שרשור סרטי סטיבן קינג!!!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

austin1

New member
תודה על התקציר

עכשיו התחלתי להזכר קצת הרעיון לסרט הזה הוא פשוט גאוני תארו לכם שאתם מתעוררים מחר בבוקר אבל אין אף אחד חוץ ממכם אפילו לא בעלי חיים זה די מפחיד .

austin1

New member
תודה על התקציר

עכשיו התחלתי להזכר קצת הרעיון לסרט הזה הוא פשוט גאוני תארו לכם שאתם מתעוררים מחר בבוקר אבל אין אף אחד חוץ ממכם אפילו לא בעלי חיים זה די מפחיד .

Another Girl

New member
שלא תעזי...

לראות את IT לפני שקראת את הספר. אסור-אסור-אסור.ונראה לי שזה רלוונטי לגבי כל הספרים של קינג.

כן כן זה מה שאני עושה תמיד

(לקרוא לפני שאני רואה את הספר) אפילו לא סרטים/ספרים שלו פשוט.. זה היה בטעות שלא תחזור שוב!! נשבעת! :]

fan of Gary

New member
סטיבן קינג-

הוא אחלה סופר, מפחיד והכל, אבל יש לי הרגל לקרוא חלקים של ספרים שלו. אני לא מתה על הסגנון שלו-שמתם לב שיש המון סקס, במיוחד כשיש זוגות נשואים, והתיאורים וכל זה... קראתי את ההתחלות של: זה, עיני הדרקון, שק של עצמות, בית כברות לחיות (ככה אמורים לכתוב את זה), ראיתי את הניצוץ לא מההתחלה, גרין מייל ו... זהו. ראיתי את הסוף של מיזרי. אז סרט שמבוסס על ספר... חייב להיות רצח באוריינט אקספרס, מתה על זה! הגרסה עם אינגריד ברגמן ואלברט פיני ומייקל יורק וכל אלו, משנת 1974. לא אימה אלא מתח אבל לא נורא... גם הנסיכה הקסומה מבוסס על ספר וזה מגניב, גם דראקולה (אני חולה על הגרסה של 1992, היא באמת מראה עוד היבט של הסיפור. דראקולה בעצם לא היהה רשע), קסם מעשי, חלום ליל קיץ (מחזה נחשב?), ואם יהיה עוד אני אודיע לכם...

VAMPhantom

New member
לצורך הסדר הטוב,פאן...../images/Emo8.gif

רצח באוריינט אקספרס - אגטה כריסטי. דרקולה - בראם סטוקר (האחד והיחד
) חלום ליל קיץ - שייקספיר. (סליחה את הנסיכה הקסומה לא זוכר כרגע מה שם המחבר)

night mistress

New member
אם הולכים על סרטי אימה אז המנצח הוא

ללא צל של ספק IT מכיוון שעד היום (14 שנים אחרי בערך) אני לאיכולה לראות או לשמוע עליו פעם נוספת מרוב פחד..

VAMPhantom

New member
שוב פעם מישהו/י עם סיוטים מליצנים?!

כמה סיוטים לכמה אנשים הליצנים עשו להם? מסתבר שעכשיו אני יודע למה הקרקסים לא מצליחים למכור בארץ כמות כרטיסים כראוי...

mister a

New member
זה לא מצחיק...

גם לי יש עדיין סיוטים מזה... ראיתי את זה פעמיים בערוץ 3 פעם רק את הפרק הראשון (חשבתי שזה הסוף...) אבל אחר כך התברר לי שיש פרק 2, זה יותר מפחיד שהם נכנסים לאיזה ביוב או משהו כזה... ולפני זה שהם נפגשים במסעדה הסינית(?)... קריפי...

VAMPhantom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

night mistress

New member
../images/Emo5.gif ברררררר.....מפחיד...

אבל פעמיים וואוו..אני בקושי את הפעם הראשונה סיימתי..

xander55

New member
ולי יש את זה מוקלט../images/Emo129.gif

ראיתי את זה פעם עם חבר שלי, אחר כך רציתי לראות את זה, אז דודה שלי הביאה מספריית וידאו (הייתי קטן), ואז לפני שנתיים נראה לי היה את זה בפסח, בערוץ שלוש, מאוחר בלילה, אז הקלטתי, ופשוט להתענג על הסרט. אה כן, ואז לקחתי אותו לאבא שלי והראיתי לדודים שלי, הם לא הגיבו טוב, אז אני המשכתי לבד, גם לפרדי קרוגר 4 הם לא הגיבו טוב אז גם המשכתי לבד.

cj20

New member
עכשיו סיימתי לראות את...

"דברים שצריך" - איזה סרט מגניבבבבבב!!!!!!!!!!! קראתי את הספר לפני איזה 5 שנים ונורא התלהבתי ממנו, כ"כ רציתי לראות את הסרט אבל לא היה אותו... בקיצור אחלה סרט!!! אד האריס דופק הופעה ובגדול!!! במיוחד בסוף...
אהבתי את הקטע שנטי הדביקה את הדוחות בכל הבית של באסטר, וכל הקטע של המוסיקה קלאסית היה ממש מגניב...

VAMPhantom

New member
בהחלט אחד הסרטים המוצלחים../images/Emo45.gifאגב...

מעונינת לסרט מומלץ נוסף שלפי רב מכר של סטיבן קינג? ישנו כמובן הסרט:"רזה!" לא אספר על מה, רק אומר ששוב קשור בדרך כלשהיא לאינדיאנים
כנראה שסטיבן יש לו קירבה לאינדיאנים...

cj20

New member
קראתי את הספר... THINNER

אבל יש לי בעייה להשיג את הסרט... אבל עדיין לא אמרתי נואש...

VAMPhantom

New member
טוב מאוד!../images/Emo45.gif העיקר:"אל יאש!"../images/Emo45.gif

נעשה לו בהחלט סרט מוצלח ביותר

Another Girl

New member
אש זרה

מישהו ראה? על הילדה שמסוגלת להצית אש כשהיא מתעצבנת?...זה עם דרו בארימור כילדה והת'ר לוקליר כאמא שלה... ואגב מהספר "דברים שצריך" לא התלהבתי,אולי הסרט טוב... אבל הספר "רזה" הוא פשוט מצוין.

למעלה