שרשור ניקים
(CS)

pavel777

New member
זה מה שאמרתי...

לא שמת לב אבל אמרתי ראש ולא כמו שנהוג בשקט... יש ראש! ויש בשקט! בקשר לקבוצתי אני די משחק בישביל עצמי בפאבליק, למרות שיש דברים קבוצתיים כמו לא לזרוק פלאש שיש שמה חברים מהקבוצה ולתת קאבר שצריך... ובPCQ בישביל הניצחון!

KillerA

New member
ואי

הדברים שאתה חושב שאתה עושה לקבוצה הם דברים בסיסים בכלל
דברים בשביל הקבוצה באמת זה לנוע בקבוצות ותמיד לשמור על החבר שלך ולא לחכות שהורגים אותו ואז לבוא

pavel777

New member
בידיוק...

לחפות על חברים וכל זה כמ ושאתה מתאר אתזה אני עושה בFCM PCW ככה פאבליק סתם בשרת למי איכפת.. אני משחק בישביל עצמי להנות.. הרבה פעמים אני רואה את הקבוצה שלי רצה לB אז אני רץ לA, אמנם אני מת יותר מהר אבל אני נםםגש עם יותר אוייבים וזה כייף...

KillerA

New member
../images/Emo201.gif

לדעתי לנצח ביחד עם כל הקבוצה יותר חשוב מהתוצאה שלי

razaR2

New member
שתעק, מי שאל אותך?

חחח דור כרגע הרמה היא פאבליק אבל השאיפה היא שזה לא יהיה פאבליק לכל הזמן. בכל מקרה, אף אחד לא קיבל קיק ממני על שעשה ראש, כל מה שאני עושה הוא לבקש לא לעשות את זה, כי פאבליק או לא, ראש זה דבר מגעיל והורס את ההנאה במשחק והוא גם מוביל שחקנים מסוימים לקנות אוטו סנייפר או פשוט להתקמפר כדי לעצור את הראשרים.

GeneratioNa

New member
הכותרת בשיפוצים ../images/Emo201.gif

הסרבר הזה תמיד יהיה פאבליק.. פאבליק זאת לא רמה, זה סרבר שהוא לא שייך לשום קלאן, אף פעם לא יהיה בו FCM או MIX ומצטער, אבל גם ב ES ואפילו בגאטרים נתקלתי באנשים שדופקים ראשים.. זה לא aim-ak colt זה דאסט2 וזאת דרך במשחק, זה כמו שתגיד לשחקן אסור לך ללכת בלונג אתה לא רוצה ראשרים, קנה AWP ותהרוג את מי שדופק

section51 co il

New member
../images/Emo45.gifמתי שהשרת מוגדר פאבליק

הוא פתוח לכול דבר, מלבד הגבלות שקיימות במפות AIM מסוימות כול אחד יכול לשחק איך שהוא רוצה ואיך שהוא רואה לנכון, יש כאלה שאוהבים להתקמפר יש כאלה שאוהבים לעשות RUSH זה הכול סוגי אסטרטגיות ואמרו לך את זה פה רז יותר מפעם אחת אולי באמת כדי שתקשיב "תפסיק להיות נעול בתבנית מסוימת" תן לאנשים למצוא את הדרך שלהם.

מי שלא יודע מי אני

אני מתן גרייזס והניק שלי זה לפעמים Greisas לפעמים DontLoseControl

למעלה