שרשור סופ"ש

Shark Alarm

New member
אם היית מעלה את זה ככה בלי כל קשר ../images/Emo26.gif

למה שרויטל רשמה, אני מאמין שכל הדיון על נכונותה של ההודעה לא היה מתקיים. אבל ברגע שהגבת להודעה של רויטל וכביכול הפכת את השערותיך לעניין אישי שלה- זהו לא דיון על נושא "ציבורי" אלא דיון על נושא "פרטי". (מה גם שהעיתוי לפתוח דיון כזה (אם היית פותח) היה יכול להיות ממש במקום- אתמול היה ט"ו באב- חג האהבה. כמובן שמי שלא קורא עיתונים/רואה חדשות יופתע.. חחחח) מקווה שהדברים שלי יצאו ברורים

בד"כ בחיים האלה בכל תחום.. פתיחת דיון

באה לאחר תגובה למקרה שקורה בין אם הוא מאפיין, בין אם הוא קשור או לא, בין הוא רק מזכיר לנו.. וככה היה פה.. המקרה של רויטל הזיז לי דברים בראש, לקחתי את לכיוון יותר רציני ושאלתי שאלות.. זה הכל :) הדברים שלך יצאו ברורים וכבר טחנו ת'נושא..

cobainos

New member
הנטייה שלך לחשוב

שכל פעם שבן אדם מתעצבן או מתגונן מהאשמות ודברים שאתה מטיח בו זה בגלל שהוא "יודע שאתה צודק" (ואתה בן אדם דרמטי שכל הזמן מטיח דברים) יותר מעצבנת מהדברים עצמם שיוצאים לך מהפה\מקלדת. שים לב שאתה פשוט מעצבן אנשים ככה. אני אולי התרגלתי לזה (למרות שלפי התגובות שלי אולי לא) אבל לאנשים שאתה לא מכיר...באמת שאין צורך.

אני עדיין חושב שאני ברוב הפעמים צודק.

אתה אמנם מתעצבן גם כשאתה צודק וכשאני טועה. אבל רוב האנשים מתעצבנים ומגיבים בצורה כזאת מתגוננת דווקא כשמשהו פגע בנק' רגישה אצלהם. והעצבים שלהם זאת הבעיה הפרטית שלהם.. בגלל זה ג.יפית ממליצה! רגיעון של הדס.............. חחחחח

cobainos

New member
לגיטימי שתחשוב ככה

אבל לא כל פעם שמישהו מתעצבן על דברים שאתה אומר זה בגלל שהוא חושב שאתה צודק או בגלל שנגעת בנקודה רגישה. לפעמים אנשים מתעצבנים בגלל הדיעה שלך או הנוסח או משהו כזה ולהגיד משפט כמו "אתה יודע שאני צודק" זה בערך הדבר הכי מעצבן שאתה יכול לעשות

חח או קיי לקחתי לתשומת ליבי אבל כנראה שאצל

כל אחד יש דברים שלא משתנים.. כוחו של הרגל. אצל כל אחד יש דברים מעצבנים כמו אצלי אצלך ואצל כולם.. אין מה לעשות..

טוב הבנתי אותך, לא הולכת להיגרר לויכוח חסר

טעם וריח, אתה גם ככה תמיד חושב שאתה יודע הכל וצודק בכל, וכל מי שלא חושב כמוך הוא מתגונן...אז יאללה ביי.

הויכוח הוא לא חסר טעם :)

וזה לא עניין של חושב כמוני או שאני צודק. ההפך, לא אמרתי הפעם שאני צודק, לא אמרתי שאת עושה משהו, לא אמרתי שמה שאני אומר זה נכון, פשוט הבעתי דעה וביקשתי לשמוע את דעות האנשים לגבי עניין שנגעתי בו... על מה כל העצבים ... חבל ....

חןשסק

New member
נו?? איך היה??

אני מכירה את ההרגשה של "וואו! זה עבר!!" מזל"ט

Shark Alarm

New member
היה בסדר... .../images/Emo26.gif

נחכה עוד חודש (הלוואי שפחות) לתוצאות ואז יהיה הרבה יותר טוב

למעלה