שרשור סליחות

spoop

New member
לא נראה לי שהבנת אותי

זה שלא מחובתם לבקש סליחה,לא אומר שזה לא דבר מבורך. אז למה הבאתי את העניין של החובה? כי נדב דורש שנבקש סליחה. את לא חושבת שזאת חוצפה מצדו? אבל תדעי לך שאני כזאת אטומה כמו זאת חושבת.נדב אוהב לומר:אני לא אסלח לכם בשם החיילים,אז אני אומרת אני לא אבקש את סליחתם בשם המתנחלים... אם אני ח"ו הייתי מקללת חייל או יורקת או צועקת עליו,הייתי מרגישה את המצפון שלי חזק חזק,כי זה עדיין ילד מסכן שלא אשם כ"כ במה שהוא עושה. אבל חברה שלי סיפרה שהיה חייל שצחק עליהם בלי סוך שהן בכו,ולא הפסיק לומר להן שהוא מתנדב במשימה הזאת,אז אותו הם קיללו,והן לא צריכות לבקש מהזבלון הקטן סליחה.

מתי אמרתי שתבקשי סליחה בשם המתנחלים

? כל השרשור הזה מלא בהצדקה שלך לפגיעה בחיילים, מה שאומר שאת פוגעת בהם. החוצפה היא שלך, לבקש סליחה רק ממי שנוח לך ואחרי זה להראות כאילו את באמת אדם מאמין.

spoop

New member
לא מצדיקה פגיעה

איך אני אדציק אם אני נגד זה בצורה רצינית? אמח פשוט מבינה שהמצב הנפשי של המתנחלים היה כ"כ קשה שהם הגיעו למצב הזה. חברה שלי ניסתה לתאר לי מה הלך שם,היא אמרה לי:תתארי שאת ב1000 הלוויות בו זמנית,כולם בוכים,שבורים,כואבים,מיואשים,החיילים באי ואומרים בבקשה חמודה לסחוב אותך? ואת מתחננת שלא יעשו את זה,והם סוחבים,ואת מתחילה לצרוח ולדחוף ולקלל-זאת תגובה מובנת. למרות שהיא לא טובה כמובן,אם הייתי שם במהלך הפינוי אני מניחה(אני לא יודעת באיזה מצב הייתי) מתנגדת פאסיבית.

ציטוט שלך

אתה באמת חושב שמתיישבי גוש קטיף שגורשו ע"י חיילים,צריכים לבקש את סליחתם? סיבה אחת? קריאות ה"נאצים", שאת זה גם אני קיבלתי מאדם דתי.

spoop

New member
נאצים זאת כבר דרגה אחת למעלה

ממך הבנתי שאתה דורש סליחה על כל פגיעונת מילולית או פיסית. אם באמת התכוונת רק לפגיעות קשות כמו פציעה,או קראית נאצים,או טראומה שנגרמה במזיד-אז באמת צריך להתנצל.

spoop

New member
זה לא מוביל לשו ם מקום

לך יש מקורבים שהשתתפו בפינוי ונפגעו מאד. לי יש מקורבות(חחח) שפונו בכוח ונפגעו מאד. אבל לא אני ולא אתה היינו שם,אז אולי נסתום כבר? אני לא רואה את הדיון הזה מגיע להסכמה או לאן שהוא. אז יאלה נדב,אני מתה מרעב ויש לי צום קשה היום ומחר... אני הלכתי לטחון משהו וגם לנוח קצת.
ובאמת סליחה אם פגעתי בחיילים שיושבים לידך או בך,או בחיילת שיקרה מאד ללבך.

spoop

New member
זה לא אותו דבר...

פה יש דעות בעד ונגד,למה נגד למה בעד. אבל בעניין זה אני מבקשת שהם יסלחו,ואתה מבקש אנחנו נבקש סליחה על זה שהם לא סלחו שנסלח כו'... אבל אני לא יכולה לבקש סליחה בשם אף אחד וגם לא לסלוח,רק להבין להסכים וכו'... העניין סגור כי אין לי מה להגיד על הידידה שלך. אם אני הייתי שם לא הייתי פוגעת בה,אבל אני לא יודעת מי פגע בה ולמה,אז אין לי זכות להתערב. אני לא יכולה לבוא למישהו שהיה בפינוי ולומר לו תתבייש שצעקת,קודם שאני אהיה שם ואראה איך אני מגיבה,כי זה באמת היה מקרה מאד מאד מאד רגיש.

One Echoe

New member
יש לי שאלה.

האם את יכולה להגיד לרוצח תתבייש שרצחת? הרי בחיים לא היית בנעליים שלו.

spoop

New member
דיברתי על דברים ספציפים

מאד ספציפים. יש כמה דברים שאני יכולה להעיד על עצמי שאני לא אעשה בחיים ברוך ה'. ואלו בדיוק שלושת היהרג ובל יעבור: גילוי עריות עבודה זרה ושפיכות דמים

spoop

New member
טוב זה הכיוון...

שאמרתי אתה לא יודע איך תגיב התכוונתי,אם תצעק או תדחוף. ואני מסכימה שאין שליטה אם להיות לסבית או לא. אבל יש שליטה עם להיות עם בנות... טוב נו תנו לי ללכת די עם הויכוחים.

זה לא, גילוי אריות זה

יחסי מין עם בן משפחה. לסבית זה קיום יחסי מין בין שני נשים. בכל אופן, את משוחררת חחחחח

One Echoe

New member
אז את אומרת משהו כזה:

אם לסבית היא לסבית, אסור לה להיות עצמה כי ככה כתוב בתנ"ך. איפה הבחירה החופשית, שאתם מדברים עליה?

שובבב לא ביקשתי ממך לסלוח בשם

אחרים, אלא בשם עצמך. מי פגע? מתנחל מזוקן שצעק עליה מהאוטובוס. את רק חוזרת על ההבנה שלך לפגיעה בהם.

למעלה