שרשור מפגש - הקפצה

Arthur Dent

New member
כן

אני פותר בעיות בכל מני תחומים...זאת שאלה של רצון (בעיקר), זמן (תמיד) ולפעמים גם כסף (פונקציה של זמן ואנרגיה). חוץ מזה, הפתרונות שלי לא מתאימים לכל אחד, ובעצם, רוב האנשים לא היו רוצים לשמוע אותי בכלל

TheWonderGirl

New member
המפגש עבר ליום שישי../images/Emo70.gif

מסיבה אחת פשוטה ועיקרית:
נ - ג - נ - י - ם
הנגנים שלנו, אחרי שנים ספורות, הפכו להיות כל -כך מבוקשים עד כדי שלחלקם לו"ז הופעות, וחלקם בחו"ל, ובכלל - בד"כ משלמים להם על הגעה.... כן...זו הרמה וזו האיכות! פורום מתי כספי - שליטה! וכמובן שאצלנו יש את האהבה - אז הם מגיעים מתוך הרגש הגדול והגעגוע.... נראה לי שכולם פה מתגעגעים. אז כדי שיהיה לנו ליווי ותמיכה לאורך כל המפגש - עברנו ליום ו. זה יהיה משהו משפחתי, כמעט כמו ארוחת ערב שבת. איזה יום ו'...? עדכון יבוא. המשיכו לעקוב פה. אצטרך אישורי הגעה מכולם כדי להבין את סדר הגודל והמקום שיבחר בסופו של דבר (הצעות עדיין מתקבלות בברכה! אם למישהו יש סלון רחב היקף, והוא רוצה לארח את החוויה. כולם אנשים נפלאים ועוזרים ומסדרים וכו') אם תהיה כמות גדולה של אנשים, נשכור מקום נחמד וכל אחד ישלם בסביבות ה30 ש"ח כדי לכסות עלות. יש מבין? זה הזמן להשגות והסתייגויות.... הערות,טענות ומאנות.... שלכם,
עינב (אחרי משמרת ארוכה..........).

TheWonderGirl

New member
שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif - לא תתאפשר כניסה לכל אחד../images/Emo70.gif

פשוט לא. כבר יש לנו כמות של אנשים מעבר לציפייה. תהיה סלקציה. רק חברי הפורום יוכלו להכנס. אורחים לא יתקבלו בברכה, אלא אם כן יהיה איזשהו תיאום מראש עימי. הכל אמור להיות באישור ובהסכמת חברי הפורום הותיקים, קרי מנהלי הפורום הותיק יותר (מהאתר הרשמי) וחברי הגרעין. הם אלו המכתיבים את החוקים וההתנהלות של המפגש. קיימת התנהלות מאוד מסודרת:
אין דיבורים/ברברת/קשקשת תוך כדי שירה וניגונים. יש זמן לזה ומרפסת/גינה/פינה.
כנ"ל לגבי עישון.
אכילה - בצד בד"כ +כל אחד מביא איתו איזה משהו (מאכל טוב|גבנצ| ו/או שתייה
) טעים שהוא הכין/קנה לטובת המפגש. מכיוון שההיכרות של החברים עם השירים היא עמוקה וארוכת שנים, קיימת הרמוניה בין הקולות והכלים.
יש לשמור על האיזון. כולם שרים בשקט..... "ראשי תחומים":
יש מי שאחראי על שייקרים וכל הרית'ם סקשן (= ביצים,רעשנים למינהם) - שמו תומש ויש להקשיב לכל הערה שלו!
מי שמנגן גיטרה - צור,אוהד,צביקה,ליאור.
מי שמנגן קלידים -עמית,רני,דרור,הילה,עמר.
מי שמנהל את סבב השירים - צביקה.
בחליל - כספית,המומחית היקרה שלנו.
חליל צד - טריליאן,האנציקלופדיה שלנו.
מפוחית - יעל פ המקסימה.
אולי יהיו קונטרהבס וכינור. יש קופים... (יעלי א)
יש בשלנים ואופים... (בועז,דפני)
יש יפות ויפים...(את זה אתם כבר תראו)
ויש הרבה חכמים
ואפילו יש מי האחראי על הריקודים - לעיתים זו אני,שמתקשה לשבת בשקט....
או מירית או שלי...
כישרונות נוספים מיוחדים ויחודיים מתקבלים בברכה
+ ידע וחידושים בנושא והמטרה שלשמם אנו נפגשים.
ככה זה פחות או יותר... מקווה מאוד שלא פיספסתי מישהו. אם כן -לא להעלב,אנא תקנו אותי. בתקווה שהכל ברור,
עינב.

caspit

New member
סחתיין על הארגון, עינב!../images/Emo45.gif מה דעתכם על......

