שרשור סרטי סטיבן קינג!!!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

xander55

New member
אם כבר בירה נשר ../images/Emo129.gif

אז בירה נשר שחורה בבקשה

austin1

New member
אני גם זוכר את הקטע של העלוקות

עד היום זה עושה לי צמרמורת

europe1990

New member
מה שהם נכנסים לתוך האגם-ואז כול

הגוף שלהם מכוסה בעלוקות-היה גם את המסכן הזה, שנכנסה לו עלוקה לתוך המממ-חחח

xander55

New member
או או או ../images/Emo129.gifיכול להיות ספוילר

זה הסרט הזה שכמה ילדים באים לנחל ואז יש שם מלא עלוקות והם מצליחים להיפטר מהם ורק אחד לא מצליח? נראה לי שהוא התעלק לו על המקומות הפרטיים אם אני לא טועה, היה את זה לא מזמן בערוץ 4, ראיתי בדיוק רק את הקטע הזה.

europe1990

New member
ומחה אם הקטע שהם מוצאים את הגופה

אני ראיתי את הסרט מזמן-ותמיד אני מתבלבל בינו לבין הסרט "גוניס"

wte

New member
למה אתם מזכירים לי?!

שנים שאני מנסה להדחיק את הקטע הזה...

*כותרת*

ראיתי את בית כברות לחיות, מיזרי, קארי 1+2, עיני חתול, גרין מייל ורוז רד... אהבתי את כולם... אולי הכי את בית כברות.. קראתי הרבה ספרים שלו ואני מחפשת כבר הרבה זמן לראות את הסרטים "הניצוץ" ו"זה". אני מקפידה לקרוא את הספר לפני שאני רואה את הסרט כי בסרטים לפעמים "משמיטים" חלקים... בעע.. זהו. הנה סיפור קטן לסיום- חזרתי מאילת עם הספר שקניתי -גרין מייל, הגעתי הביתה ואחותי בדיוק הזמינה את הסרט שבדיוק היה ביס.. אז אמרתי חפיף.. והתיישבתי לראות איתה.. הקטע עם המים וכסא החשמלי עשה לי כזה טראומה שמאז אני מפחדת להתקרב לספר (כן.. עדיין לא קראתי אותו.. =\ ) זהו. חח

austin1

New member
פעם שודרה בערוץ 3 מיני סדרה שלו

בשם הלינגריג או משהו כזה על חבורה של אנשים שנוסעת במטוס ושהם נוחתים הם מגלים שכל האנשים נעלמו ורק הם נשארו משהו כזה מישהו זוכר עוד פרטים .

VAMPhantom

New member
בהחלט זכור לי...(../images/Emo58.gif)

מסתבר שהם נחתו במקום של עיוות-הזמן!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלנגורילס אנשים...

מיני סדרה שולטת... הלוואי שישדרו שוב...

mister a

New member
זה הסרט הזה שרק מי שישן נשאר חי?

זה שבסוף יש יצורים שאוכלים את העבר? זה היה מזמן אני בקושי זוכר את העלילה... זה גם של קינג???

Another Girl

New member
כן!ראיתי את זה בערך 5 פעמים../images/Emo58.gif

זה סיפור על מטוס נוסעים,שבאמצע הטיסה חבורה של כמה נוסעים (יש שם את הקפטן המיוסר שטס ללויה של גרושתו,עבריין חוזר בתשובה,ילדה עיוורת,מורה,צעירה מתוסבכת,צעיר חנון,סופר מתח ומד"ב,איש עסקים רע מזג ועוד כמה.)מתעוררת ומגלה ששאר האנשים נעלמו מהטיסה בזמן שהם ישנו כשרק החפצים שלהם נשארו,והם טסים מעל יבשה ריקה מאדם.הם נוחתים בנמל התעופה של בנגור ומגלים עולם חסר חיים ומוזר,שאין בו הדי קול או טעם לאוכל.במקביל איש העסקים הדי מעורער מתחיל לאבד את הצפון ולהשתגע,בעוד הילדה מתחילה לשמוע רעשים שמתקרבים אליהם מהגבעות. קיצר מכאן לשם הם מגלים(בעיקר הסופר ומוח החריף) שהם נקלעו לאיזה חור שחור בזמן ושהקול המתקרב הם מפלצות(הלנגולירס)שפשוט אוכלות את הזמן. זו מיני סדרה שווה מאוד שפשוט אסור לפספס,ואחת מהיחידות של קינג שעוברת טוב למסך.כדאי.

למעלה