שרשור מעילים

סליחה טעות,

זה צמר שחור של חברה של אחי ש"גנבתי" לה בטיול לחו"ל כי לא הבאתי איתי מעיל שחור והייתי חייבת שחור לאאוטפיט הספציפי הזה....

השחור הזה מהמם

אהבתי ג םאת המעיל האדום. באופן כללי מעילים אדומים זה נורא יפה, לי אין מעיל אדום, אבל מסתדרים...

תודה רבה,

אפרופו אדום, יש לי עוד מעיל אדום, אבל מעור, אדום דובדבן שקניתי ברומא ולא היה יקר והוא מהמם. לא יצא לי ללבוש אותו יותר מידי ולכן אין לי תמונה שלו אבל הוא קלאסי כזה - גזרה של גאקט עם שני כפתורים ושני כיסים בצדדים, קטן כזה עד לגובה של המותן באדום לוהט...

שאפולי

New member
פתוח

יש לי גם מעיל אדום אוך אני מתה עליו
ויש לי מעיל צמר בן 30!!! צמר בצבע כחול פטרול מהמם אני אצלם אותו בהזדמנות! רציתי לשאול משו לגבי המעיל טרנץ אני מאוד אוהבת אותם ככלל אבל לרוב על בנות ברחוב אני לא אני לא בטוחה איך הם אמורים לשבת- בכל פעם שמדדתי כאלה בזארה בסוף לא קניתי לאן הוא אמור להגיע? מבחינת הברכיים?.. ואיך הוא אמור לשבת מבחינת גזרה?

לגבי הטראנצ'

אני אוהבת אטתם עד הברך, אבל גם ארוכים יותר זה יפה. יש גם כאלה שהם מאוד צמודים, כמו זה שלי ויש כאלה שטיפה יותר רחבים, אבל לדעתי, הכי יפה שהם צמודים בחלק העליון, הכוונה למותניים.

שאפולי

New member
נכון

אני אוהבת את אלה שצמודים ויחסית קצרים כי אורך מעבר לברך לא ממש יפה לי הבעיה שאני לא מוצאת כאלה אלה שנתלתי בהם היו בזארה- והם תמיד נראים עליי גבריים ושק שכזה

שאפולי

New member
תודה רבה

אני לא זוכרת אם זה יופ או לוצי אלה שתי החנויות היחידות שמחזיקות את המידה שלי במיעילים... לקסטרו הגיעו עכשיו מהממים לי ה36 שלהם גדול....

למעלה