Kaoru Kamiya Himura השם המלא שיהיה לקאורו מקנשין אם הם יתחתנו קצת מסובך... אבל שווה את זה <<:
S Sunnaiko New member 16/9/05 #59 הידעתם ש"שלי" = "akh"? :ם מדהים. מקלדת דפוקע. [email protected] יש לי אי סי קיו, אבל אני שונאת אותו ולא נכנסת אליו. אולי באמת אני אסיר אותו יום אחד, אם אני אהיה מספיק לא-עצלנית.
הידעתם ש"שלי" = "akh"? :ם מדהים. מקלדת דפוקע. [email protected] יש לי אי סי קיו, אבל אני שונאת אותו ולא נכנסת אליו. אולי באמת אני אסיר אותו יום אחד, אם אני אהיה מספיק לא-עצלנית.