שרשור סופ"ש

SNoopY 26

New member
ועכשיו אני רוצה לבוא אלייך אני רוצה אלייך

להיות בתוך חייך בתוך האהבה כמה יפות עינייך, ליבי נמשך אלייך היום- ללמוד לאנגלית, מחר יש לי מבחן. שישי- לעבור את המבחן באנגלית בהצלחה, אחרי בצפר ללכת עם חברה לקוסמטיקאית ואח"כ בטח אלייה. בערב קידוש עם כל המשפחה ובלילה נאי מקווה לצאת לשבת אין תוכניות ספ"ש נעים

©big smile©

New member
יש תקווה שיהיה טוב.

חמישי חזרתי לפני חצי שעה הביתה מהבסיס [נסיעה נוראית!!! כמה פקקים, רציתי למות]. ישר הורדתי את המדים הזוועתיים ממני, ניסיתי לפתוח את החור באף כדי להכניס את העגיל שלא שמתי שבועיים וחצי או משהו [והצלחתי!]. עכשיו במחשב, ואוכלת סנדוויץ' כי אני רעבה. בסביבות 7 וחצי יוצאת לקחת את ספיר ואחותה הביתה, ואז אני וספיר הולכות לגיל למסיבתגיוס שלה עם המשפחה. לא יודעת מה אחרי, ואני מקווה שלא "כלום". שישי בבוקר הולכת לביתספר לדבר עם יונית, אח"כ כנראה לעשות גבות. ואז אולי אסע לאחותי. שינת צהריים מתוקה, עד שיחליטו מה עושים בערב. ובערב? מה שיחליטו. אבל עם גיל. שבת בערב אני מתאבדת.

The Blue Fairy

New member
יאללה..

היום-כרגיל יום של בטלה, עוד מעט נלך לקפה עם שתי החברות הכי טובות שישי-בבוקר פסיכומטרי, אח"כ לאסוף את החבר מהרכבת ולנסוע לחומוס בעכו, בערב אנחנו יוצאים לזמן איכות במסעדה ולאחר מכן לסיטיהול שבת-בטח נקום מאוחר, ארוח"צ משפחתית אצלי ובערב אנחנו שוב בזמן איכות =] לא יודעת עדיין איפה..בטח נחזור מאוחר ונלך לישון ובבוקר הוא יחזור לצבא :(

סופ"ש.. סוף סוף!

אז.. חמישי-בי"ס עד 4 |: ,ישב"צ,למידה לתנ"ך |: איככ שישי-בי"ס,מבחן בתנ"ך...אמאלההה,ב3 ללכת לשבט,4 פעולה,בערב לצאת קצת? באלי.. להשתחרר מכל החרא |: אבל צריך גם לישון מוקדם..להשלים קצת שעות שינה.. שבת-10:00 ככה בשבט..פעולת פתיחת קורס!!! עד 5 בערך.. 6:30 פעולת שכב"ג.. אין לי כוחות |:

הוא לא יוצא לי מהראשש :/

חמישי ביה"ס, מבחן אחרי זה יצאנו כל התיכון ל"איש הגשם" בבית לסין בת"א, הצגה מומלצת ביותר
חזרתי הביתה, התארגנתי והיה לי אימון כדורעף מ-5 והסתיים ב-7, כי המאמן שלנו עוזב..:( עכשיו סתם מחשב טלווזיה ועוד מעט לישון...מחר מתחילים ב-8 אוףף שישי ביה"ס לעזור לאיזה מישהו בשיעורי בית צופים, מ-2 וחצי עד 7 ככה אולי לצאת או להתחיל ללמוד להיסטוריה שבת לחרושששששש את החיים להיסטוריה (המבחן ביום שני) אולי סבתא חברה לא ברור עדין..

lost green eyes

New member
"הלב שקפא הפשיר..לא חוזר לעיר. ממשיך לנסוע.."

