שרשור סופ"ש

cobainos

New member
אח יניב יניב../images/Emo6.gif

מה יהיה איתך מה?! חתיכת שרוט "היא מגדירה אותנו חברים.. אני מגדיר אותה 'מזרון'" חחחח...איפה הכבוד לנשים?
העיקר שאתה נהנה. מתי תיגמל מהזונות?! היית עושה את זה בכתה יב

חחח נעם.. שמע........

הכבוד לנשים מונח במקומן, לא כשהבחורה היא הדבר הכי סתום והכי טיפש שראיתי בחיים.. וחוצמזה היא רקדנית, ועושה שפגטים ויש לה גוף מטורף, וכיף לנו ביחד. אז למה לא........ אבל להיות חבר של מישהי כזאת.. אלוהים ישמור. והחלטתי שהתאהבתי מספיק בחיים ותמיד אני טוב לב ורגיש, בא לי פעם אחת בחיים להנות עד הסוף בלי לחשוב מעבר לזה ופשוט להשליך את הצידה אח"כ כמו קליפת בננה רקובה.. חחח . ואני נגמלתי! הייתי עושה את זה בסוף י"ב.. לפני צבא.. חחחחחחח ואנשים הציעו יום חמישי סיבוב זונות.. אז אמרנו יאללה נוסטלגיה לזכר הימים ההם.. היה מצחיק דווקא..

סופ"ש נחמד מאד אבל קצת מעייף

חמישי - יצאתי עם חברים לחוף הים עד 2 בלילה, הבעל היה בבית עם הילדים. שישי- עבודה בבוקר, בערב ארחות ערב אצל חמתי שבת- בבוקר קאנטרי גלי הדר , אחה"צ- קניון חולון , ארחות ערב בארומה

נכון.. אבל זה מתכון לבגידות ופחדים וקנאה.

למה הוא לא מכיר אותם.. למען השם יש לכם ילדים והוא לא יודע עם מי את הולכת לבלות בלילות סופ"ש ? בכיף שישאר בבית וכל אחד יקבל ת'חופש שלו איזה פעם בחודש לעשות ערב בנות או ערב בנים או סתלבט כזה חבר'ה כל אחד.. אבל הכרות שטחית או משו כזה.. בכל אופן, נשמע לי תמוה.

וואוווו איזה שטויות

קשר בין בני זוג לא צריך אובססיבי ומלא קנאה ולצאת לבד זה מצויין ואני גם לא מבינה איך לצאת מידי פעם עם חבר'ה ישנים זה מתכון לבגידות?! על אמון בין בני זוג שמעת? אגב, מין הדברים משתמע שהכרות שיטחית כן יש שם (הוא "לא ממש מכיר")

אז ככה..

אצלי משתמע שהוא לא ממש מכיר, אז הוא לא ממש מכיר, פשוטו כמשמעו. ואמון יש וצריך להיות.. שמעת אבל על אחוז הגירושים בימינו? אחוז הבגידות? על מה שהאינטרנט, הסמסים, הפלאפונים, והחיים המהירים וההישגיים עושים לחברה מבחינת האהבה והרומנטיקה ? אז אם שמעת, אז את בטח מבינה שהמושג 'אמון' השתנה קצת בנוסח שלו לעומת לפני 100-200 שנה שהיו חיים בעיירה או כפר קטן .. ולא היו פלאפונים ולא היה אינטרנט והכל היה יותר קטן ובר-שליטה. אז חלאס לשחק אותה תמימה.. את יודעת בדיוק באיזה עולם את חיה .... אז ההערה שלי במקום.

S L I P Y

New member
../images/Emo6.gif אני לא מאמין שאני נכנס לזה...

לא מכיר - אין לו מושג מיהם (לדעת את השם לא מספיק) לא ממש מכיר - הכירות מינמאלית...היתה היכרות אבל היא לא עמוקה... ואגב כל השטויות האלה על קידמה (פלא',אינט' וכו') אכן בעיות רבות לה... אבל... אמון הדדי (ופי כמה כשמדובר בבני זוג [ועוד יותר לאחר מיסוד הקשר]) מתגבר על הכל !!! -לפחות ככה אני רוצה להאמין- *מישהו אמר פרנוייד ?

