שרשור סופ"ש

cobainos

New member
שרשור סופ"ש

מה עשיתם שלשום, אתמול ו...מה תעשו הערב?

cobainos

New member
אני אתחיל

בחמישי בערב הייתי באיזה ערב הוקרה לקצינים ונגדים של בה"ד7(אנחנו חלק מהם כאילו...) והייתה שירה בציבור (חבורת זייפנים זקנים. יותר מידי שנים בצבא דפקו להם את השמיעה) ואח"כ הייתי בסאבליים בת"א שזה מקום מגניב לאללה, אבל הליין של חמישי בלילה זה 80's כבד..מוסיקת אייטיז משעממת ומעצבנת רצח. וגם הייתי גמור מעייפות. אתמול הייתי במכון כושר, אצל סבתא ובערב יום הולדת לחבר...מלאא אלכוהול אצלו ואז מסיבה בנען (שלשם שינוי נהנתי שם) היום הייתי במכון כושר. רציתי ללכת לים אח"כ אבל כל החבר'ה יבשים רצח (חוץ מחן
) ובערב...אלוהים גדול.

NoWords

New member
היית היום במכון כושר?

אתה בשייפ נכון? מה, זה פתוח בשבת? לא ידעתי

cobainos

New member
כן

אני בשייפ פתוח 9-17 אם לא היה פתוח בשבת אני לא בטוח שהייתי נרשם

חןשסק

New member
הם לא כשרים!

טרפה!!! בטח מתאמנים שם חזירים! והם מזיעים גבינה!
אל תתייחסו, השתגעתי היום.

cobainos

New member
יהיה בסדר.

את חווה את גיל ההתבגרות אבל עוד מעט זה יגמר.

אני- ארוךךך

אני אתחיל כבר מיום רביעי: רביעי- בבוקר הייתי בחדכ ובצהריים נסעתי לחיפה לטקס סוף קורס חובלים היה נחמד, אבל אין מה להשוות בכלל לטקס סוף קורס טיס... אז לא התלהבתי יותר מידי אחכ נסענו לאכול שם והלכנו גם למקום שהמסיימים והחבר'ה שלהם הלכו אליו כדי לעשות הצגות וסרטים על עצמם ושטויות כאלה (אחרנו לשם ופספסנו את הרוב אז זה לא היה כזה שווה) חזרתי הביתה בשעה 3 חמישי- בבוקר ביקרתי בצבא נדמה לי שבמהלך אחהצ לא עשיתי כלום ובלילה נסענו לעוגן למסיבת חובלים (כןכן, הם השתלטו לי על השבוע) התחיל לדעתי די על הפנים, מה גם שנאי מנסה לא לשתות עכשיו (למרות שכן שתיתי קצת בסוף), ודווקא כשהתחיל להשתפר 2 מהבנות שהייתי איתן רצו ללכת הביתה זה היה ב3 וחצי וזה היה ממש מבאס כי סמקק עד שהגענו לשם ושילמנו 50 בכניסה ומתחיל להיות נורמלי אז זזים??? שישי- בבוקר חדכ אחכ ים (פלמחים הקיבוץ) ואז סתם סתלבט בבית בהתחלה חשבתי לוותר על מסיבה, אבל אז שמעתי על מסיבה במכבים וממש רציתי ללכת אליה בסופו של דבר הלכנו בכלל ללה פארק. אני לא אוהבת את המקום הזה. נקודה. חולי נפש, עשו שם מין חממה ואי אפשר לנשום, שלא נדבר על לרקוד. מזללל שפתאום ידיד שלי שלח לי סמס אם אני נהנת במכבים, ועניתי לו שאני בלה פארק ושעל הפנים, ובמקרה הוא וחברים שלו אספו משם מישהי אז אספו גם אותי, והנסיעה בחזרה הביתה היתה החלק הכי מרגש בכל הערב (באמת היה מצחיק וכיף) היום- הייתי בים עם ההורים (נסענו לפמלחים, הם היו ממש חצופים אז לא נכנסנו ונסענו בסוף לחוף שרתון- היה פשוט ת-ע-נ-ו-ג) וחזרנו ואכלנו ועכשיו אני סופסוף מתחילה להתאושש אחרי שעתים שהייתי בהם חצי מתה מעייפות מצטברת מכל הסופש... עוד מעט אני אמשיך לראות את הסרט בבל בערב לא יודעת מה עושה צ'אווה