חמישי - יוצאת לפאב עם החבר וחברות.. לחגוג יומולדת לחברה טובה
שישי - אני בטח אתעורר מאוחר אחרי בילוי.. בערב סרט אצל החבר בבית. שבת - אין לי מושג.. רחוק לי מדי

Roselisa

New member
הממ

חמישי הייתי בבי"הס עד 3, ואז בשיעור פסנתר, ואז בבית למדתי לביולוגיה [ג'י כמה מרתק] שישי בי"ס עד 12, אח"כ אצל נסי עם אוסנת
, אח"כ בבית קצת, בייביסיטר קצר, בית שוב [בטח פסנתר לפנים], ואמן שנצא למקום שלאיוציאו ממני את כספיי האחרונים שבת בטח שכלום בבוקר כרגיל, למידה לביולוגיה + ש.ב., עבודה עם אמא בערב =] שיהיה סופ"ש מהנה

ג'ה איז וואן!

היום [חמישי]- מתחילה להתארגן ואז נפגשת עם ידיד שלא ראיתי המוןהמון זמן. מאוחר יותר לי ולבחור יש איזו שיחה רצינית לנהל, נראה מתי זה יקרה, ואחרי שנדע על מה מדובר נראה כבר איך יזרום הערב. שישי- בוקר אולי לרדת עם ההורים. בערב עם חברים במסעדה ואחר כך אין לדעת שבת- לא ידוע עדיין יש לי דברים לקנות לצבא אוף ואין לי כח עם המחזור המזורגג הזה!

DIE kvar

New member
סופש בסימן חתחתול

תיכף היא תענה לי מה התכניות שלה ונראה איך משתלבים בזה חוצמזה היום הוא אמר שהוא רוצה שנצא אבל אם חתול רוצה משהו אחר אז מה שהיא רוצה כנל שישי ובשבת הפק"ל וגם סימי תבוא

Miss Tika

New member
../images/Emo24.gif|חביוק|

זה מרגש אותי חתול כזה קטן חמוד ני אוהב אותך :]]

THE ronch

New member
מושלם

בשישי, בי"ס עד שתיים וחצי, אחה"צ קפה עם שלום, בערב עבודה. אחרי העבודה הבחורשלי לוקח אותי למסעדה, ואז אליו לראות 'סימנים של כבוד', להמחק למוות ביחד ואז להתכרבל ולישון שבת, הוא ביטל עבודה כדי שנוכל לישון עד מאוחר, אז בעיקר להתבטט כל היום...הוא מכין ארוחת צהריים מפנקת, אחרי זה רואים 'החולמים', אולי נקפוץ לבנג'ו לקטנה, אחרי זה שוב חוזרים אליו, נמחקים ביחד למוות (
) ושוב מתכרבלים והולכים לישוןןןןןן עד יום ראשון

THE ronch

New member
סעמק

זה רק נהיה טוב יותר ויותר מרגע לרגע, מתישהו אני אתפוצץ מעונג תוסיפו לכל הסופשבוע הזה...אהבה. ישירה. אמיתית. כמו שאף פעם לא העזנו. כמו שבאת לא חשבתי שהוא אוהב

יש לי מלא דברים לעשותמחר ):

בשישי בנק, דואר, בגדים חדשים:) בערב ארוחה ואז לישוןןןן [לא יוצאים בשישי] בשבת כנראה שלישון הרבה

Small talk

New member
סופ"ש מעוך

חמישי - 'למדתי'. שעה ראשונה הייתי עסוקה בדברים לערב פולין. והייתי אמורה להתעסק בזה גם שעה שנייה עם עוד כל מיני אנשים אבל בגלל סיבות מפגרות לא, אז התעצבנו ונשארנו בחוץ בשעה הזו. אח"כ ב11 וחצי אמא באה לקחת אותי כי היה לי תור לגניקולוג. עבדתי מ-17 עד 24:30 שישי - קמתי ועוד מעט אני מתחילה ללמוד- יש לי עבודה בתנך של 18 שאלות [שכל שאלה זה 3 סעיפים וכל סעיף זה מינימום 2 חלקים],מבחנים לדוברות ומידע שאני צריכה ללמוד אליהם ביום שני,אני צריכה לקרוא את סיפור פשוט ולעשות איזה חיבור לשיעור חיבור. בערב בני דודים שלי באים. שבת - כנראה המשך כל הלמידה של יום שישי.

