שרשור מרצ'נדייז

שלומי...

שיחקת אותה... לא ידעת שיש לך עד כדי כך... אני מתחיל להתבייש באוסף המטאליקה שלי ביחס אלייך...

חחחחח ../images/Emo13.gif

גברבר, יש לי שאלה - נכון המדבקה ההיא של מטאליקה לגיטרה...? אז איך אתה יודע אם מדבקה מיוחדת לזה או לא???

StaffordshirE

New member
אתה מדבר על המדבקה עם הרקע הכחול?

היא לא רק לזה...זה גם לשמשה של הרכב, לדלת בחדר, לכל דבר בעיקר.. אבל היא טובה מאוד לגיטרה..זה יוצא יפה

DEATHRUCTION

New member
יש לך מזל שלא פירסמת את זה לפני המפ

גש.....הייתה מת!! לי יש את כל האלבומים בהוצאה הישנה, חוץ מראסט שיש לי אותו גם בהוצאה החדשה. את קילינג איז מיי ביזנס יש לי מהוצאה של 96' ואת היידן טראשר אני עדיין מנסה להשיג. + שתי פוסטרים (פעם היו לי ארבע, לאן 2 נעלמו ינעל העולם?) אחד ששלומי מת להשיג, ועוד אחד פוסטר שמני הצדדים, של פרסומת לכריפטיק ריטינג, מצד אחד עטיפת הדיסק ומהצד השני תמונה של החבר'ה.

שלומי יא סוסון ../images/Emo3.gif

זה די ברור שלך יש את האוסף הגדול ביותר
איזה תותח

ELECTRIC EYE

New member
איזה קטע בדיוק חשבתי עליו

כי לפי מה שהבנתי הוא גם אוסף דברים נדירים של iron maiden (אחד הגדולים בארץ)

the Sithari

New member
הממ

אתה סוס! :p ה"אוסף" שלי כולל 6 דיסקים חולצה מדבקה וסיכה וכל הדברים שקיבלו בחבילת מועדון של שנה שעברה (שזה כלום לעומת מה שמקבלים השנה=\ )

barlevy

New member
עכשיו הרגזת אותי.. :)

וכמרגיזים אני מצלם.. אז אני חוסך ממכם את הדברים היותר סטנדרטיים..תקליטים וכו.. (בינתיים) נתחיל ? הסינגל SWEATING BULLETS ב 3 פורמטים שונים הסינגל SYMPHONY OF DESTRUCTON - ב 3פורמטים (אחד יפני) הסינגל SKIN O MY TEETH - ב 2 פורמטים שונים הסינגל FORECLOSURE OF A DREAM ב 2 פורמטים שונים ו.. TRAIN OF CONSEQUENCES - ב 3 פורמטים - אחד מהם ה BABY HEAD הנדיר

למעלה