שרשור משדר!!!!

meytula

New member
זה לא שמנה כבר מה איתן יגיד

ההפקה רוצה את קרן כזוכה והיא תזכה גם בלי קשר למה ישודר גם אם איתן יוצג כמלאך,קרן תזכה

מיטל, הם הולכים לנצח ולקחת את הגמר, יש לי

תחושה טובה. וגם אם לא, אז באמת זכו אחד בשני. איתן ויתר על המליון במודע והלך עם הבחירה שלו בלב שלם וזה לבד פרס גדול בשבילה ודיינו אנו.

efrat800010

New member
כן דניאל הרי אמרה שלא אכפת לה מהמיליון והעיקר

שהיא ואיתן ביחד,שהם מצאו אהבה וטוב להם אני שמחה בשבילם ומקווה שזה יחזיק מעמד אם כל האוהדים של דניאל היו מסמסים גם לאורטל זה היה טוב דניאל זכתה באיתן ,לאורטל מגיע לזכות במיליון והכי לא הייתי רוצה(זה כמו סיוט) שקרן וגב יזכו - ממש לא מגיע להם!!!

הויכוח הזה נדוש ולא מתקדם לשום מקום

לדניאל מגיע גם את המליון ללא קשר לאיתן, מגיע לה ציון 100 בהתנהגות לכל אורך הדרך. הבחורה היחידה שיצאה אתמול למשימה וכל הבנות המודחות מחאו לה כפיים וקראו בשמה. זה אומר משהו על בחורה שכל מתנגדיה כאן אמרו שהתנשאה מעל כולן ובידדה עצמה מהבנות כדי לזכות באיתן. כנראה שהיא עשתה דבר או שניים כמו שצריך.

andy181

New member
צליל אני מתה על דניאל, אבל גם לה היו כמה

מעידות קטנות במהלך התוכנית שזה כמובן הדבר הכי אנושי בעולם, אף אחד לא מושלם. אני הייתי נותנת לה ציון של 90 :)

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא אכפת לי להגיד שהיא לא מושלמת לאויבים,זה בדיוק ייה להפך מהם שעושים מהפייבוריטים שלהם סוג של אלוהים

meytula

New member
הקישור להצבעות קצת ערער אבל

אני סתם קוטרית חחחחחחחחח אני בטוחה שדניאל ואיתן יפתיעו ויקחו בגדול את הגמר!רק אם יום ראשון מצב ההצבעות יהיה דומה אני אאמין שזהו שגב וקרן הזוכים

andy181

New member
אני מקווה שהקישור יעודד אנשים להצביע סה"כ

הפער הוא לא נוראי, בהנחה שהנתונים לגבי ההצבעות נכונים בכלל. אל תשכחי שמרבית ההצבעות יהיו בין כה וכה ביום שבת עצמו, אני אפילו לא הצבעתי עדיין :)

meytula

New member
נכון,גם אני עדיין לא הצבעתי

היום כל היום הייתי עסוקה ומחר בטח גם,רק בשבת יהיה לי זמן אני ממש ממש בתחושה טובה

talibatata

New member
עכשיו הראו בגיא פינס את אתי מעיפה מיים על ליז

ממש ברברית האתי הזאת.

למעלה