שרשור מעילים

שאפולי

New member
צחקי צחקי

אבל זה בעסה מבחינת מידות:) לפעמים אני רואה דברים כ"כ יפים והם גגדולים... בעסה... האמת מאז שכל הילדות התחילו להתלבש כמו בנות 25+ המצב משתפר

מאז שהילדות שהתחילו להתלבש

כמו בנות 25+ מבחינתי המצב רק מדרדר... עושים הכל קטן. ואני מידה 38 בד"כ, אז בכל החנויות שיש בעיר, את יודעת, שהן לא רשתות בקניון, אני מידה 2 או וזה ממש מעצבן. יצרני הבגדים לא חושבים שפסיכולוגית, כשאישה רואה שהיא מידה 3 אז אוטומטית הנטייה שלה לקנות את הבגד יורדת?

שאפולי

New member
עצוב. שיהיה לך ברור שזה רק בארץ

בחול,בכל העלום, יש סולם מידות שמחייב את היצרנים והוא סולם מדוייק שכולל גובה והיקפים לפיו נקבעת מידה 34-36 וכן הלאה. משמע שלא משנה לאיזו חנות תיכנסי בכל מקום תהיי אותה מידה- רק בארץ את יכולה להיות 34 בזארה 36 בקסטרו 38 בלוצי וכו' זה דפוק.

JulieR

New member
שמחה לקרוא שאני לא לבד בעניין הזה,

אחותי הקטנה (והיא גם פטיט) יורדת עליי שאם המספר שכתוב על הבגד גדול אני לא אקנה אותו, לא משנה כמה מוצלח הוא יהיה.

אם הוא מאד מוצלח אני כן אקנה...../images/Emo3.gif

אז סורי לאכזב אותך בקטע הזה ... אבל התכוונתי באופן כללי שמחמיא לאישה להרגיש שהיא לא מידה 4 או 3 אלא 1 או 2...ואם 38 בכל החנויות היה אכן 38 אז היה סבבה אבל כשאני יודעת שאני 38 ואז בחנות במרכז העיר אני פתאום מידה 3 זה קצת מעצבן...

שאפולי

New member
תודה../images/Emo13.gif

הבעסה היתה שבאתי לצאת עם גרביון דק צבע גוף ואז קלטתי כמה קפוא בחוץ ולא היה לי זמן להחלי את כל האאוטפיט אז נאלצתי לשים גרביון צמר כמעט אטום חום ואז היה יותר מידי חום... אבל בגדול היה יפה

למעלה