שרשור סופ"ש

MaddyD

New member
איכס

היום - קמתי אצלו. חזרתי הביתה עם אבא שלו, למדתי קצת, הולכת ללמוד עוד, אחרי זה לפסיכומטרי, אולי בירה בערב. אני בספק גדול כי מחר בבוקר שוב פסיכומטרי שישי - קמה בבוקר מוקדם ממש, פסיכומטרי בשמונה. חוזרת הביתה הולכת לרופאה, [אני, סרטן? מה פתאום. חס וחלילה]. ארוחת צהרים עם חברה, אחרי זה נוסעת אליו, מעבירים את היום בלימודים ובערב כלום.. סתם נשב ונלך לישון מוקדם שבת - קמים בשש הולכים לבר מצווה של בנדוד שלו צריכים להיות שם בשבע וואט דה פאק. חוזרים הביתה, לומדים עוד. בערב הולכים עם המשפחה שלו למסעדה לחגוג את הברמצווה או משהו כזה.. ובלילה הוא אמר שנצא לאנשהו. אבל יש מצב שאני בכלל חותכת חזרה המרכזה ויוצאת עם חברות. זהו

Liraz 6q

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

חמישי- שעתיים בבסיס.. בסביבות 4 וחצי יוצאים לכיוון אילת.. שישי- נקום בבוקר ליום של שופינג משותף חח בטח נאכל צהריים בחוץ בערב ארוחת ערב ובלילה יומולדת לסססאפיר ואחרכך נצא בטח :] שבת- נקום, הג'חנון המסרותי ונצא לכייון רמלה.. בערב בטח באיי באר ברחובות.. אחלה סופ"ש שבעולם!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif איזה סופשבוע?! אין לי דבר כזה ../images/Emo10.gif

היום בצפר מ8 עד 1 כי משתלם להיות 3 יחידות מתמטיקה
מתחילה ללמוד לספרות יורדת עם אמא למרכז לסידורים עולה חזרה ללמוד עוד חזרות לרינת מ8 עד 9 שיעור פוינט מ9 עד 10
מחר בצפר מ8 עד 1 חזרות לבגרות של טל עולה הבייתה קצת ללמוד לספרות שיעור פרטי באנגלית מ4 וחצי עד 5 וחצי עושה סיבוב עם האוטו של אבא [עם אמא בתוכו
] בחנייה הגדולה חוזרת הבייתה ללמוד נוסעת עם החבר למקס ברנר והוא בא לישון כאן/אני אצלו
שבת קמה אצל החבר/הוא פה מ11 וחצי עד 3 בחזרות לריקוד של יעל הופמן לומדת לספרות חזרה של הדר לבגרות [גאד לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!] לומדת לספרות נולד לרקוד אחלה סופשבוע ממש..

LimiMimi

New member
חתיכת סופ"ש.

חמישי - אני הולכת לעשות גבות בשלוש, עובדת מארבע עד חצות. בחצות נפגשת עם נעמוש.
שישי - ב12 יש אזכרה לאבא, זה פשוט לא נקלט... אח"כ יבואו לכאן אנשים. בערב אנחנו נוסעים למושב לארוחה ואח"כ מסיבת גיוס אצל אפרת בבית. אני לא מאמינה שהיא מתגייסת...
שבת - אני הולכת אליו.
ובערב חוגגים לדנה יומולדת!

moruush

New member
../images/Emo90.gifאהההא

היום בי"ס מ9:00 - 13:30 ב15:00 ישיבת צוות מ17:30 - 19:00 קלאסי 19:10 - 20:40 מודרני
מחר בי"ס מ9 - 11:30 אח"כ לא יודעת מה [אולי קניות וסידורים] בשבט מ15:00 - 17:00 או קצת יותר.. בערב ארוחה אח"כ ערב בנות כ[?] אצל חברה, חוגגים לחברה יומלדת
.. אין דבר יותר כייף מערב בנות. שבת אמממ עוד לא ידוע, אולי לחגוג למעין, יום עבודה אולי קניון או משהו וכמובן, המון שיעורים
סוף שבוע טוב בננות.

s h a r o n 7

New member
לא מתאייייים שיגמר כבר../images/Emo126.gif

חמישי בצפר, שיעורים במתמט' ותנ"ך, ישב"צ, יום עבודה ציוותי, להתקשר להורים של חניכות, לדבר עם החניכות, מסעדה בערב שישי אחרי בצפר יומולדת לחברה
, אח"כ פעולת בוקר טבע, הגשת טיול ובערב אוליאולי מוזס שבת לחרוש את האמאמא של הלשון, בצהריים ארוחה משפחתית אצל סבתא, אולי לקפוץ לשבט, פעולת שכבה (?) ראשון אח שלי מתגייייייס

Oo The Gush Oo

New member
אני בבית כבר מ-12:30!!

