שרשור ניקים
(CS)

ישרמוט למה ללכלך

אני גרוע רק כי המחשב שלי נהרס ואני במחשב ממלחמת העצמאות והכוונת לא מכוונת בגרוש רק זו של הסניפר

Apoca Lypse

New member
ישמן כנס

לא התכוונתי לזה ככה אני יודע שאתה תותח נראה לי שיש ימים שממש הולך לך ואתה הרבה יותר טוב ממני מה שהתכוונתי זה שעם הסנייפר אתה לא משו בלי להעליב ואני יודע שיש לך תסיבות :p קיצר מצטער אם פגעתי בך יאללה כל זה עבר כנס ובוא נהנה XD ד"א אני שונא סנייפר ובמיוחד שהורגים אותי איתו
סלחו לי אם אני אומר דברים סתם הרי אני יודע שזה חלק מהמשחק ומותר לכם ותאמת אם הייתי יודע איך גם אני הייתי משתמש בו אבל לא יודע לא הולך לי סליחה על החפירה נדב יפרו

עלק כפרע השתפרתי עם הסניפר :$

פעמיים אנסתי את כמעט כל הטרור באינפרונו במעבר שם :$

EizoTop

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממלחמת העצמאות XDD

pavel777

New member
אמממ

SaiLoR :D FaNTa (זה ניק אבל של כמה חברים שלי, פייק) //Cy4ApA// (זה ניק ברוסית בעיקרון)

razaR2

New member
מי זה לעזאזל Tzipiya?

הוא משגע אותי, יש לו לפעמים הריגות וביצועים ממש יפים ומצד שני הוא הרבה פעמים משחק מגעיל, rush ומגן ושטויות כאלה של שחקנים מגעילים וכל פעם מעצבן אותי שהוא הורס את המשחק היפה שלו עם השטויות האלה, מה גם שהוא כל הזמן הורג אותי. מי שיודע מי זה שיגיד בבקשה. והניק האמיתי שלי הוא razaR אבל בשרת אני משחק עם raz כי עם השני+הטאג יצא שם ארוך מדי (שלומי
)

pavel777

New member
RUSH זה הכי כייך + הערה

מפריע לי שכאשר אתה האדמין בשרת אתה רושם CT DONT RUSH RUSH זה חלק מהמשחק כמו להתקמפר.. זה סגנון משחק וזה סגנון מהיר וכייף עם הרבה להרוג ולירות שכל אחד ישחק איך שבא לו..

razaR2

New member
אתה צודק ולא צודק פבל

rush זה דבר שאפשרי במשחק, אבל זאת שיטת משחק מגעילה, מה שאני מנסה להגיע אליו בשרת הוא שהמשחק יהיה מהנה לכולם ובעיקר שלא יהיה מגעיל, כי כשאתה טרוריסט והסיטי עושים ראש ואני מדבר בעיקר על ראש מידל (מידל זה האיזור שמתחת לסטרז וליד החלק התחתון של הקייב, עד לטרור בייס) כי אז הסיטי יכולים לזרוק פלאשים וסמוקים ולטרור כמעט אין זמן להגיב והסיבוב נגמר מהר מדי ולא מספיקים להנות ולא מספיקים ממש להלחם ובטח שלא מגיעים לשלב שצריך לחשוב מה עושים כדי להרוג ולא למות. אם תשים לב, אני הרבה מאוד פעמים רושם לסיטי לא לעשות ראש כשאני עצמי בסיטי כי אני יודע כמה זה מגעיל ומעצבן והורס כשאתה טרוריסט ועושים לך ראש מהמידל. לפעמים הסיטי גם עושים ראש מהלונג או מהסטרז או מהקייב שזה אמנם פחות מגעיל אבל זה עדין ראש ואז אני שאני לא ראשר פשוט לא מספיק להרוג, אבל במקרים כאלה אני רושם בטים סיי ולא בטיסיי (השורה הלבנה של האדמינים) כי אני יודע שזה לא חוקי, אז אני רושם את זה בתור בקשה. תבינו, במשחק הזה בסיטי אמורים להתקמפר וכמובן לא בהגזמה, אלא רק כדי להדוף את הגל הראשון של הטרוריסטים ומהצד השני, הטרור אמורים להגיע לבומב סייט בלי למות, יש אסטרטגיות שהם עושים ראש ויש כאלה שהם הולכים בשקט ומשחקים משחק קבוצתי חכם ואיטי. עכשיו חן יבוא ויגיד "אמור אמור אמור", בסדר צודק, זה לא מחייב אבל כשהסיטי עושים ראש בכלל ומהמידל בפרט זה גועל נפש, זה הכל. ואל תגיד לי שהטרור צריכים ללמוד להתמודד עם זה כי זה בדיוק כמו שאר הדברים, הבעיה היא לא להתמודד עם זה, אפילו קל להתמודד עם זה, הבעיה היא שצריך להתמודד עם זה מה שמוריד HP ומבזבז זמן מהראונד ומעלה את העצבים של השחקנים ואז מתחילות קללות ומריבות וכד'.

pavel777

New member
לא מסכים איתך..

