שרשור סופ"ש

הסופ"ש שלי התחיל רק היום |:

bemmer היום - ישנתי שנ"צ והיה מעולהההה עכשיו גריז בטלויזיה, עוד שנייה הולכת לראות. יותר מאוחר זורמת עם רעותי, חבר שלה וחברים שלו לאיזה מסיבה באיזור, כנראה לנען. פיצוי על הסילבסטר, שלא יצאנו
כמה כיף שבת - לישון לישון ו... לישון. בצהריים הולכת לרעותי לסגור על הצימר, וזהו. בלי יותר מידי פעילות כי אני הרוגה

*bummer. היה מזוויע אתמול,

בלשון המעטה, תודות לחברים ה"נחמדים" של חבר של חברה שלי רעות.
אני לא יוצאת איתם יותר בחייםםם, חבורה של ילדים אינפנטילים. הכל התחיל מזה שהיינו שישה בסה"כ, והיה לנו רק אוטו אחד, הרכב של רעות במוסך. מה עושים? "שהבנות ייסעו במונית", ככה החברים שלו פתרו את הבעיה. אני לא מפונקת ולא פרינססה, אבל לשלוח אותנו במונית לבד בלילה? ונען זה קיבוץ די מבודד, לא במקום מרכזי. טיפת ג'נטלמניות אין להם, בחיי בסוף הסתדרנו איכשהוא, אבל היה הרבה מתח בנסיעה שתיקה כזאת שאומרת שחוברנו בכוח ביחד, בלי שום סימפטיה אחד לשני. ואז הם החליטו שהם רוצים לקנות אלכוהול ולשתות אותו בחוץ, יופי באמת.. והיה כבר מאוחר, רציתי רק להכנס לרקוד ולשכוח מהשבוע העמוס שעבר עליי, והם עושים מה שבא להם בלי לשאול בכלל, כאילו אני ורעות לא קיימות וסתם זה התדרדר והתדרדר וכל הערב היה מעפן. אני עם החבורה הזאת סיימתי.

aYaLoLy

New member
ההשעה תישע

ואני כבר שיכור\ה\\ כי בחמש דפקתי שלושה שוטים של טקילה ואז הלכנו למר ת' או תומר א ו וורטאבר ואפטרשוק ושלושה שוטים של בלק לייבל ומר מ', ד ' ות' באותו זמן ואני מתעלפת והרבה לישון ואז להעיר פינק פלויד ותומר יאמחי ווווווו ב 12 וחצי נראה שוב אותפ

aYaLoLy

New member
יואו ספרי לי על זה ;[

התעוררתי ב2וחצי בלילה עם 11 שיחות שלא נענו ואהעהא אני לא רוצה אפילו לעשות בקרת נזקים על אתמול. אני לא זוכרת מתי שתיתי כלכך הרבה בשנתיים האחרונות ;[

N o o s h y

New member
אתמול סיימתי טירונות.

החלטנו לא ללכת ל'לכת' כי היה איזה קטע מסריח בסוף הטירונות. בחמש וחצי הייתי בבית, בערב יצאתי עם דודה שלי מפריז, עם נעהלה והמשפחה לארוחת ערב, משם הם המשיכו ואני נפלתי לשינה מאחת עשרה עד אחת עשרה+ יקיצה בבוקר משום מה. היום: מקדולנד'ס עם קרן ואנה בצהריים ובערב פיגאל לכבוד אנה. מחר: יום בית. בא לי סרט טוב בדיוידי ובערב לא יודעת.

גם אניייי

חמישי - קמתי וסתם התבטלתי משעמום, ב4 וחצי משמרת ערב, היה איזה ליל פרפרים בקניון אז סיימתי ב11 ופשוט הגעתי הביתה לצניחה חופשית למיטה. שישי - קמתי והלכתי למשמרת בעבודה... שונאת לעבוד בשישי. חזרתי וסתם התבטלנו עד 8 ומשהו, אכלנו ארוחת ערב (אני, בוב, ערן ודוד שלי) ותכך הולכים להתארגן ויוצאים לשבת כנראה ברנטו.. או באידאה, נראה. שבת - אני לא עובדת אז כלוםםםםם! כל היום עם בוב כי יום ראשון הוא יוצא לקורס ואני בלעדיו כל השבוע
סופ"ש מהנה בננות :)

כלום../images/Emo2.gif

למרות שיש עבודה עצבנית בהיסטוריה לעשות אבל אני לא מצליחה להתרכז לחמש דקות בכלום אז שומדבר לסופש הקרוב!:)

AnGeL DoLlY

New member
נאדה

אתמול למדתי עד 13:00, ישנתי קצת ולהקה. הלכתי לישון מוקדם. היום- למדתי שלוש שעות, עד 10:45 ישר משם לקניון קריית אונו המחודש עם אמא ועוד 2 חברות, היה נחמד, קניתי מעיל בצבע שמנת עם כפתורים שחורים ממש ממש יפה, מ24/7 אך למעשה בעצם באתי כדי לחפש מכנסיים אז הודעתי לאמא שחייבים לעבור דרך היינס, ובק"א עוד לא נפתח עשינו סידורים אחרונים בסופרפארם ונסענו לקניון סביונים, קניתי מכנס היינס בסגול חציל כמו שאני אוהבת ואת הספריי שלי לשיער מהסופרפארם, יצאתי מרוצה
אכלתי בבית והלכתי לדני ללמוד לאנגלית עם מור משם ישר לארוחה אצל סבתא באביגדור ואז שומדבר..... פשוט לא היה משהו מעניין לעשות היום וגם מזג האוויר לא בדיוק אידיאלי. מחר ללמוד לאנגלית רוב היום+עבודה באזרחות, פרובבלי. איזה כיף לי

little shorty

New member
שבוע טוב :] באיחור

חמישי - עבדתי מהבוקר עד הערב, בערב אחרי תיכנונים רבים יצאתי עם חברה למסיבה והייתה הופעה של רן דנקר והיה ענק. שישי - קמתי בצהריים, השתעממתי, החבר בא לקחת אותי. שבת - קמנו מאוחר, אכלנו, הוא לקח אותי הבייתה, צבעתי לאמא את השיער, עוד מעט הולכת לאכול עם כמה חברות בקפולסקי.

למעלה