שרשור מקוון

תולי01

New member
../images/Emo41.gifפוסט שכולו קונאד ../images/Emo41.gif

מוצרים, הסברים, סווטצ'ים ואפילו - קופון חדש לשימושכן

sivi massivi

New member
תולי עשית לי את היום!

כי מתה-מתה על הפוסטים שעוסקים בחותמות..אולי בקרוב (מה אולי, בטוח) ארכוש לי ערכה כזו ב-WOW.

תולי01

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע את זה ! זה פשוט עושה לי את היום
לגבי כמה זה עולה - הפלטות עולות עכשיו 45 ש"ח (צריך לשים לב שהמחירים לא כוללים מע"מ, אבל אם משתמשים בקופון מהבלוג שלי אז זה די מתקזז) והמשלוח בדואר רגיל הוא חינם. זה לא הכי זול שאפשר למצוא, אבל בדר"כ הדיסקים נמכרים ב- 7 דולר פלוס עלות משלוח, כך שגם זה לא יוצא הרבה מעבר... הלקים נמכרים עכשיו ב- 25 שזה מחיר טוב ללקים של קונאד, כך שבסה"כ הזמנה יכולה לצאת סבירה ונראה לי שהיתרון הוא שאפשר להזמין רק משהו אחד ולא חייבים להזמין כמה דברים בשביל המשלוח.

רויתב86

New member
עזרה בבחירת דיסקים!

תולי, את אשמה בזה שפתחת לי תאבון לקונאד!
עכשיו אני לא יודעת מה לבחור...אשמח לעזרתך ו/או לעזרת כל המומחיות... ראיתי איפשהו שמישהי עשתה מראה מנומר עם קונאד, אז אני רוצה משהו כזה. ועוד דיסקית אחת לעיטורים עדינים שיכול לשמש גם לרגליים אם אפשר... הציפורניים שלי קצרות אבל יש להן מבנה ארוך. תודה!

תולי01

New member
מודה באשמה ../images/Emo6.gif

לגבי הקונאד המנומר - אני חושבת שאת מתכוונת לדוגמאות שיש בפלטות m24, m57 או m69 ואת הפרנץ' המנומר יש בפלטות m44 ו- m45 (רק קחי בחשבון שזה דורש הרבה תרגול לעשות את הפרנץ' במיקום הנכון). בפלטה m61 יש דוגמא של פרה שהיא גם מאוד חמודה לדעתי לגבי העיטורים העדינים- יש את פלטה m3 שאני אישית מאוד אוהבת, עשיתי איתה גם כמה דוגמאות בבלוג והיא יכולה לשמש גם לדוגמאות לרגליים. בכלל בכל הפלטות הראשונות יש דוגמאות קטנות וחמודות (ב- m2 יש גם מנומר קטן), אבל לא חסרות פלטות עם דוגמאות מקסימות ועדינות. מצרפת לך קישור לאתר של קונאד עם כל הדוגמאות של כל הפלטות. מקווה שעזרתי

תולי01

New member
ועוד פוסט חדש...

הפעם על הקולקציה החדשה של צ'יינה גלייז הקרבה אלינו לטובה....... אחחחחח......לו רק הייתי יכולה לשים עליה את הידיים שלי כבר

danra

New member
../images/Emo68.gif מחכה בקוצר רוח לשאר הקולקציה אצלך

lilo4

New member
איזה לק גאוני ../images/Emo13.gif

האמת שכל הרביעייה עשתה לי את זה לגמרי [העם דורש סווטצ'ים! (סורי, אין לי כוח לחפש אחריהם באינטרנט....)]

Ultra marine

New member
שאלה על Blogger ועדכון מבלוגים..

עכשיו ראיתי שב"מרכז" של בלוגר אפשר לקבל עדכונים על הבלוגים שאני עוקבת אחריהם. זה קצת יותר נוח מה Google Reader לדעתי בכל אופן... כמובן שיש בלוגרים מתחשבים שמוסיפים את ה FeedBurner ואז מקבלים ישר למייל עדכון.. בכל מקרה השאלה שלי אם אפשר "לעקוף" באמצעות ה Google Reader או המרכז של בלוגר ולקבל עדכון למייל כל פעם שבלוגר שאני רשומה אליו מפרסם רשומה?

למעלה