אני רוב הזמן משחק עם חברים שלי במקורי ביחד ותמיד אנחו עושים ראש 3-4 חברה, כי ככה בעצם אתה פרוץ את ההגנה של הירב ואז כל הקבוצה שלך עולים עליהם, ובכלל אני בעד ראשים ולא אומר שזה מגעיל למרות שזה נגדי זה מעצבן אבל אני עצמי אוהב ראשים אז למה לא.. שמע סך הכל זה טאקטיקה ואני לא חושב שצריך לאסור אותה, אתה חשוב מגעיל, אני חושב ככייף..

razaR2

New member
ראש פורץ את ההגנה של היריב?

אם אתה טרור ואתה צריך לפרוץ לבומב סייט אז כן, אם אתה סיטי ואתה צריך לפרוץ לבומב סייט כדי לנטרל פצצה אז כן. אבל אני מדבר על הראש מידל שהסיטי עושים ישר בתחילת הראונד, זורקים פלאש, אף אחד לא מוכן לזה והורגים ככה 2-3 ואפילו יותר ואז ישר באים מאחורה למי שנמצא בלונג/בקייב וזה מגעיל. אני מודה שזה כיף ונחמד לעשות ראש אבל רק בגלל שזה מציק לאחרים אבל בדרך כלל אני נגד זה כי אני יודע כמה זה מעצבן להיות בצד השני, ושוב יש מקרים ויש מקרים, אם עושים את זה בצחוק כדי לעצבן מישהו מסוים שכל הזמן הולך דרך הסטרז אז מילא, אבל אם זה ברמה של כל ראונד ללכת לשמה, להוריד שניים שלושה ולמות מיד לאחר מכן, זה סתם בשביל להרוג כמה שיותר וזה מגעיל ולדעתי זאת לא צורת משחק יפה. ושוב, פאבליק או לא דור, זה עדין מגעיל והשאיפה היא שיהיו לנו שרתים שהם יהיו כמו הקלאבים שזה כבר לא בדיוק פאבליק כי זה מוגבל להרשמה בלבד ויש שם מערכת הרבה יותר רצינית של חוקים והגדרות, אני יודע שזה יקח זמן אבל אני מקווה שנגיע לזה בסופו של דבר. ושוב, זה לא קשור לתבנית שאני נעול עליה, אני פשוט חושב שראש זה דבר שמגעיל לעשות, גם כי אתה הורס לשאר הסיטי שאיתך את הראונד כי הם לא מספיקים להרוג וגם כי אתה הורס לטרור כשאתה הורג אותם לפני שהראונד בכלל התחיל, זה פשוט חסר חשיבה וזאת ממש התאבדות וזה מגעיל לטעמי זה הכל. פאק כמה אני כותב חח

pavel777

New member
יש לך ראיית משחק שונה ממני ../images/Emo13.gif

+ אני לא חפרן כמוך אז אני פורש עכשיו ורק אומר שאני חושב שראשים זה טוב וזה כייף ומלא פעמים כשאנחנו טרור בPCW אנחנו פתאום מפתיעים באיזה ראש ולא כמו שנהוג בשקט וכל זה... חוצמזה פאבליק המשחק אמור ליזרום וראונדים כמה שיותר מהר זה יותר כייף.. אז ראשים תומך בזה.

razaR2

New member
חחח אין דבר כזה ראש בשקט

ראש זה לרוץ ולעשות כמה שיותר רעש ובטרור זה בסדר גמור, זה חלק מהאטרטגיות רבות של הטרור, אני מדבר איתך על ראש שהסיטי עושים דרך המידל איך שהראונד מתחיל. ונכון, אני הצורת משחק שלי היא משחק קבוצתי, אני דואג לקבוצה שלי ולא רק לתוצאה שלי, גם בפאבליק למרות שזה דפוק מצדי ואני יודע את זה, לעומת זאת, רוב השחקנים פה משחקים בשביל עצמם ובשביל התוצאה של עצמם, למרות שעוד לא ראיתי איך משחקים בטורנירים, אבל אני מניח שאין הרבה הבדל..

למעלה