***** שרשור משדר ********

קרן../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את קרן שמש המאירה את הלב

noaxxx

New member
בדיוק רציתי לשאול אותה אם היא אמיתית../images/Emo4.gif

כאלו אמרות חלולות... כל המעריצים שלה מדקלמים את המנטרה הזו, אף פעם אין תוכן/הסבר.. וערב טוב לך סוזי

ערב טוב בובה../images/Emo140.gif

זה לאו דווקא העניין של אין תוכן ואין הסבר.. אלא יותר כל ההתלהמות והתלהבות סביב זה וסביבה, בכלל סביב מתמודד באופן כללי. כאילו זה מזכיר לי דברים שיותר מתאימים לגיל 14. אבל אוקיי.. מי אני שאשפוט.

noaxxx

New member
צריך לזכור שזה בכל זאת פורום של תכ' ראליטי

אני מזכירה גם לעצמי
טוב שזה קורה רק עכשיו, כמה ימים לסוף...

adiyon2

New member
ערב טוב למשדר הוגן, פחחחחח

כבר נפתח בגב מצייר לבבות על החלון. את אתי מרכלת. הוגן ינדיד

KEEK

Member
אני גם חושב שזה נובע מקנאה

זה התעורר אצלו דווקא מתי שהוא בקשר עם אורטל ואורטל מאוד קרירה והזוגיות שלהם דיי יבשה בגלל החסכים ממנה הוא מתוסכל הוא רואה אצל אחרים מה שחסר לו בבית.. והקנאה מדברת מגרונו

נכון. אבל רואים שהבעיה אצלו

הוא לא ספונטני. לא מאפשר לעצמו לזרום. להרגע. להתקרב. אז היא מרגישה שהוא מחושב מדי. טכני. והיא האישה שמרגישה כמה הוא לא קרוב. והיא מרחיקה אותו. בצדק. ראית מה הוא אמר.... טמבל. פשוט טמבל.

זה בכלל לא משנה, הוא חבר שלו, זו תוכנית

טלויזיה על זוגיות, יש פרס והוא בא כדי לתמוך. אז למה עכשיו, דקה לפני הסוף הוא עושה לו תרגיל כזה מסריח??? קינאה, אין שום הסבר אחר וגם הוא התגלה כאדם טיפש וצבוע בימים האחרונים.

נטלי1013

New member
מי שאגואיסט זה איתן. שלא מתחשב ומתנהג מגעיל

מול חבריו. הפך לעיוור ורואים שאף אחד לא מעניין אותו בוילה. סליחה...הגזמת...תתפכח...כולה נחשה שכישפה אותך...תרגע כבר.

אז הוא יכל לפנות קצת מקום לשעה קלה מדי יום

את מתחם הבנים עבור איתן ודניאל, הוא מעולם לא הציע. הוא אמר בפירוש, הוא בא בשביל החברה והפאן.

sendibar0

New member
אורטל היא דווקא זו שמבקשת יותר קירבה../images/Emo70.gif

מעניין קייק, הלשון שלך די חריפה, אז למה אתה נזקק גם לשקרים?

נטלי1013

New member
אורן צדק, לא נעים לחיות עם זוגות מתמרחים נון

סטופ. חבל שנסוג ונבהל כי היה צריךללכת עם זה עד הסוף ולעמוד על זה שלא נעים לו !! זה לא נעים לאף אחד לחיות ככה מיטה ליד הנמרחים . חבל שהתימני הקטן מוג לב ולא הי הלצידו כאחד שגם סובל מההתמרחויות.

דינה122

New member
אורטל חלולה??????באמת????

הבחורה עם עומק ואינטלנציה ריגשית ברמות גבוהות! ולהגיד שאורטל חלולה זה באמת חלול!!!!!!!!!!!!

דינה122

New member
הילולה!

להלל את יודעת??אינטלגנטציה ריגשית היא לא עניין של שכל או השכלה,אלא עניין של רגישות לסובבים אותך וראיה סביבתית רחבה ורגישה!! אורטל ממאוד רגישה לסיבלם ורגישותם של דיירי הוילה!! זוכרת איך התחננה שישאירו את אתי למרות שנפגעה ממנה בעבר? זוכרת איך דיברה עם יוני על איך שדיבר עם אתי!!!לזה כוונתי!!!ולהגיד שלאורטל אין שכל זה מוגזם!!!

למעלה