מפגש שישבת (כולל לינה) על חוף בכנרת? או בדירה שלנו? או באיזושהי קורת גג אחרת שנשתלט עליה בקיבוץ? אפשר לדבר עם קרין וכפיר ותוכלו לישון גם אצלנו וגם אצלם (יבנאל וקיבוץ כנרת קרובים מאוד) ממש בא לי להשתתף במפגש, אבל בגלל העולל, אם זה יהיה רחוק מידי שוב לא נוכל להגיע
תראו איזה עולל חמוד, לא תגיעו בשבילו עד לכאן?

TheWonderGirl

New member
הציעו לי קורס קצינות שכזה,

אבל בגלל שאני כבר יודעת ומכירה הכל מה
, ויתרתי על התענוג, ואני מיישמת את הכישורים פה. או לפחות מתאמנת על זה... אז מה דעתכם על שינוי והפקה של מפגש רציני ואף מעבר (טיולון קטנטן/נופשון...) בצפון
יש ספורטיביים ביננו
או שזה רחוק מדי
להזכירכם - עד אילת כבר הגענו.... אפשר להתארגן בהתאם, ויותר טוב מההצעה של כספית לגבי לינה ומסביב לא נמצא לדעתי. מבקשת תגובות. נא להביע דעה. כמעט הכל נעשה בהתאם לתגובות שלכם. נגנים בלבד שמעוניינים להגיב - נא לפנות אליי באימייל: [email protected] ולכולם - רצוי להגיב מהר, כי אני קרובה לסגירה
. אנו מתקרבים לסוף החודש וצריך עוד אישורי הגעה מכוווולם (ותיקים וחדשים ללא ליוצא מן הכלל),מפות, תפוצות אימייל וכיוצ"ב.

TheWonderGirl

New member
יענו - שלי היקרה! וכל מי שיש לו ספק...

די מכוער? כולם פה יפים! אני מתחילה להרגיש כמו מדריכת קייטנת שוב ולא כדאי שזה יקרה. בכל מקרה - צריך יותר מהודעה אחת קטנטונת כדי להוריד לי ת'מוטיבציה. לא הבנתי לפי מה קבעת שיש בפורום שווים ושווים יותר... בפורום הזה כולם שווים ושוות
אבל מה לעשות - מי שמחזיק ת'מפגש הם הנגנים! (אם לזה התכוונת) מפגש ללא נגנים הוא נפילה - זו פשוט עובדה. אם יש לך איזושהי בעיה עם הנושא, אז זה ההסבר שלי. אם הערת על כך שלא תתאפשר כניסה לכל אחד - אז זה פשוט מטעמי הגבלת מקום. רוב המארחים שלנו לא יכולים להכניס כמויות של מאות אנשים כמו בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה. אנו לא רוצים להידחס!חשובים הרווחה והאוויר לנשימה, זה אחד הפרמטרים לצליל הנפלא שלנו.
נוסף על כך - כמו בכל מקום - הוותק עושה את שלו. תמיד אנו שמחים לקבל חברים חדשים מגוונים,מתעניינים ומעניינים, רק כך הפורום צומח ומתפתח.
וגם יגיעו כאלה הפעם, ואת חלק אני אפילו כבר מכירה, אז אני יודעת שהם אחלה חבר'ה איכותיים. הערות מהסוג של ששווים יותר או פחות די מפריעות(!) ואף יכולות לגרום לסכסוך
, לכן אבקש לא לחזור עליהן. זה לא גנון. כולם פה אנשים בוגרים ומבינים (למרות שלא בהכרח מבוגרים.... זה טווח גיל 0 - 120)
מה גם שאיני מתכוונת להכנס להתעסקויות מהסוג הזה.... לפי הידוע לי, כולם מסכימים על זה ואף רוצים ומעדיפים שכך יקבע מועד של מפגש. התגובות שהגיעו אליי מעידות על כך.
לכולם על שיתוף הפעולה

shellyland

New member
התכוונתי לזה:

הכל אמור להיות באישור ובהסכמת חברי הפורום הותיקים, קרי מנהלי הפורום הותיק יותר (מהאתר הרשמי) וחברי הגרעין. הם אלו המכתיבים את החוקים וההתנהלות של המפגש.

TheWonderGirl

New member
נכון.

