שרשור מפגש - הקפצה

trilliane

Well-known member
מנהל
נו בחייך

אל תנסי לעשות מזה מה שזה לא. למיטב הבנתי הכוונה היא שיש למפגשים האלה כבר מסורת ודינמיקה מסויימת שרוצים לשמר אותה, זה הכל. עינב לא אמרה שאנשים חדשים בפורום לא מוזמנים. אבל יש קבוצה של אנשים שנפגשים כדי לשיר והיא עושה זאת כבר כמה שנים, ולכן יש כבר אופי מסויים, ואם אנשים חדשים מצטרפים אז זה אומר שהם נכנסים למשהו שכבר קיים ומקבלים על עצמם את האופי הזה. סה"כ עינב לקחה על עצמה לארגן את כל העניין הזה ולדאוג שהוא יצא לפועל, וזכותה לומר שזה יהיה ברוח המפגשים שהיו. מובן שכל אחד רשאי לארגן מפגש משלו איך שבא לו.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה שאני מרגישה שזה כן, זה סכסוך מטופש ומיותר

נסיון להפוך זבוב לפיל ולחרחר מלחמה לחינם.

איך זה נהיה סכסוך? בין מי למי?

האם העובדה שמפריעה לי התנסחות מתנשאת, לא משתפת ולא מכבדות - היא חירחור מלחמה? מפתיע אותי שהתאגדתם פתאום להפוך את זה לריב אישי שלי. אין לי, לא היה לי ולא יהיה לי דבר נגד עינב. יש לי המון נגד הנסיון ליצור פה בפורום "חבורה" /שמתבססת על הפורום הקודם, זצוק"ל, ושאין לה היום כל קשר למה שקורה בשטח. לא מבינה למה להדיר מהקולקטיב כל מי שלא בא עם המטענים הטראומטים של אז. לא מדובר בארגון המפגש. אני מודה לעינב ושמחה שהיא לקחה את זה על עצמה. מדובר בדעתו של מי נחשבת ודעתו של מי לא. ולפי מה שעינב כתבה בריש גלי: רק דעתם של אלה שהיו בפורום הקודם נחשבת. או שתבהירו שזה לא נכון או שתרדו ממני.

TheWonderGirl

New member
זה פשוט לא נכון.

אוקיי? נרגענו? את רואה שאנו מתיידנים פה. את מוציאה אנרגיות שליליות לחינם.

פוזנא

New member
אם כבר חילקת תפקידים, היית שולחת את זה במסרים

לכל בעלי התפקידים האמורים, עם הנידון: מפגש פרטי וחוסכת את ההודעה המוזרה הזו. 2. "מכיוון שההיכרות של החברים עם השירים היא עמוקה וארוכת שנים, קיימת הרמוניה בין הקולות והכלים" - נו באמת....

TheWonderGirl

New member
../images/Emo42.gifשבת בבוקר יום יפה...

עלתה הצעה נוספת - לשבת בבוקר או צהריים מוקדמים עד אחה"צ או קצת מוצ"ש. צביקה- אשמח אם תפרט... לאחר שיחה עם נגן ראשי. זה ככה: אם זה שישי 6/7 או 13/7 - אפשר בערב בצפון (האם זה בסדר מבחינת המארחים האופציונלים?כספית?צור?) אם זה השבתות הסמוכות - מדובר על שעות מוקדמות במרכז (בסדר מבחינתך? מארח מרכזי?), כי צריכים להספיק להופעה אח"כ. אוקיי, מתקרבים לסגירה וזה מתח קל.... שלא ישימוו לי משמרת בעבודה...
*מארחים - נא להגיב אליי במסרים או לאימייל.

shellyland

New member
אני עדיין לא מבינה למה לא שישי בבוקר

כדי שגם שומרי השבת יוכלו להשתתף כמו כולם.

shellyland

New member
וכן -

למאותגרי הרכבים הפרטיים יהיה קשה להגיע כשאין תחבורה ציבורית.

TheWonderGirl

New member
אבדוק את הנושא.

