שרשור מרצ'נדייז

barlevy

New member
כמה תקליטוני 7 אינץ' ועוד..

TRAIN OF CONSEQUENCES קופסת 10 אינץ' של SKIN O MY TEETH 2פורמטים של SYMPHONY OF DESTRUCTION (אחד צהוב..) HANGAR 18 SWEATING BULLETS - אחד הפריטים הכי מוזרים - תקליט בצבע כחול שמנגן הפוך(!) לא השיר הפוך...אלא שמים את המחט של התקליט בסוף והתקליט מנגן החוצה במקום פנימה. תקליט ראיון מלבני

barlevy

New member
עוד סינגלים

תקליט חתוך של ANARCHY IN THE UK הסינגל הראשון WAKE UP DEAD הסינגל NO MORE MR NICE GUY - תקליט חתוך תקליט מצויר של ANARCHY

barlevy

New member
עוד תקליטים וסינגלים

PEACE SELLS - PICTURE DISK SYMPHONY - תקליט שקוף 12 אינץ' הסינגל 12 אינץ'HOLY WARS - ב2 גירסאות שונות TRAIN OF CONSEQUENCES - גירסה נדירה עם ציור של רכבת 12 אינץ' HANGAR 18 בתקליט 12 אינץ' NO MORE MR NICE GUY - תקליט 12 אינץ' MARY JANE - תקליט 12 אינץ'

barlevy

New member
כמה דיסקים

הסינגל HANGAR 18 - ב 2 גירסאות -אחת יפנית דיסק בהופעה שניתן כבונוס לרוכשי וידאו של מגדת' -לא נמכר בנפרד פרויקט הסולו של דייב מאסטיין - 2 גירסאות שונות: עם הסולן המקורי , ועם דייב מאסטיין על השירה+בונוסים DVD AUDIO של PEACE SELLS בסראונד קופסה הכוללת את PEACE SELLS , SO FAR , RUST IN PEACE - דיסקים שנראים כמו תקליטים קטנים 2 דיסקים של ראיונות

barlevy

New member
כמה דברים יפניים

ההוצאה היפנית - CRYPTIC WRITINGS כולל את שיר הבונוס ONE THING הוצאה יפנית כפולה ל CRYPTIC WRITINGS שכוללת דיסק בונוס עם גירסאות שונות לשירים+קטעים בהופעה CRYPTIC SOUNDS - NO VOICES IN YOUR HEAD - חמישה שירים מתוך CRYPTIC בביצוע אינסטרומנטלי מיוחד הוצאה יפנית של THE WORLD NEEDS A HERO - כוללת את השיר - COMING HOME הוצאה יפנית של YOUTHANASIA - כוללת 4 שירי בונוס הוצאה כפולה של YOUTHANASIA שיצאה בארץ לקראת בואה ב 1995וכוללת את האלבום HIDDEN TREASURES +שובר לפגישה עם הלהקה. הסינגל היפני BREADLINE

barlevy

New member
עוד דיסקים

סינגלים : KILL THE KING TOUT LA MONDE TRUST האלבום הנדיר HIDDEN TREASURES סינגלים: 99 WAYS TO DIE ANGRY AGAIN הדיסק KILLING IS MY BUSINESS - הוצאה מחודשת +3 שירי בונוס הוצאה נדירה של THE WORLD NEEDS A HERO

barlevy

New member
ומה בפנים

5 סינגלים ערכת בי"ס..סרגל , מחק , עיפרון (חח) חוברת מהודרת +4 גלויות מדבקה *אגב למי שמעוניין יש לי את ערכת הבי"ס+ החוברת+הגלויות למכירה - מדובר באחד הפריטים הנדירים של MEGADETH

StaffordshirE

New member
אתה סתם קנאי ../images/Emo3.gif

חוצמזה..הוא שומע מגהדת' 20 שנה, יש לו את כל הזכות לשבור אותי

סחטיין עלייך ../images/Emo12.gif

יש לך גם דברים של מטאליקה (שאתה אולי מעוניין למכור?
)???

וואלה... בשבועיים האחרונים הייתי...

בעשרה שווקים, בכל מקום שם כולם רצו למכור לי והכל

StaffordshirE

New member
הוא היה בשתי ההופעות של מטאליקה

בארץ.. יש לי הרגשה שגם דברים של מטאליקה יש לו..

למעלה