משפט המפתח שלך שאמרת בהודעה..

"לפחות ככה אני רוצה להאמין.." אז תאמין כמו שאני מאמין, אבל קשה להאמין כשאתה רואה מה שהולך סביבך, אתה רואה את העובדות המוצקות ולא יכול להתעלם מהם לשניה ... אתה רואה את כמות הבגידות, כמו הפגיעות, כמו החוסר אמון וכנות בין בני זוג. אתה רואה את זה על בשרך ועל בשר חברך וידידותיך.. ואתה מפתח צורת חשיבה, כמובן שבכל קשר אתה נותן אמון ומקווה לכנות ואמון ואהבה כנה. אבל לא תמיד זה ככה.. זה מה שעצוב. אז ניתן למנוע את זה על ידי קביעת אורחי חיים עם 'טעם של פעם' שדרך אגב לדעתי החיים פעם לא היו פחות טובים מהיום, אולי יותר פשוטים מבחינת העשייה אבל פחות טובים. פשוט זה לא בהכרח פחות טוב, ואומר את זה אחד שאוהב ת'חיים "הטובים".. ואוהב לנסות ולעשות הרבה דברים ולחיות כל רגע ורגע והסתגל לעולם המהיר והמודרני בצורה הכי טובה שיש.

S L I P Y

New member
אז קנה לך כלה...

תמורת 15 גמלים, דיר כבשים בינוני ועוד כל טוב מיני דגנים... ותעשה בה כרצונך... אפילו תנעל אותה אם תרצה... חזרתי מספיק אחורה ? ובקשר ל"אמונתי" אני חושב שחלק בלתי נפרד מזוגייות (או חברות) זה האמון...

לא אעשה את זה..

רק רציתי להראות לך מה המודרניזיציה עשתה ליחסים בינו לבינה.. כנראה שהאחורה היה יותר טוב מבחינה מסוימת לעומת היום אם כל כך הרבה זוגות מתגרשים ורבים בבתי המשפט ובין משפחות יש סכסוכים והילדים נפגעים ויש כל כך הרבה ניכור והתא המשפחתי נהרס לעומת מה שהיה פעם, מסכים או לא? ברור! חלק בלתי נפרד זה אמון וכנות ! מה שאני מסביר שהיום זה קיים פחות ופחות ..... זה מה שעצוב.

S L I P Y

New member
עזוב...תגובה אחרונה שלי בנידון...

אני לא אוהב לטחון מים... אין פחות אמון או כנות... יש גרושים...פעם זה היה טאבו... לאט לאט הזמנים התקדמו ואנשים הבינו שהם לא חייבים לחיות חיים שלמים בגלל טעות אחת... מקווה שהבהרתי את עמדתי... אין כאן נכון ולא נכון ולכן אין טעם להמשיך עם זה...

או קיי, כולנו בני אדם ואף אחד לא אלוהים.

בני אדם עשו, עושים ויעשו טעויות. מי קובע מזאת טעות? מי יודע מי יטמון בכפו העתיד הרחוק? מי קובע מהי טעות קלה, גדולה או קריטית ? מי יודע זאת ? למה לפרק משפחה ולהסתכסך ולבזבז אנרגיות חשובות, להרוס חיי ילדים, להרוס חיים אישיים, למחוק זכרונות וכל זאת כי אתה חושב שיש הזדמנות להיות יותר 'מאושר'. אתה בכלל יודע מזה להיות מאושר ? אתה יודע מזה אהבה ואושר שאתה מדבר ככה? אתה חושב שזה קוטג' שקנית בסופר והחזקת במקרר סגור ואז הוא התקלקל ואתה יכול לגשת ולהחליף אותו בזמנך החופשי ? הזמנים התקדמו ולא לטובה, תראה איך העולם נראה. יותר מלחמות, יותר אסונות, יותר פשעים, מזג האויר משתגע, העולם נהיה צפוף ומהיר, יותר מחלות, יותר קשיים ועוני פחות צדק, פחות שמחה, יותר דיכאון, אומרים שדיכאון תהיה המחלה הנפוצה במאה ה21, אתה רואה קשר בין הדברים ? יכול להיות. תחשוב פעמיים לפני שאתה מדבר שטויות..

cobainos

New member
מה שאתה אומר אולי נכון חלקית

אבל אין לזה שום קשר לזה שהיא יוצאת לבד... אתה תמיד כזה דרמטי.

