שרשור משדר!!!!

efrat800010

New member
../images/Emo199.gifלילה טוב לכולם

ואל תשכחו- הטוב ינצח מי שהכי ראוי והוכיח את אהבת הקהל כלפיו שבוע אחרי שבוע אורטל סולימן

NevaEva

New member
אתי שפכה כוס מים על ליז ../images/Emo122.gif

במהלך הצילומים של המשימה שתשודר ביום ראשון בגמר..

כל מה שראיתי זה את דניאל כורכת את הטלפיים שלה

על איתן, בצוואר, בסנטר, מסביב לראש ולכתפיים בצורה כזו שמצהירה: אתה שלי!, אין לך סיכוי להשתחרר ממני, ואתן בנות תיראו: הוא שלי!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, זוועה איך היא עוגבת עליו ומריירת ריר, איכססססססססססססססססססססס

poseidon111

Active member
שלושה חודשים של זוגיות מול שבועיים וחצי

הכל יחסי.גם הזמן המוקצב.חוץ מזה אני חושב שרצו לחסוך את כל ההשפלות ממנה שהיו יכולות למלא לבד חצי שעת שידור.

מן הראוי שהזוג הווציק והאמיתי ינצח

הזוג ההזוי קרן וגב לא באים בחשבון אם לא איתן ודניאן לא אז רק אורטל, הצבעתי לה מהאתר

דקל69

New member
אכן כך, מי שאומר שמצביע לקרן וגב כזוג משקר,

אין ביניהם זוגיות יפה, הרמונית או נעימה יש הרבה משחק ובעיקר יחסים משפילים ולא נעימים. מי שמצביע להם מצביע כי הוא חושב שקרן מלכה ומאוד מעריץ אותה ולגב מצביעים בגלל האהדה האישית שלו, שלא יספרו סיפור אף אחד לא מצביע להם כי חושבים שהם זוג ושיש סיפור אהבה ביניהם מצביעים כי רוצים שהם יקחו את המליון ביחד (מכיון שלחוד אף אחד מהם לא יכול לזכות בו). יש אינטרס משותף להצביע להם בשביל לקחת את הפרס ולא בגלל אהבה, זה לגיטימי מאוד אבל מספיק לחרטט שמצביעים להם בגלל זוגיות.

../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifקרן

מהממת

למעלה