לפי מה שידוע לי רובם עובדים עדיין או בסידורים, אבל אבדוק זאת שוב. בכל מקרה, אפשר להגיע יותר מוקדם ולעזור בינתיים בארגונים. או לתפוס טרמפ
. תמיד יש איך להסתדר. אל דאגה

פה דיאז

New member
עינבוש, לא להישבר

אף פעם לא יקרה שזמן המפגש, מיקומו, והאופן בו הוא יתנהל יתאימו לכולם. תודה! על המאמץ לארגן את המפגש, אני יודעת שזה דורש הרבה מאמצים וכוחות. אני אישית לא יכולה בשישי בבוקר כי אני עובדת, שישי בערב זה מצוין, גם שבת מבחינתי טוב. אם זה לא באזור המרכז לא אוכל להגיע, אלא אם כן יהיה לי טרמפ. מקווה מאוד שנצליח להיפגש, בטוחה שיהיה אחלה, מירית(2)

פה דיאז

New member
וסיפור מבאס ששכחתי לספר

ביום ראשון היה לאח של חבר טוב שלנו מסיבת רווקים אליה הוזמנו. הייתי שפוכה אחרי העבודה (אותה סיימתי בשעה בה התחילה המסיבה), ולא היה לנו בייבי-סיטר, ולא היה לי כוח ליסוע לבד (לנהוג, למצוא את המקום...) אז ויתרתי. למחרת הסתבר שמתי כספי הוזמן לשם ונתן הופעה של שעה. מיותר לציין שעד עכשיו אני אוכלת את הלב...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני עובדת בימי שישי בבוקר

במקרה ב-6/7 לא כי יש לי מבחן... אין לי בעיה עם שישי מהצהרים המאוחרים.

אז תגיעי בצהרים המאוחרים

ותעשי החלפת-משמרות עם הדתיים שיעזבו מוקדם. כך גם לא תהיה בעיה של מקום.

trilliane

Well-known member
מנהל
השבת נכנסת כיום מאוחר מאד.

ואני לא יודעת כמה שעות המפגש הזה יימשך, וודאי שאני לא רוצה להחמיץ את החלק העיקרי שבו. מבחינתי העובדה שאני לא יכולה להיות מכל סיבה שהיא שוות ערך לכל סיבה של מישהו אחר, מבחינתי מבחן התוצאה הוא בינארי: יכול או לא יכול. ואני יודעת שיש מי שלא יסכים איתי, אבל כבר היה לי הויכוח הזה וזו דעתי. בכל מקרה, אם מה שיסתדר הכי טוב זה שישי בבוקר, אז יהיה שישי בבוקר, ואני אחמיץ מה שאחמיץ.

סאביבית

New member
התבקשתי ולכן אגיב

אני רואה את עצמי בעיקר מנהלת פורמלית בפורום הזה, אני מוחקת אם צריך, משרשרת וכיוצא באלו. פתחתי אותו כדי לתת פלטפורמה במקום הכחולה שנסגרה וכספית "רק" אדומה מסיבות עניניות. ובכל זאת מילה לך, עינב. כל הכבוד על היוזמה, כמובן, אך שימי לב שגם הגיטריסט הגיב ב"לא סיפרת לי שעשית קורס קצינות". על אף שהגיטריסט אמר את זה בצחוק אי אפשר להתעלם מכך שזו היתה תגובה להודעה עם נימה תוקפנית שהצחיקה אחד אך העליבה אחר. לכל אחד מותר ורצוי לארגן מפגשים פרטיים כאוות נפשו ולקבוע לו את הכללים איך שירצה אבל זהו מפגש פרטי וככזה מותר לך להזמין את מי שתרצי, להתחשב בדעתו של מי שתרצי וכמובן לקבוע איפה ואיך הוא יתקיים. כאשר את מצהירה על מפגש פורום הפורום הוא זה שצריך לקבוע את הכללים כאשר לכל אדם יש את הזכות להגיד את דעתו והפורום כגוף קובע את כלליו- האם מותר לעשן, האם מותר להביא אורחים והאם אנחנו מתחשבים בדתיים או דווקא בסטודנטים. מה שאני מנסה להגיד זה שאם הגוף המתקרא "חברי פורום ותיק" מעוניין להפגש על פי כלליו, כאשר רק לתומר מותר לשקשק ורק לצביקה מותר להעביר את הסבב - בכבוד! אפשר לשים הודעה פה בפורום "מי מעוניין להצטרף למפגש כזה שנערך ביום הזה והזה?" תעשו סלקציה, תבחרו את מי בא לכם להזמין ומי לא ותהנו עד אור הבוקר. אבל אם את מארגנת מפגש פורום זה כבר סיפור אחר - יש כאן כל מיני משתתפים, צריך לשמוע את דעתם, יש דעת רוב, יש דעה מקובלת ובטח לא לעניין להחליט שמשתתף זה נחשב ואחר לא. עוד משהו שהייתי רוצה שתשימי לב - בכל זאת המעבר לכאן שינה קצת כללי התנהגות, בפורום הכחול, על דעת הנוכחים היה שכספית בלבד קובעת מפגשים ואילו היום כל אחד יכול לארגן. אז יופי שלקחת יוזמה ואני מקווה שהמועד שיבחר יתאים גם לי ולבעלי (אותו מותר להביא?)

למעלה