ככה זה. מי שיש לו בעיה עם זה, לא חייב לבוא. אי אפשר אנרכיה. הייתי במפגש של עברית - והיה בחור צעיר ממש חמוד שפשוט לקח ת'עניינים לידיים (המנהל של הפורום, הוא יגיע גם למפגש שלנו) ומתי הדברים קצת יותר הסתדרו? כשהגיע פסנתרן. ובהקשר הזה - שווה יותר, מי שעושה סדר, מי שמשתף פעולה, מי שדואג לכווולם. אך כמו שכבר אמרתי כוווללם שווים כי כולם עושים את כל הנ"ל. יום נעים ונפלא לכם, העבודה קוראת לי.

shellyland

New member
הוא לקח את העניינים לידיים

כמינוי של חברי הפורום ההוא ופועל על פי ההחלטות שהחליטו שם החברים. מכיוון שיש הנהלה דומה לשני הפורומים הללו אשמח לשמוע מה לה יש להגיד בנושא. עקרונית, אני לא מוכנה לקבל שיש אוכלוסיה פעילה של חברי פורום שנחשבת "נחותה" לצורך קבלת החלטות ומפגשים, ולעומתה אוכלוסיה שכבר כמעט אינה כותבת פה, שמקבלת עדיפות רק מפני שפעם היתה שייכת לאיזשהו גרעין. זאת אליטיסטיות שאין לה פה מקום.

שלי,

אין מונופול על ארגון מפגשים. כל אחד יכול לארגן איזה מפגש שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה, ולהזמין את מי שבא לו. (אם למשל את רוצה להזמין אלייך את כל חברי פורום עברית, ברזילאית ופורום חמוסים ולקיים מפגש על טהרת הסאדו, לכי על זה..) אולי עינב אומרת "דברים קשים", ומתבטאת מאוד בנחרצות, אבל בסופו של דבר זה לטובת הצלחתו של המפגש, בדרך המוכרת והאהובה שבה קיימנו אותו עוד מימיו הכחולים של הפורום. לכל מפגש בפורמט אחר, רוב הנגנים יבחרו שלא להגיע. (אה ו.. תזמיני גם אותי אם יש מפגש סאדו..
)
שיהייה לכולנו אחלה סופ"ש !

מה זה שייך?

עינב אומרת שההחלטות יתקבלו תוך התחשבות ב"גרעין הקשה". היא אומרת שיש פה חברי פורום רבים שלא יתחשבו בהם. זה קביל בעיניך?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא הבנתי שזה מה שהיא אמרה

אלא שכשהיא מארגנת את המפגש, חשוב לה בראש ובראשונה שהגרעין הקשה יוכל להגיע, וזה נראה לי הגיוני שתתחשבי באנשים שאת מכירה ורוצה שיהיו שם מאשר באלמונים שכותבים פעם בהמון זמן ולא ידוע אם הם יגיעו בכלל. זה לא כזה בלתי מתקבל על הדעת, ות'כלס זה מנהגו של עולם. אולי אנשים לא מצהירים על זה תמיד בפה מלא, אבל זה מה שקורה בפועל, באופן טבעי ביותר.

TheWonderGirl

New member
שוב שלי היקרה

אני מציעה שתרגעי מעט. לא הזכרתי את המילה נחותה. את זו שמשתמשת פה במילים קשות עד כה. לא מבינה מה את מנסה להשיג בזה. כפי שכבר אמרתי, המפגש מתארגן לו תוך התחשבות בכולם. אני צריכה בסיס למפגש. החברים הותיקים מהווים את אותו הבסיס, את הרצף, מחזיקים את המפגש לאורך כל הדרך. החברים החדשים יותר ממוזמנים בברכה, וזו הסיבה שאנחנו דנים על זה פה. אני מאוד מקווה שאת שמה לב למה שאתה עושה פה... זו פשוט התססה על לא כלום,. כבר אמרתי שאם המועד יקשה על הגעת אנשים מסוימים כי אין
, נדאג להם. כבר אמרתי שיש השתדלות להתחשב בכולם. מה יותר מזה
שוב - הירגעי וקחי דברים בפרופורציה המתאימה. הייתי מצפה ממך, בתור אחת שמכירה אותי כבר כמה שנים לחשוב אחרת ולשקול מילים שאינן משרתות המטרה של כולנו. יום נעים, עוד משמרת שקוראת לי.

מארסו

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון

אולי "הגרעין הותיק" יארגן לו מפגש משלו כדי ש"האחרים" לא יפריעו לו בנוכחותם ובבקשותיהם ?

למעלה