לא דיברתי אליה ספציפית..היא בחרה להגיב

לכיוון שלה ולקחה את זה אישית. פרויד היה אומר על זה משהו ............... בכל מקרה, ברור שזה נכון חלקית ויש בזה משהו, זה לא תמיד נכון, בחרתי להסתכל על זה מזוית מסוימת סה"כ ולהעלות שאלה ולראות את דעות האנשים....

אוי סימבה הרגת אותי עכשיו ......

כמובן שאני לא חייבת דין וחשבון אבל אני בכל זאת רוצה לתת לך שיעור קטן בזוגיות בין אנשים נשואים. אז קודם כל שאמרתי לא ממש מכיר , זה בדיוק ככה. הוא מכיר, הוא פגש , הוא יצא איתנו פעם אחת , וזהו, בזאת מסתכמת ההכרות. וכן יש לנו ילדים משותפים , ויש בננו אמון , ויש בננו הבנה, ויש את הצורך של כל אחד ואחת מאיתנו לצאת קצת לבד- זה בריא, זה נותן אנרגיות, וזה מאד משפר את היחסים בננו. אני מאחלת לכל זוג נשוי זוגיות כמו שיש לנו . ותאמין לי שמי שרוצה לבגוד יעשה את זה בלי קשר ליציאות לבד, בגידות יש במקום העבודה, בלימודים, וב-1001 מקומות אחרים . אם יש אהבה , ויש אמון הדדי, הכל מעולה!!!! תודה על הדאגה....

אם הייתי פסיכולוג ואם יקרא את זה פסיכולוג

מנוסה אז הוא יוכל להגיד לך שבתגובתך ניכר כעס והתגוננות רבה. אולי לא בגדת עדיין אולי כן, אולי יש בך את הנטייה או הרצון להתנסות במשהו, אולי זה הטעויות של תחילת הנישואין. אני לא דואג.. כי אני לא ממש מכיר אותך, סתם פתחתי פה דיון על בגידות ולא דווקא בהקשר לזוגיות שלך אבל את סחבת את זה לכיוון הזה, אני שמח ומקווה שיש לך זוגיות נפלאה ושיהיה לך ולבעלך רק טוב, לא ניסיתי להסיק שום מסקנה אלא רק להעלות השערות ותובנות כלפי זוגיות וקשרים במאה ה-21.. וכמו שאמרת אפשר לבגוד ב1001 מקומות, ואם את מודעת לזה ויודעת את זה, סביר להניח שאת חושבת על זה ואולי עושה את זה חס וחלילה.. בכל מקרה אני מקווה שלא ומאמין לך שלא כי אין סיבה אחרת מלתת אמון בבנאדם גם אם הוא שקרן. בלי נתינת אמון איבדנו הכל. תחשבי על צורת ההתגוננות שלך, תחשבי מזה מביע...

הפעם האלף שאני שומע שאני חצוף...

וזה לא רע, כי אני מקלל אף אחד, אני לא פוגע באף אחד.. אני מאיר באור בוהק מצב שאולי הוא אמת לאמיתה שאף אחד לא רוצה לדבר עליו, לא רוצה לחוש בו או לראות אותו או לעסוק בו. אז אם זאת חוצפה, אז אני מאחל לעצמי להיות חצוף עד סוף חיי :) החוצפה שלי היא חיובית ועם כיוון חיובי. לעומת זאת ! ! ! החוצפה שלך שאת קוראת לי חצוף, זאת חוצפה אישית ומעליבה ושלילית.. שלא תביני לא נכון, לא שנעלבתי ממך כי אם הייתי נעלב ממך אז באמת מצבי היה נורא :) יש מס' מועט אנשים בעולם שיגידו לי משהו כזה ואני אוכל להעלב מהם, על כל השאר אני צוחק אם היו אומרים לי חצוף. את לא מכירה אותי אפילו .. ועל כך שאני מעלה דיון על בינו לבינה במאה ה-21 את קוראת לי חצוף!!!!! חצופה שכמותך.

למעלה