אהם,
אם הייתי צריכה להגדיר את הפוסט במילה אחת הייתי מגדירה אותו "תוקפני".. אני מודה אני לא עונה "לרעה" על אף אחד מהקריטריונים אבל אני גם מודעת לעובדה שאין שום קשר ביני לבין אופנה "מיינסטרימית". או בכלל, כל ההתנהלות שלי היא אנטי קונפורמיסטית וגם כשאני עושה משהו שנחשב מיינסטרים או שהחברים צוחקים עלי על ה"ניסיון" או שבכל זאת זה לא באמת יוצא מיינסטרימי. מעולם לא הבנתי את הקטע של האופנה, מעולם לא התחברתי לקונספטים של אופנה. למשל החולצות פופאי. חולצות של אוליב או פופאי הייתי מאוד אוהבת! כמו שאני אוהבת חולצות של מיקי מאוס, סקובי דו (!!!!) ודמויות מצוירות אחרות. אני מודעת לזה שרוב החולצות האלה נמכרות כפיג'מות אבל אני הולכת איתם ביום יום. ובכל זאת, לנקודה שלי - מי שמסכימה איתך ב 100% תהנה מהפוסט הזה לגמרי (לחלק מהדברים פשוט אין לי דעה או לא נתקלתי בהם או לא זיהיתי אותם..) מי ש"נפסלת" בסעיף אחד תמצא את עצמה נעלבת מכל השאר גם אם היא לא עונה עליו. יש אנשים שאין להם את זה. פשוט לא. כמו שכתבת. אני אחד האנשים האלה, ומשום מה, לא בפעם הראשונה, כשאני קוראת כזה פוסט אני חושבת לעצמי שהנה כיתה ו' all over again ואת שואלת למה? כי מאז ועד היום (טוב גם מלפני זה) מעולם לא לבשתי ג'ינס (המרקם לא נעים לי). אז שוב אני נמצאת בסיטואציה הזאת שאנשים שחושבים שהם יותר טובים ממני מאיזושהי סיבה בלתי ידועה אומרים לי איך אני אמורה להתלבש, מה אני אמורה להגיד ואיך להתנהל. כמובן שזה לא עבד. סורי על ההודעה הקוטלת, אבל אני באמת לא מבינה למה פוסט כזה טוב.. או מה הפונקציה שלו.. ברור שלאף בלוג אין "פונקציה" הוא בשביל הכיף. אבל עם זאת, אני תוהה, אם צריך להשמיץ מישהו אחר בשביל להרגיש טוב עם עצמנו. אני זוכרת שבתקופה שכתבתי בלוג באשכרה קיבלתי "בחירת העורך" או משהו כזה, על פוסט שכתבתי על מכונת כביסה.. (לא היה צורך להעליב אף אחד בפוסט הזה ..)