איזה טירוף. מאז שעברתי לבא" זה לא קרה. חמישי- יצאתי לחר"פ דרום בטיולית של 07:30. לעשות בדיקות דם. (בסוף לא עשיתי כי אתמול תרמתי דם בבסיס וכנראה שזה משפיע) ב-10 וחצי הייתי בת"א, ואז נסעתי אל אמא. עכשיו באתי לפה לברקן. תיכף לסדר את החדר ואז לדפוק מקלחת טובה. בערב עידני בא לפה, נשב נראה סרט ונתכרבל לנון בכיף. שישי- לקום לקראת הצהריים. אולי לסרט עם אבא ואחים שלי הקטנים. אח"כ אל אמא, סבתא באה לשבת אליה, אני אעזור לה לבשל ואשאר לארוחת ערב. בערב לריץ' בת"א ואז לישון אצל אהובי. שבת- ג'חנון כשנקום. שאר היום סתלבט ובערב בטח נקנה כברגלנו טוסט נקניק, נשב לראות השרדות ואח"כ אני אצא לקצת עם החברות ויחזור לישון אצלו. אני כל כך אוהבת סופ"שיםםםםםםםםם

EVE Lights

New member
מיאו.

היום - בערב מכבי ואולי אח"כ אביב יבוא לפה, מקווה שכן שישי - אם הוא יבוא אז הוא יחתוך בבוקר לקורס שלו ואני אשאר לישון. אם לא אני סתם אשן עד מאוחר ואתחרדן בבית. בערב שוב איתו, או שנצא או שנישאר בבית שבת - ארוחת צהריים, שאר היום סתם להתבטל ובערב אולי לצאת לאנשהו סופ"ש מקסים ובתקווה בלי גשם, אמן!

SuGaRBabe1

New member
you're the lady that i love

היום - קמתי באיזור 10, ניקיתי את החדר והעברתי שטיפה בקטנה גם על הסלון, אכלתי קצת ותכף אני הולכת להמשיך לאכול..
אין לי מושג מה אעשה בערב, בעיקרון היו אמורות להיות תוכניות עם הבנות מהבסיס אבל כנראה שזה לא ייצא לפועל... אם לא ייצא איתן אז אולי אני פשוט אוותר על לצאת היום- בזבזתי אתמול כלכך הרבה כסף שנראה לי שהחשבון שלי כבר מתרוקן לאיטו... מחר - בבוקר עם שתי חברות מהצבא ביום פתוח של מכללת רמת גן... לא שאני מתכוונת ללמוד שם- אבל סתם מעניין לשמוע... חוצמזה שלא ראיתי את שתי החברות האלה איזה כמה חודשים טובים אז יהיה נחמד לראותן :) מתישהו באיזור הצהריים זה אמור להגמר, ואז אולי אני אקפוץ לקניון או משו.. בערב אין ארוחה אצל סבתא אז אפשר לדפוק שנ"צ איכותי :) ובלילה מסיבה כלשהי... עוד לא החלטנו איפה. שבת - בטח התבטטות בבית כל היום, ובערב יש איזה יומולדת לחברה מהצבא של חברה, אז אני וחברה אחרת שוקלות להדחף
אם לא אז נמצא כבר משו אחר לעשות...

SuGaRBabe1

New member
אוי איזה הזוי היה אתמול...

הייתי בנען כאמור... הערב התחיל בכלל אצלי בבית כשאני וחברה שלי שתינו קצת ג'וני לפני שיצאנו... אז יצאתי כבר מחוממת להתחלה... במסיבה ראיתי את ידיד שלי שהזמין אותי לבאד אפל... ואחר כך גם לפיג' אבטיח... ואז ראיתי איזה ידיד של חברה שלי שגם הזמין אותי לפיג' אבטיח... ואז גם חבר של ידיד שלי הזמין אותי לבאד אפל - מסתבר שהוא מכיר את אחד מהבעלים של המועדון אז זה היה על חשבון הבית
ובאופן כללי ראיתי את האקס וחברות שלי הפקירו אותי איתו... ("ראית איזה חברות רעות יש לי? הפקירו אותי לבד איתך..." - "מה קרה לך איתי זה אף פעם לא הפקרה..." כן בטח) והייתי עם חבר של ידיד שלי... שזה הזוי לחלוטין כי אני מכירה אותו כבר שנה+ ואף פעם הוא לא יותר מדי שם עליי... אבל נראה מה יהיה עם זה... :) ועכשיו חברה שלי אמרה לי שהאקס כל הזמן הסתכל עליה ועל חברה שלי וקלט שאני לא איתן... ובטוח הוא ראה אותי עם חבר של ידיד שלי.... לא נעים... היה הזוי לחלוטין אבל כיף :]

בונא השבועות רצים!!!!

