אהלן אולטרא מרין, אני סיווי.
ראשית כל חשוב לי להדגיש כי אני בחורה קצת צינית, והכתיבה שלי הוא..כמו הכינוי שלי.מסיבית. שום דבר לא נעשה מתוך כוונה לפגוע או להעליב -הכל אבל הכל ברוח טובה, עם חיוך וקריצה. עכשיו קודם כל, אני מתה על סקובי דו, שנית, אני לא מתחברת לרעיון של טרנדים בכלל. אני אסביר את עצמי הכי טוב כך: אני מאוד מאוד אוהבת את אופנת שנות השמונים (מהכיוון הרוקרי שלה, מה שחזר השנה ובגדול..), למשך שנים הלכתי עם מגפים שנחשבו בלתי אופנתיות העליל, חולצות חושפות כתפיים,טייצים מבריקים, טוינקות, עגילי ענק(ברקים, כוכבים..), ויש לי אפילו קעקוע של ברק על היד, של כוכב על האגן ושתי גולגלות- אחת על כל בוהן. במשך עונות רבות זכיתי למבטים, הערות ומה לא.אבל השנה, שהטרנד הזה הפציע ובגדול, הרגשתי בבית. והרי אופנה, מטבעה להתחלף..עוד מעט זה לא יהיה איתנו ואז מה? לכל אחד ואחת יש את הסגנון הפרטי שלהם, האהבות שלהם..השאלה מה הם עושים איתן- מדחיקים אותן בארון ורצים לשרוף משכורת בקסטרו,(שיש להם לפעמים אחלה יציאות), בלי הבחנה עם זה מתאים להם או אם הם אוהבים את זה, או מחפשים מה שליבם אומר להם? אני אשאר עם שלי.זה מה שאני אוהבת. כמו שאמרת שלא לבשת מעולם ג'ינס? ישנם דברים שגם אני לא אלבש מעולם, למשל עקסים.לא נוח ולא בריא. אני חושבת שאנחנו בגדול חושבות אותו דבר. קחו אותי בהומור-אני בחורה באמת נחמדה.ואני גם מכינה אחלה עוגות! שבת שלום