***** שרשור משדר ********

עם הרבה איפור ובזווית מאוד מסויימת, היא אכן

נאה
מה שמציל אותה זה השיער והגוף שכל בגד שתלבש יראה עליה מליון דולר. אבל גם בעיני היא נראתה מעולה הערב.

האם אפשר לסכם ולהגיד ש....

אם המועמדות הם : דניאל, אתי וליהי איתן בוחר את דניאל גב בוחר את ליהי ואתי מודחת. ואם המועמדות הם: קרן, אתי וליהי איתן בוחר את אתי גב בוחר את קרן וליהי מודחת. אם המועמדות הם: אורטל, אתי וליהי איתן בוחר את אתי גב בוחר את ליהי ואורטל מודחת. אתי וליהי מועמדות בכל מקרה, ולכן כל היום הבנים שידרו להם שהם לא יכולים להגיד, וזה מאד תלוי בהצבעת הצופים...

ברגע שיוני אמר לדניאל שהוא מקווה שאתי לא תהיה

מועמדת להדחה הבנתי שהיא הולכת היום. גם בשיחה של ליהיא עם איתן, הוא חייך שאמר לה שזה לא משנה אם היא הולכת היום או מחר. איתן לא כמו גב, שאיתן משקר רואים עליו.

אני הבנתי את זה אחרת, שהוא מקווה שאתי לא תהיה

מועמדת, כי אם היא כן, (והם חושבים שקרן לא תהיה מועמדת, על סמך ההצבעה הקודמת) אז אכן אתי הולכת (לפי התסריט שרשמתי) ולגבי איתן, אני רואה את זה אחרת ממך, כי הוא גם אמר לה שהוא לא מבין למה זה ככ עקרוני לה ללכת היום או ביום ראשון אני רואה את זה כנסיון לעודד אותה שלא תתבאס שזה יקרה היום... במיוחד לאור העובדה שהוא ניסה לחזק אותה מספר פעמים ולהגיד לה שלא משנה מה, הם אוהבים אותה. כלומר, מכין את הקרקע שלמרות שהוא יבחר באתי, הם אוהבים את ליהי (כדי שליהי לא תפגע שתראה שמדיחים אותה (שוב, בהנחה שקרן מועמדת גם ואיתן יבחר באתי ולא בליהי))

noaxxx

New member
אם הם יודיעו בהתחלה שצפויה העמדה מפתיעה..

אז אפשר להירגע שאורטל לא מועמדת

meytula

New member
../images/Emo6.gif באמת הגיע הזמן שתלך הבייתה

זה נראה לי הרגע שכולנו ציפינו לו מתחילת העונה

זה מזכיר לי מאד את ההדחה של פרידה

אף אחד לא אהב אותה, מצד שני היא עשתה את כל העונה עם המריבות, והבלאגנים שלה. היא סיימה את תפקידה אחת לפני הגמר. הלוואי וכך זה יהיה גם עם אתי

noaxxx

New member
אני דווקא אשמח לראות את ליהי עפה היום

היא מתחה את החבל מספיק... יש גבול!

שאפולי

New member
האמת שכן

חייבים להודות שבלי אתי השיעמומון הזה היה עוד יותר נוראי

תראו את וואלה, איזה מעפנים

נותנים לקטע כותרת "דניאל ואיתן מפחדים לצאת החוצה" ושמים את הקטע הזה: http://dor.walla.co.il/?w=//1862097/@vod כשבקטע בכלל לא מדובר ביציאה שלהם מהבית, אלא על התחושות של דניאל בעיקבות הפגישה עם איריס. זה קטע קצרצר מתוך שיחה ארוכה ויפה בין דניאל לאיתן, בה הם אכן דיברו על היציאה מהבית אבל עם המון התרגשות ותכנונים על איך חייהם יראו יחד בחוץ... אוף, כולם נגדם...

למעלה