סופש בסט

בכלל זה היה שבוע של בילויים וחוסר שעות שינהD: אמ אתמול היינו בת"א, היינו בקפה נוגה וסתם הסתובבנו היום נצא, עדיין לא ברור לאן שבת הופעה של הבילויים:]

ThE uVa

New member
TGIF../images/Emo60.gif

אתמול בערב לא עשיתי כלום. היום בבוקר קמתי משעון מעורר כדי לגלות שהמורה שלי דחה את השיעור ל2 וחצי [במקום 12]. במקום זה למדתי להיסטוריה. ועוד מעט שיעור כינור. אחר כך.. ללמוד עוד קצת להיסטוריה. בערב מסיבת הפתעה לידיד בביליארד כלשהו נראלי. ומחר.. בעיקר לחרוש למתכונת שיש לי בהסטוריה ביום ראשון, ורק שלשום הדפסתי את המיקוד.. והתחלתי ללמוד. וזהו נראלי.

MC SammY

New member
../images/Emo23.gifWeeeekend../images/Emo23.gif

חמישי-עבדתי ערב. אחרי העבודה זרמתי עם חברה ללנדוור באבן גבירול ומשם לנמל ת"א למימד החמישי. היה בסט
שישי-בערב שיעור מתמטיקה, אחרי זה NORVIK ונוסעים לשבת אצלו
שבת-אצלו...ואולי בערב יש לי משמרת. סופ"ש מגניב ומאמם לכולן

Tin Doll

New member
טוב.

חמישי - 8-16 משמרת קשה בשירות לאומי... אבל נהנתי מזה. הגעתי הביתה, נחתי ונפלתי למיטה ב9 וחצי שישי - 8-12.20 שירות, בערב אולי יוצאת עם קרן שבת - 22.00 הופעה של הבילויים בצוללת, כרטיס חינם, רועי, בירה. מה יכול להיות יותר טוב מזה?!

Blue mai

New member
סבב ב' ואני בבית!:O../images/Emo82.gif

אתמול הסמפצ שלי עשה לי ולחברה שלי הפתעה ואמר שאנחנו יוצאות היום הביתה[למרות שהיינו אמורות לסגור שישי שבת ולצאת מוצ"ש הביתה],במקום במוצ"ש. אז יוצא ממש מעולה שאני בבית בסבב שלי ויוצאת שבוע אחרי שבוע
היום-חבר שלי ישן אצלי,אולי בערב נצא לעיר,ואם לא אז נפגש עם חברה שלי,ואם לא אז סתם בבית מתחת לשמיכה
מחר-סתם להיות עם המשפחה,בצהריים הולכים לחבר של המשפחה שאני ממש חייבת לדבר איתו,ובערב אולי חברה. ראשון-השתלמות בגלילותP: יום שכונה עם חצי מהמחלקה.אח"כ הולכים לבקר את היורשים שלנו בבה"ד[: שני-חוזרים לבסיס. שבוע הבא שבוע שכונה^_^

RainbowL

New member
באיחור טיפה

אתמול: בי"ס-קניון-חברה-קוסמטיקאית לא מעניין. היום: על הבוקר (8 וחצי כאילו) אבא הסיע אותי לקניון, אחר כך לברית של הבן של בת דודה שלי החמוד הג'ינג'י הקטן הזה, תכלס עכשיו אני אמורה לישון קצת כי אני מתה ואולי בערב נעשה משהו. מחר: ללמוד אולי קצת צרפתית? ולדודה שלי כמובן כי בת דודה שלי חוזרת לניו יורק ביום ראשון.

למעלה