אני- ארוךךך
אני אתחיל כבר מיום רביעי: רביעי- בבוקר הייתי בחדכ ובצהריים נסעתי לחיפה לטקס סוף קורס חובלים היה נחמד, אבל אין מה להשוות בכלל לטקס סוף קורס טיס... אז לא התלהבתי יותר מידי אחכ נסענו לאכול שם והלכנו גם למקום שהמסיימים והחבר'ה שלהם הלכו אליו כדי לעשות הצגות וסרטים על עצמם ושטויות כאלה (אחרנו לשם ופספסנו את הרוב אז זה לא היה כזה שווה) חזרתי הביתה בשעה 3 חמישי- בבוקר ביקרתי בצבא נדמה לי שבמהלך אחהצ לא עשיתי כלום ובלילה נסענו לעוגן למסיבת חובלים (כןכן, הם השתלטו לי על השבוע) התחיל לדעתי די על הפנים, מה גם שנאי מנסה לא לשתות עכשיו (למרות שכן שתיתי קצת בסוף), ודווקא כשהתחיל להשתפר 2 מהבנות שהייתי איתן רצו ללכת הביתה זה היה ב3 וחצי וזה היה ממש מבאס כי סמקק עד שהגענו לשם ושילמנו 50 בכניסה ומתחיל להיות נורמלי אז זזים??? שישי- בבוקר חדכ אחכ ים (פלמחים הקיבוץ) ואז סתם סתלבט בבית בהתחלה חשבתי לוותר על מסיבה, אבל אז שמעתי על מסיבה במכבים וממש רציתי ללכת אליה בסופו של דבר הלכנו בכלל ללה פארק. אני לא אוהבת את המקום הזה. נקודה. חולי נפש, עשו שם מין חממה ואי אפשר לנשום, שלא נדבר על לרקוד. מזללל שפתאום ידיד שלי שלח לי סמס אם אני נהנת במכבים, ועניתי לו שאני בלה פארק ושעל הפנים, ובמקרה הוא וחברים שלו אספו משם מישהי אז אספו גם אותי, והנסיעה בחזרה הביתה היתה החלק הכי מרגש בכל הערב (באמת היה מצחיק וכיף) היום- הייתי בים עם ההורים (נסענו לפמלחים, הם היו ממש חצופים אז לא נכנסנו ונסענו בסוף לחוף שרתון- היה פשוט ת-ע-נ-ו-ג) וחזרנו ואכלנו ועכשיו אני סופסוף מתחילה להתאושש אחרי שעתים שהייתי בהם חצי מתה מעייפות מצטברת מכל הסופש... עוד מעט אני אמשיך לראות את הסרט בבל בערב לא יודעת מה עושה צ'אווה