שרשור סליחות

שרשור סליחות

מחר ערב יום כיפור. לפי האמונה היהודית צריך לבקש סליחה ממי שפגעתם בו, אני אשמח לראות את כל המאמינים עושים זאת.

שנה טובה לכל חברי הפורום היקרים

סליחה אם אי פעם פגעתי בכם... אוהבת את כולכם.. אליה ודרך אגב שנה טובה של שלום ואחווה.

spoop

New member
תיקון קטנטן...

צריך לבקש סליחה תמיד(אלא אם כן יש סיבה מוצדקת) רק שביום כיפור מנסים לכפר על כל העוונות,אז זה מומלץ. אני שונאת שמבקשים ממני סליחה סתם כי יום כיפור,זאת צביעות. אני מבקשת לפני יום כיפור סליחה,כי זה מעורר אותך פתאום לראות שפגעת באנשים. אז סליחה אם פגעתי במישהו
(אוחום...רולדה,נדב,גיל...אוחום)

spoop

New member
תארתי לעצמי...../images/Emo4.gif

לא פגעתי באף חייל בחיים שלי,מצטערת. וגם כאלו שפגעו,הם היו מצב נפשי קשה מאד.

spoop

New member
מה אתה רוצה נדב?

בחיים שלי לא קיללתי/העלבתי/הרבצתי לחייל/ת שוטר/ת. אתה באמת חושב שמתיישבי גוש קטיף שגורשו ע"י חיילים,צריכים לבקש את סליחתם? ולילה טוב,כבר 2:38...

אבל...

הבנת את מי שעשה את כל זה. הם צריכים לבקש סליחה מכל חייל. ואני לא הולך לישון אני צריך לסוע עוד שעתיים.

spoop

New member
בגלל שהבנתי

התפרעות(אני לא מדברת על אלימות מסוכנת) של אנשים שהיו במצב קשה,אני צריכה לבקש סליחה מהחיילים? פחחחחח.....

אולי דיי כבר אדריכל ../images/Emo46.gif

יא אללה שלך אתה הוזהרת נחסמת אבל אתה מוציא מהכלים כל אחד יעשה עם עצמו את החשבון נפש ממי הוא צריך לבקש סליחה ובטח אתה לא תגיד ממי לבקש סליחה וכמו שאני מכיר אותך אתה פתחת את השרשור הזה רק בשביל להתנגח עם הימין אז אני מזהיר אותך בפעם האחרונה תתחיל להרגיע את עצמך אתה בילתי נסבל !!!!

spoop

New member
זה מצחיק...

נגיד רוצח,או גנב,אתה לא מחוייב לבקש ממנו סליחה אם פגעת בו! כי פגעת בו כי הוא פגע בך! צריך לבקש סליחה ממי שמגיע לו,שפגעתי בו סתם. קודם תבין טיפה ביהדות ואז נדבר... חחחח הרגת אותי שאנחנו נבקש סליחה מהם??? יש לנו התלבטויות אם לסלוח להם על מה שעשו...

spoop

New member
דוגמאות הם תמיד קיצוניות...

אם מישהו סוטר לי ואני מחזירה לו אני לא חייבת לו סליחה,אלא הוא לי. ואם הוא יבקש,אני גם אתנצל על הסטירה.

למעלה