חןשסק

New member
הממ אני

בחמישי הייתי עם כאב ראש עצבני ונרדמתי ב9 וחצי, ופספסתי יומולדת של חברה בהיי-בר ברחובות
. בשישי קמתי ב-10 (10 וחצי שעות שינה!) והלכתי לחברה להכין כדורי שוקולד מעניינים ומשונים (עם סוכריות גומי, סוכריות קופצות, שוקלד לבן ומריר... למי שהתעניין) בשביל יומולדת של ידיד שלנו. בערב אותו ידיד עשה מסיבה אצלו בבית עם מלא אלכוהול ואחר כך הלכנו לנען. היה ממש כיף, בייחוד לקראת הסוף
(כנראה שרק אני מבינה כרגע למה רק לקראת הסוף). היום קמתי שוב ב10, חיכיתי לטלפון מחברה שניג'סה לי ללכת לים (יש לי גם בגד ים חדש שרציתי להשוויץ!) ואחרי שהבנתי שכולם יבשים, מצאתי את עצמי עורכת תמונת מטופשות בפוטושופ ובפורומים ובמקושרים. היום בערב? אלוהים גדול...

NoWords

New member
סופשבוע די משעמם.

שלשום - אישה מפגרת עם ג'יפ ענק נכנסה לי ברכב|: הייתי בדרך לים, הורדתי סרט בבלוקבסטר והופס. תאונה. אז כבר לא הגעתי לים. בערב ראיתי "הסימפסונס: הסרט" עם אחים שלי. קורע מצחוק, שווה ללכת אתמול - לא עשיתי שומדבר מיוחד למען האמת. חיפשנו שעתיים מה לעשות, בסוף סתם פרוזן יוגורט באנדריי שמפוצץ בערסונים וזה נורא עצוב לראות... היום - ארוחת צהריים משפחתית שכזאת, הזמנתי כרטיסים לNIN!!
, ובערב כנראה פוגשת חברה שלא ראיתי באמת המון זמן. בלילה אין לי שמץ, כמו שנועם אמר- אלוהים גדול. נקווה לעשות משהו מעניין.

NoWords

New member
כן כן, NIN באים לארץ בספטמבר!

5.9 יש כרטיסים מוזלים דרך אורנג' אז תבדוק באתר שלהם

אממ אז ככה :)

יום רביעי נראה לי הייתי בלה מורס.. היה כיף.. ואז נפגשתי עם הממ .. היא מגדירה אותנו חברים.. אני מגדיר אותה 'מזרון'. היינו בגני יהושע באמצע הלילה במדשאות המטורפות! ידעתם שיש קיפודים חמודים מסתובבים בפארק הירקון בלילה ?? היה מצחיקק.. וגם היה מצחיק שזה היה כמו אסקימו לימון שאחרי שעתיים של פעילות ערה צצו הממטרות מהדשא והתחילו להתיז לכל עבר..הממ חמישי היה סוג של ערב נוסטלגי !! פתחנו ת'ערב באיימיש עם בירות וצ'ייסרים .. ואחרי זה זזנו נסענו לת"א לעשות סיבובבב ולראות זונות בחוף תל ברוך! זה היה מצחיקקק.. בנצור נרדם באוטו.. ועצרנו ליד זונה קוקסינל ואמרנו שחבר שלנו חוגג יומולדת והוא מאחורה ישן ועייף ומסטול.. ואם את יכולה להעיר אותו ואנחנו משלמים וזה.. אז פתחנו את החלון שלו והוא התעורר בשוק.. המראה היה מזעזע .. חחח .... הכל צולם כמובן.. והיה מצחיקקקק ... עוד שניה השתנתי שםםםם חחח אחרי שעברנו כמה מהסקשיינים שהיו שם עפנו הביתה.... יום שישי, כרגיל בצהריים שישיסל ובערב הלכתי למסיבת שחרור של ידידה בת"א.. היה חביב ביותר וראיתי כמה אנשים שלא ראיתי מלא זמן .. אחרי זה זזנו לחבר שלי.. עשינו אצלו בבית 'ערב משחקי חברה'.. היינו שם איזה שעה.. ובסביבות 2 ככה זזנו לחוף בראשון.. ישבנו ב'פלאיה' ופתחנו שולחן איזה 12 איש.. והיה מצחיקק.. פגשתי שם גם חבר ילדות שבמקרה ישב שולחן לידנו.. וזזנו משם סביבות 4 וחצי.. חבר שלי נתקע עם האוטו בדרך חזרה.. האוטו התחמם.. ניסיתי לטפל ולשים מים ברדיאטור.. הוא נסע לאט הביתה ועשינו פיזור לבנות מהמזרח.. שבת קמתי היום בצהריים.. קצת פלייסטיישן עם אחי.. ואז באולינג עם כמה חברים במקום הזוי בבת ים! 15 שקל משחק! מקום של עבריינים! משו מצחיק סוףףף סגנון 'הבורר' חחח ... חזרתי לא מזמן.. ובערב.. אלוהים גדול.. עכשיו אני הולך לבקר קצינה שסגרה שבת.

למעלה