לא הספקתי למצמץ וכבר עוד סופש!איזהכיף חחמישי- חזרתי הרגע מבית ספר, ש"ב במתמטיקה והמון!יותר מאוחר לעזור לאמא במטבח [מחר באים אורחים וחברים וזה...] בערב אירוע משפחתי [ה4 השבוע...ובכל ה4 האלה שתיתי כמו איזו זונה, הפעם -לא!!] שישי- בבוקר אזכרה למורה, ביתספרר, יום עבודה בשבט, בערב אורחים וחברים באים. ועוד יותר מאוחר בערב יוצאת עם חברים השמועה אומרת על ערב סטנד-אפ- יכול להיות אדיררר! שבת- בטח ש"ב או משהו ואז פעולה.

נראלי יהיה מעפן../images/Emo71.gif

חמישי- ביצפר עד 13:30 כלוםכלוםכלום ללמוד למורשת נראלי שישי- ביצפר עד 12:00 בוחן במורשת ללמוד לפיזיקה! בערב:לצאת/להישאר בבית.אני בכאסח עם ההורים שבת- ללמוד למתמטיקה ולפיזיקה אולי אצל כפית בערב?. כמה לימודים יו

Fragile rose

New member
משעמם משהו

חמישי - בערב עבודה. נקווה לטיפים ושהדכאון הזה יעבור בשעתיים הקרובות כי אין לי כוח לזה. שישי - בישולים בישולים בישולים ואז באים אורחים ליומולדת של אמא. אח"כ יוצאת עם חברים לאנשהו. בחיי שאין לי מושג לאן. שבת - בסביבות הצהריים נוסעת לחברה שלי. לשעשע אותה באבט"ש שלה. יהיו צחוקים. אנחנו באים חבורה של 6 אנשים עם נרגילה וזה

שיהיה כבר סופ"ש הבא, פליז

היום - הייתי בעבודה 7:45-15:45, אני הולכת להתמוטט למיטה בערב נפגשת עם רינ והבחור האינאפרופרייטלי זקן ואנחנו הולכים לבק דור. אולי נראה שם את לורן אה ויש יומולדת לרעות! נראה איפה לדחוף את זה מחר - מיתוס 10-14, בלילה... שבת, כמה מפתיע. אחי, גיסתי, האחיין המושלם והאחיין הקטנטן באים אלינו. אם יהיה לי זמן לפני כניסת שבת, אני אכין את העוגת גזר הטעימה שאני רוצה לנסות כבר הרבה זמן.. שבת - שבת במוצ"ש שג ולוגן / משהו עם יקיר ויניב כי זה לא חוקי לא לראות אותם יותר מיומיים! אה אה ולקפוץ לצליל עם פרחים, או עוגה או... משהו שיעודד אותה, היא ממש חולה. :[

Lost Lullaby

New member
ווהו

אני לא יודעת אם אני אמורה להיות בבית עכשיו*-) היום בערב מסיבת יומולדת לחברה מחר יומולדת לאחותי + אחרי זה מסיבת גיוס לחברה אחרת שבת לודעת להלהP:

טירוף אבל כיפוש.

אז היוווווום. היה בי"ס ארוך ומייגע במיוחד, ואח"כ ליהיא באה בהפתעה (נתקעה בלי מפתח מחוץ לבית ריק) היא קפצה עכשיו שניה לרופא שלה, הזמנו אוכל סיני, ואנחנו לומדות מתמטיקה ביחד.
בערב יש לי שיעור פרטי במתמטיקה כדי להיות מ-מ-ש חכמה. אחרי השיעור רויצ ושקד באים אליי ונשחק טאקי ונאכל ונעשה שטויות כמו בימים הטובים, ואז שקד נשארת לישון. שישי- יש בי"ס שמתחיל מאוחר כי התבטלו שעוווות.
אח"כ הביתה, חרישה מאסיבית למתמטיקה. אח"כ להיפגש עם טלי, ולהמשיך לחרוש יחד. אח"כ אמא מקפיצה אותי לשקד, ארוחת ערב ופינוקים אצלה, ואז לסינמטק עם שקד, אור, איל ויערה. פלאנט טרור, חסין מוות והמוסד הסגור ברצףףףףף.
כמה קולנועיזם מענג. אח"כ ליערה לישון אצלה וכיף. שבת- לקום ממש ממש מוקדם, להיפגש עם כוווולם על ספסל ולצלם את התרגיל של אור כבר. משם מהרמהר לארוחת יומולדת לסבתא, ומשם עוד יותר מהר ללמוד מת' בבית עד הלילה.

למעלה